F.E.A.R 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داستانش اینه من داستان 2 رو میگم 3 رو خودم دقیق نتونستم سر در بیارم
اون روح داداشمون داداش بزرگه که اگر دقت کنید وسط پیشونیش تیر خورده که ما تو شماره دوم زدیمش
ما داداش کوچیکه ایم که لال هم هستیم
اون بچه ها هم که نشون میده بچگی ما هاست داداش کوچیکه اونیه که هیکلی تره و داداش بزرگه اونیه که روش آزمایش انجام میدن و به سرش باند وصل کردن
اونیم که داداش بزرگرو میبره بیرون پدر بزرگمونه
قضیه اینجوریه پدربزرگ بچه 9 سالشو که مامان ماهاست میاد روش آزمایش انجام میده و اون رو حامله میکنه
وقتی 2 تا بچه میزاد:d
رو بزرگه آزمایش انجام میده یجورایی خاصیت های روح ها رو به داداش بزرگه میده
داداش کوچیکه رو هم قوی میکنه تمرین میده و اینقدر میزندش که قوی بشه
این اصل داستان

بچه ها من داستانو با پوینت من تموم کردم وحالا می خوام با اون یکی برادرش بازی کنم فتل
ولی در منو غیر فعاله و نمی تونم یا اجازه ندارم کنترلش کنم چه طوی میشه این قابلیت را فعال کرد؟ راستی این نامرییکردن اجساد روی زمین به چه دردی می خوره ؟
جالب اینکه بازی بعداز اینکه تموم بشه با همون قابلیت ها و ارتقای اسلحه ها مثل دد اسپیس 2 بازی را از اول شروع کنی .

بچه ها من داستانو با پوینت من تموم کردم وحالا می خوام با اون یکی برادرش بازی کنم فتل
ولی در منو غیر فعاله و نمی تونم یا اجازه ندارم کنترلش کنم چه طوی میشه این قابلیت را فعال کرد؟ راستی این نامرییکردن اجساد روی زمین به چه دردی می خوره ؟
جالب اینکه بازی بعداز اینکه تموم بشه با همون قابلیت ها و ارتقای اسلحه ها مثل دد اسپیس 2 بازی را از اول شروع کنی .
فکر کنم توی بخشه 2 نفره بشه برداشت;)

هر مرحله ای رو که تموم کنی باید اون یکی رو بده بهت . باید بری قسمت انتخاب مراحل بعد با اون یکی مرحله رو شروع کنی
در مورد اون جنازه ها هم بهت XP میده که Rankـت میره بالا قابلیت های مخلتف بهت اضافه میشه 100 تاشون رو هم بگیری اچیو داره

اصلا خوشم نیومد!:| واقعا برام ناامید کننده بود! شماره ی 1 کجا و این کجا ! تا جایی که یادمه F.E.A.R هوش مصنوعی بالایی داشت! این شماره به نظرم اصلا اینطور نیست!
فعلا که تا اخرای Intervale 2 رفتم کششی برای بقیش ندارم. شماره ی 2 با تمام مزخرفیش (نسبت به F.E.A.R 1 ) بیشتر از این بهم چسبید!
ولی Slow Motionـش هنوزم لذت بخشه.

اصلا خوشم نیومد!:| واقعا برام ناامید کننده بود! شماره ی 1 کجا و این کجا ! تا جایی که یادمه F.E.A.R هوش مصنوعی بالایی داشت! این شماره به نظرم اصلا اینطور نیست!
فعلا که تا اخرای Intervale 2 رفتم کششی برای بقیش ندارم. شماره ی 2 با تمام مزخرفیش (نسبت به F.E.A.R 1 ) بیشتر از این بهم چسبید!
ولی Slow Motionـش هنوزم لذت بخشه.
بدترين قسمت بازي اسلحه هاست كه اصلا جالب نيستن !!
شات گان شماره اول هيچوقت يادم نميره !!
چقدر قوي بود از نزديك ميزدي يارو ميتركيد !
اينجا شيرين بايد دوتا بزني تا يارو چپه شه بيوفته ! #:-s

با سلام
داستان این بازی ربط به شماره 1 و 2 داره یا ........من قسمت نشد 2 رو کامل بازی کنم این یکی رو هم 2دلم که بیام بگیرم یا نه اخه اگر از بازی خوشم نیاد دیگه بازی نمیکنم..........بازی چجوری هست؟
اگر 2 رو بازی نکرده باشم داستانش رو میشه فهمید چی هست؟
با تشکــــــــــــــر>:d<

با سلام
داستان این بازی ربط به شماره 1 و 2 داره یا ........من قسمت نشد 2 رو کامل بازی کنم این یکی رو هم 2دلم که بیام بگیرم یا نه اخه اگر از بازی خوشم نیاد دیگه بازی نمیکنم..........بازی چجوری هست؟
اگر 2 رو بازی نکرده باشم داستانش رو میشه فهمید چی هست؟
با تشکــــــــــــــر>:d<
ربط داره.
به نظر من اصلا قابل مقایسه با شماره ی 1 نیست. ولی در کل میشه تحملش کرد! مخصوصا Slow Motionـش خیلی باحاله.
اگر هم 2 رو بازی نکرده باشی فکر نکنم چندان متوجه بشی داستانش رو!

• Like
Reactions: lp.love

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or