F1 2010 ~ XBox360

دوستان شما هم احساس می کنید که کنترل بازی یکم تاخیر داره ؟ دستورات دیر انجام میشه .
از طرف دیگه فرمون با چرخ ها هماهنگ نیستند ، فرمون رو تا ته میچرخونم تازه چرخ شروع میکنه که چرخش ! کلا فرمول یک اینجوریه ؟!
خب شما با دسته بازی میکنید یا فرمون دوسته عزیز
کلا کنترل فورمول یک اینطوریه فرمونش مثله ماشینا معمولی نیست که دو دور فرمونش بچرخه ماشین بچرخه دوره خودش کلا تمام فرمونش بدین سمته چپ یا راست لاستیکا به چپ راست میرن کلا اینجوریه نمیدونم مسابقاتش نگاه میکنید یا نه؟ اما اگر نگاه کنید متوجه میشید تو واقعیتشم تقریبا همینه
یکی از نکات خیلی عجیب که خیلی وقت شنیده بودم شاخام درامد این بود این ورزش انچنان فشار میاره به راننده که قهرمان و پر افتخارترین نفرات این ورزش (مایکل شوماخر) در هر دوره از مسابقات نزدیک به 6 کیلو وزن کم میکرد

دوستان شما هم احساس می کنید که کنترل بازی یکم تاخیر داره ؟ دستورات دیر انجام میشه .
از طرف دیگه فرمون با چرخ ها هماهنگ نیستند ، فرمون رو تا ته میچرخونم تازه چرخ شروع میکنه که چرخش ! کلا فرمول یک اینجوریه ؟!
این دوستمون (navid_x360) درست میگه اگه شما مسابقات F1 رو دیده باشی دوربین کنار راننده نشون میده که راننده همیشه حتی تو سخت ترین پیچ ها هم تا 90 درجه فرمون رو به چپ یا راست میبره...........
(navid_x360) نکتت خیلی برام جالب بود;)

بچه ها یه سوال دارم. بعضی وقتها که میگه برو بیرون اصلا چرا باید بریم؟ برای لاستیکاشه؟ اصلا نریم چرا آخر میکنه یهویی؟ من اول بودم نرفتم بیرون یکدغعه آخرم کرد. وقتی هم که بیرون میری خیلی عقب میمونی.

بچه ها یه سوال دارم. بعضی وقتها که میگه برو بیرون اصلا چرا باید بریم؟ برای لاستیکاشه؟ اصلا نریم چرا آخر میکنه یهویی؟ من اول بودم نرفتم بیرون یکدغعه آخرم کرد. وقتی هم که بیرون میری خیلی عقب میمونی.
دوست عزیز اگه منظورت از بیرون رفتن قبل از مسابقه باشه برای تست ماشین هست که بفهمی اینش رو چه جوری میخوای اونش رو چه جوری میخوای و از این چیزا..................
شما باید تو دور های تمرینی (59 دقیقه ی قبل از شروع مسابقه) بالا ترین مقام ها رو بدست بیاری تا نندازتت اخر از همه........................

دوست عزیز اگه منظورت از بیرون رفتن قبل از مسابقه باشه برای تست ماشین هست که بفهمی اینش رو چه جوری میخوای اونش رو چه جوری میخوای و از این چیزا..................
شما باید تو دور های تمرینی (59 دقیقه ی قبل از شروع مسابقه) بالا ترین مقام ها رو بدست بیاری تا نندازتت اخر از همه........................
نه منظورم این نیست. اونو که میدونم یکیش دور تعیین خطه و یکیش هم خود مسابقه است. اونی که من میگم حین مسابقه میگه برو کنار (اونجایی که تیم هستش).

یه سری مسابقات قانون دارن که حداقل یکبار از هر دو نوع لاستیک Option و (اسمش یادم نیست ولی برای مسیر خشک بود) استفاده کنی. توی همون قسمتی هم که تو گاراژ هستی خودت میتونی دستی تنظیم کنی که توی کدوم دور بیای تو Pit Stop تا این تعویض لاستیک و داشته باشی. عقب هم نمیوفتی با این تعویض لاستیک چون بالاخره تمام ماشین ها باید یه بار تعویض لاستیک داشته باشن

نه منظورم این نیست. اونو که میدونم یکیش دور تعیین خطه و یکیش هم خود مسابقه است. اونی که من میگم حین مسابقه میگه برو کنار (اونجایی که تیم هستش).
خب بستگی ب این داره که شما چند دور بازی میکنید اگر مثله واقعیت باشه 58 دور قراره بزنید تو مسابقه خودش تویه یه دور به شما میگه وارده پیت استاپ شین البته من حدس میزنم شما گزینه هایه بنزین لاستیک و دمیج ماشین اف کرده باشین برین قسمت اپشن البته تو مسابقه نه بیرون قبل اینکه وارد مسابقه بشید برید این گزینه ها رو on کنید بعد هم بازی بیشتر بهتون میچسبه هم اینکه مجبور میشید شماهم به پیت استاپ برید تویه 58 دور میتونید تویه 3 مرحله وارد پیت استاپ شین هم برایه سوختگیری یا تعویض لاستیک و یا خرابی که ماشین تو هین مسابقه براش رخ داده

به صورت کلی بازی یک شبیه ساز هستش ولی در زمینه گیم-پلی ، بازی به سمت Arcade متمایل هستش !
الان ملاکتون برای گفتن این حرف چی هست؟ میشه دقیق تر توضیح بدی که کدوم بخش ها به Arcade متمایله؟

الان ملاکتون برای گفتن این حرف چی هست؟ میشه دقیق تر توضیح بدی که کدوم بخش ها به Arcade متمایله؟

تصادفات ، ماشین ها بدون هیچ گونه تغییر سرعتی روی شن حرکت می کنند ، Gearbox هم یکم غیر عادی عمل میکنه .
در کنار این مسائل ، چسبندگی تایر ها به آسفالت هم اصلا حس نمیشه .

تصادفات ، ماشین ها بدون هیچ گونه تغییر سرعتی روی شن حرکت می کنند ، Gearbox هم یکم غیر عادی عمل میکنه .
در کنار این مسائل ، چسبندگی تایر ها به آسفالت هم اصلا حس نمیشه .
منم با دوستمون کاملا موافقا بازی یک شبیه ساز واقعی اونم f1 نیست اصلا کد مستر تا به حال شبیه ساز واقعی صرف نساخته همین گراید و درت 1و2 هم شبیه ساز نیستن یک مقدار موارد ارکید به بازی اضافه کرده که همه بتونن بازی انجام بدن
البته وقتی میگن ارکید نباید فکرتون بره رو بازی هایی مثله بورن اوت یا بلور یا اسپلینت سکاند
ماشین ها بدون هیچ گونه تغییر سرعتی روی شن حرکت می کنند ،
.
البته تمامه این مواردی که گفتید درست بود جز این مورد وقتی از پیست خارج میشید سر عت ماشین گرفته میشه و نمیتونید به راحتی از جاده خاکی بسمته پیست برگردید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or