F.E.A.R 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بر همه
گذشته از گیم پلی خوب بازی، گرافیک بازی نمی دونم چرا از شماره ی 2 پایین تره. حتی صداگذاری ها هم ضعیف تره. به نظر شما این یک نقطه ضعف نیست

خب بازی رو تهیه کردم و پس از چند ساعت بازی الان Interval 03 هستم. میتونم بگم بازی از انتظاراتم فراتر بود و خیلی ازش خوشم اومده.
Main Menu بازی جالب کار شده . یکی از نرمترین گیمپلی ها رو تو بین FPS های کنسولی که با 30 fps رندر میشند رو داره. این سیستم امتیاز دهی که بر حسب عملکرد و نحوه کشتن شما میاد امتیاز میده و Challenge و Level براتون باز میکنه هم جالب هست.
گرافیک بازی 100% از نسخه قبلی بهبود پیدا کرده! و در حد قابل قبولی هست. Voice Acting دشمنان زیاد جالب نیست و در بیشتر موارد میبینید Command های یکسانی رو میدند ! اما صداگذاری بازی خوب هست و Background Effect های جالبی چه از لحاظ سمعی و هم بصری داره !

اما در مورد اینکه دوستان میگن بازی ترسناک نیست من در این مورد شک دارم !! همیشه سری FEAR یک حس ترس درونی رو در گیمر بوجود میاره و این نسخه ازین امر مستثنی نیست. با اینکه تا الان هم زیاد بازی نکردم اما میتونم بگم المانهای ترس هم کماکان مثل نسخه های قبل حضور داره اما شاید یکم از شدتش کاسته شده که علت این امر 100% عادت شدن و تکراری و کلیشه ای شدن صحنه هایی هست که کارگردان برای سورپرایز کردن گیمر تدارک دیده نه اینکه بگیم بازی ترسناک نیست !! این اصلا حرف درستی نیست. اگر شما همین بازی رو به یک کسی بدید که سابقه کمی تو انجام بازیهای ترسناک داره میبینید که شاید تو بعضی از صحنه ها جا بخوره و شکه بشه ! پس یکم با عقل و منطق در مورد بازی قضاوت کنید.
البته یادم رفت بگم اصلا از طراحی کاراکترها خوشم نیومد! شخصیت اول بازی بیشتر شبیه زنده یاد ( ناصر عبداللهی) هستش! :d مطلب دیگه اینکه حرکت عضلات صورت و لبها تو cutscene ها واقعا نسبت به بازیهای حال و حاضر کمی عقبه
مرسی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
خب بازی رو تهیه کردم و پس از چند ساعت بازی الان Interval 03 هستم. میتونم بگم بازی از انتظاراتم فراتر بود و خیلی ازش خوشم اومده.
Main Menu بازی جالب کار شده . یکی از نرمترین گیمپلی ها رو تو بین FPS های کنسولی که با 30 fps رندر میشند رو داره. این سیستم امتیاز دهی که بر حسب عملکرد و نحوه کشتن شما میاد امتیاز میده و Challenge و Level براتون باز میکنه هم جالب هست.

مرسی

چه عجب بالاخره یکی از بازی خوشش اومد.
راستش منم باید بگم یه جورایی خیلی با این بازی حال میکنم .

میتونستن ip ـه جدید معرفی کنن . خاک تو سرا کردنش L4D :|
بازی که اصلاً شباهتی به L4D نداره. چون که بیشتر دشمنان بازی آدم های معمولی و رُبات ها و بعضی مواقع موجودات جهش یافته هستن + کمی چاشنی ترس. نمیدونم چرا اینقدر از یه بازی انتظار دارید؛ خوبه شرکت بازی هیچ ادعایی تو هیچ ضمینه نکرد و هم تو زمینه گیم پلی و هم تو ضمینه داستان خوب بود... در بقیه موارد هم متوسط بود. اضافه کردن Co-op به بازی هم خیلی کمک به تکراری نشدن بازی کرده... مولتی پلیر بازی هم بسیار معمولی و تقلید از بیشتر بازی ها هست! اون مرحله دوّم بازی هم به شدت منو یاد مرحله rio de janiro تو mw 2 انداخت.
در کل با تموم کردن co-op و single و بازی کردن multi میتونم بگم انتظار منو برآورده کرد!

بازی که اصلاً شباهتی به L4D نداره. چون که بیشتر دشمنان بازی آدم های معمولی و رُبات ها و بعضی مواقع موجودات جهش یافته هستن + کمی چاشنی ترس. نمیدونم چرا اینقدر از یه بازی انتظار دارید؛ خوبه شرکت بازی هیچ ادعایی تو هیچ ضمینه نکرد و هم تو زمینه گیم پلی و هم تو ضمینه داستان خوب بود... در بقیه موارد هم متوسط بود. اضافه کردن Co-op به بازی هم خیلی کمک به تکراری نشدن بازی کرده... مولتی پلیر بازی هم بسیار معمولی و تقلید از بیشتر بازی ها هست! اون مرحله دوّم بازی هم به شدت منو یاد مرحله rio de janiro تو mw 2 انداخت.
در کل با تموم کردن co-op و single و بازی کردن multi میتونم بگم انتظار منو برآورده کرد!

شما مثل اینکه نگرفتی قضیه رو ! این استودیو چلاغ ! مسئول ساخت یه legendary ip شده که سطح انتظارات ازش تا فلک هفتم بالاست ! بعد اخر سر چی تحویل داده ؟ یه shit با میانگین 7 .

اتفاقاً انتظار هیچ کس از بازی بالا نبود و خودم هم وقتی امتیازهاشو دیدم بسیار تعجب کردم! میانگین بازی هم 78 ـه که از اون چرند نسخه ی قبل خیلی بهتره...
خوبه خیلیا میدونن monolith بازی درست و حسابی زیاد نداره. این یکی خیلی از کارهای دیگه اش بهتر بود و قابل تحمل تر بود؛ بنده هم نگفتم که بازی انتظار منو مثل fear 1 برآورده کرد، گفتم نسبت به نسخه ی قبلی خیلی بهتر و قابل تحمل تر بود. هنوز هم میشه گفت نسبت به نسخه ی 1 بازی چرندی بیش نیست این نسخه و نسخه ی قبلی :دی ... ولی برای یه بازی اکشن خیلی خوبه و با توجه به نمایش های ضعیف بازی توی نمایشگاه های مختلف هیچ کس انتظار خاصّی از بازی نداشت و وقتی بازی اومد از سطح انتظار بنده فراتر بود!
در کل به نظرم بازی اکشن خوب و روونی داشت و برای سرگرمی بازی بسیار خوبیه... همچنین ظاهراً بازی 2 پایان داره که پایانی که من رفتم خیلی مزخرف و چرند بود!!
(البته کلّ اینا نظر شخصی بود و ممکنه کَس دیگه ای نظرش متفاوت باشه و شماره ی 2 رو بهتر این نسخه بدونه.)

• Like
Reactions: Squidward
دوستان بازي براي من رو هارد نسب نميشه سر 40% ارور ميده ولي اجرا ميشه
كسي اين موشكلو داشته؟ ميترسم برو وسط بازي گير كنه اعصاب خورد كنه
دیسک بازیت ایراد داره یا با سرعت بالا بازیو رو دیسک رایت کردن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or