شما زیاد خودتو ناراحت نکن . توقع گیمرای ایرانی از بازیها بیش از اندازه رفته بالا . شرکت های بازیساز موندن برای سلیقه های ایرانی چی بسازند که به مذاقشون خوش بیاد . هربازی که میاد تعداد زیادی پست می بینم که اه چه قد مسخره و مزخرف بود چه قد ضعیف بود چه امتیازات ضایعی گرفته و.... از این جور پستها در همه تاپیک های مخصوص بازی ها هست می تونید برید نگاه کنید. من شرط می بندم که اغلب این پست ها توسط کسانی نوشته شده که حتی 50% بازی را هم انجام ندادند یا از روی عکس و تریلر قضاوت می کنند.
تازه نه ما ایرانی ها بازی ها را به قیمت اورج 80 تومن به بالا می گیریم واسه همینه به ذوقمون می خوره که مثلا این بازی را خریدیم و اینقد پاش هزینه کردیم . قیمت بازی تو ایران از قیمت یه غذای ساده (فلافل) هم کمتره . خوبه 2500 نهایتش 3000 تومن پاش می دی. این حرفا و نظرات را باید کسانی بگند که نسخه اصلی این بازی را تهیه کرده اند.
این انصاف نیست که این بازی یا هربازی دیگر را زیر سوال ببرید . به هرحال برای ساخت این بازی مسئولینش زحمت کشیدند. اگرچه نظرات مثبت و منفی ما ایرانی ها برای سازندگان بازی اصلا هم مهم نیست.چون ایرانی ها کپی خورن.
ببخشید دیگه یه ذره تند رفتم ولی حرفی بود که باید می گفتم .جون اغلب وارد هر تاپیکی که می شدم با این پست های ناامید کننده روبرو می شدم.حالا کاش وقت داشتم و پست های این دوستانی که بعضی از بازی ها را زیر سوال می برند را قبل از انتشار بازی اینجا نقل قول می کردم.
مثلا یه آقایی نوشته بود درباره یه بازی قبل از انتشار((وای شدیدا منتظر این بازیم و ...)) بعدا از انتشار بازی ((چرته و مزخرفه و ...)) فقط همین آقا