F.E.A.R 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بخش Co-Op واقعا جذابه!اول سعي كردم به تنهائي بازي كنم و بيخيال اين بخش بشم ولي وقتي اين بخش رو هم تجربه كردم نظرم كاملا درباره بازي عوض شد!قابليت هاي پكستون فتل و پوينتمن در كنار همديگه اين بخش جذابتر از Co-Op هر بازي ديگه اي كردن!
البته اين جمله آخر كمي اغراق آميز بود ديگه:d

به نظر من چک پوینتهاشون خیلی غیرمنصفانه است. من امشب حدود 20 دقیقه یه تکه رو بازی کردم و کلی جلوتر مردم. دوباره من رو برگردوند به جای اولم.

• Like
Reactions: гадюка
یا این بازی رو انجام ندید یا حتما ً بصورت دودسته و co op split screen بازی کنید واقعا ً بخش دونفرش بی نظیره !
من که فوق العاده از بازی لذت بردم و به قسمت دونفره ی بازی نمره 8.5 و تک نفره 7.5 میدم .

لطفا ً يكي راهنمايي كنه !
دوستاني كه در بخش يكنفره بازي رو تموم كردن توي مرحله ي 5 اين رباتي كه توي حياط با ليزر ميزنه رو چجوري كشتن !؟ من توي دونفره نمي دونم چجوري رد كردم اينجا رو ولي الان هرچي تير ميزنم لامصب نميميره !
قلق خاصي داره !؟

لطفا ً يكي راهنمايي كنه !
دوستاني كه در بخش يكنفره بازي رو تموم كردن توي مرحله ي 5 اين رباتي كه توي حياط با ليزر ميزنه رو چجوري كشتن !؟ من توي دونفره نمي دونم چجوري رد كردم اينجا رو ولي الان هرچي تير ميزنم لامصب نميميره !
قلق خاصي داره !؟

قلق خاصي نداره!فقط بايد همينطور بهش شليك كني!نارنجك هم بكوب تو سر و كلش هر چند وقت يكبار!

پایان

بازی تموم شد اما من انتظار خیلی بیشتری داشتم داستان خوب نبود بازی مشکل نبود احتیاج به تفکر نداشت یه بازی ساده که روش کار شده بود همین...

سلام دوستان من تو نسخه پی سی یه مشکلی دارم اونم اینه که بعد از کشته شدن دشمنها سریع غیب میشن و هیچ اثری از اونها باقی نمیمونه
میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or