F.E.A.R 3 ~ Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کلا چه استقبالی از این بازی شده ! 44تا پست برای بازی که سابقه بدی نداره واقعا - حداقل به احترام شماره 1 . . .

میگیرم بازی رو.

بگیر بابا به این حرفا توجهی نکن ;)
خیلی ها هنوز بازی نکرده رای صادر می کنند !؟!؟!؟
مطمئن باش با یه بازی خیلی قشنگ طرفی و دوبار تمومش میکنی یکبار سینگل یک بار هم Split screen :d

کلا چه استقبالی از این بازی شده ! 44تا پست برای بازی که سابقه بدی نداره واقعا - حداقل به احترام شماره 1 . . .

میگیرم بازی رو.
شما زیاد خودتو ناراحت نکن . توقع گیمرای ایرانی از بازیها بیش از اندازه رفته بالا . شرکت های بازیساز موندن برای سلیقه های ایرانی چی بسازند که به مذاقشون خوش بیاد . هربازی که میاد تعداد زیادی پست می بینم که اه چه قد مسخره و مزخرف بود چه قد ضعیف بود چه امتیازات ضایعی گرفته و.... از این جور پستها در همه تاپیک های مخصوص بازی ها هست می تونید برید نگاه کنید. من شرط می بندم که اغلب این پست ها توسط کسانی نوشته شده که حتی 50% بازی را هم انجام ندادند یا از روی عکس و تریلر قضاوت می کنند.
تازه نه ما ایرانی ها بازی ها را به قیمت اورج 80 تومن به بالا می گیریم واسه همینه به ذوقمون می خوره که مثلا این بازی را خریدیم و اینقد پاش هزینه کردیم . قیمت بازی تو ایران از قیمت یه غذای ساده (فلافل) هم کمتره . خوبه 2500 نهایتش 3000 تومن پاش می دی. این حرفا و نظرات را باید کسانی بگند که نسخه اصلی این بازی را تهیه کرده اند.
این انصاف نیست که این بازی یا هربازی دیگر را زیر سوال ببرید . به هرحال برای ساخت این بازی مسئولینش زحمت کشیدند. اگرچه نظرات مثبت و منفی ما ایرانی ها برای سازندگان بازی اصلا هم مهم نیست.چون ایرانی ها کپی خورن.
ببخشید دیگه یه ذره تند رفتم ولی حرفی بود که باید می گفتم .جون اغلب وارد هر تاپیکی که می شدم با این پست های ناامید کننده روبرو می شدم.حالا کاش وقت داشتم و پست های این دوستانی که بعضی از بازی ها را زیر سوال می برند را قبل از انتشار بازی اینجا نقل قول می کردم.
مثلا یه آقایی نوشته بود درباره یه بازی قبل از انتشار((وای شدیدا منتظر این بازیم و ...)) بعدا از انتشار بازی ((چرته و مزخرفه و ...)) فقط همین آقا

من نمیدونم چرا همه دوست دارند بازی افتضاح از آب در بیاد .
امروز تا آخره مرحله سوم بازی کردم . گیم پلی بازی خیلی عالی و به شدت درگیر کننده هست . فیزیک بازی هم خوبه به طوری که بعد از چند بار شلیک میتونی حتی کاورهای سنگی را هم از بین ببری .
من که واقعا دارم با بازی حال میکنم .
فقط یه چیز که بازی اصلا ترسناک نیست بلکه کاملا اکشنه .

شما زیاد خودتو ناراحت نکن . توقع گیمرای ایرانی از بازیها بیش از اندازه رفته بالا . شرکت های بازیساز موندن برای سلیقه های ایرانی چی بسازند که به مذاقشون خوش بیاد . هربازی که میاد تعداد زیادی پست می بینم که اه چه قد مسخره و مزخرف بود چه قد ضعیف بود چه امتیازات ضایعی گرفته و.... از این جور پستها در همه تاپیک های مخصوص بازی ها هست می تونید برید نگاه کنید. من شرط می بندم که اغلب این پست ها توسط کسانی نوشته شده که حتی 50% بازی را هم انجام ندادند یا از روی عکس و تریلر قضاوت می کنند.
تازه نه ما ایرانی ها بازی ها را به قیمت اورج 80 تومن به بالا می گیریم واسه همینه به ذوقمون می خوره که مثلا این بازی را خریدیم و اینقد پاش هزینه کردیم . قیمت بازی تو ایران از قیمت یه غذای ساده (فلافل) هم کمتره . خوبه 2500 نهایتش 3000 تومن پاش می دی. این حرفا و نظرات را باید کسانی بگند که نسخه اصلی این بازی را تهیه کرده اند.
این انصاف نیست که این بازی یا هربازی دیگر را زیر سوال ببرید . به هرحال برای ساخت این بازی مسئولینش زحمت کشیدند. اگرچه نظرات مثبت و منفی ما ایرانی ها برای سازندگان بازی اصلا هم مهم نیست.چون ایرانی ها کپی خورن.
ببخشید دیگه یه ذره تند رفتم ولی حرفی بود که باید می گفتم .جون اغلب وارد هر تاپیکی که می شدم با این پست های ناامید کننده روبرو می شدم.حالا کاش وقت داشتم و پست های این دوستانی که بعضی از بازی ها را زیر سوال می برند را قبل از انتشار بازی اینجا نقل قول می کردم.
مثلا یه آقایی نوشته بود درباره یه بازی قبل از انتشار((وای شدیدا منتظر این بازیم و ...)) بعدا از انتشار بازی ((چرته و مزخرفه و ...)) فقط همین آقا

من نمیدونم چرا همه دوست دارند بازی افتضاح از آب در بیاد .
امروز تا آخره مرحله سوم بازی کردم . گیم پلی بازی خیلی عالی و به شدت درگیر کننده هست . فیزیک بازی هم خوبه به طوری که بعد از چند بار شلیک میتونی حتی کاورهای سنگی را هم از بین ببری .
من که واقعا دارم با بازی حال میکنم .
فقط یه چیز که بازی اصلا ترسناک نیست بلکه کاملا اکشنه .
اخه چرا حرف بی ربط میزنید.Fear 3 همانند نسخه های قبلیش دیگه اون جو ترسناک نداره و بیشتر شبیه یه بازی شوتر شده.مشکل اینه دوستان.

تقریبا بازی تمومه واسه من به نظر من بازی خوبی هست مخصوصا این که co-op هم داره داستان هم هنوز به سرانجام نرسیده ولی چیز خاصی هم نداشته تا الان ولی در کل بازی خوبی هست

بازيش واقعا خوبه!شايد به مزاق فن هاي اين مجموعه خوش نياد ولي براي جلوگيري از اين مسئله فرض كنيد كه داريد يه بازي اول شخص ميگيريد نه F.3.A.R!!!

نمرات بازی هم که عالی هستن - اگه اشتباه نکنم تا الا 6 یا 8تا سایت امتیاز دادن که حدودا میانگینش میشه 79 ...

تو این سایتها هم سایت IGN امتیاز 8 داده که برای ما از سایتهایی دیگه آشنا تره ...

بازی خوبیه ولی همونطور که دوستان گفتن زیاد Fear نیست اما پیشنهادی که اکیدا ً به دوستان می کنم اینه که حتما ً حالت co op split screen بازی رو امتحان کنند به نظر من بیشترین ارزش بازی در این قسمتشه و در بین بازی هایی که این قابلیت رو دارن F3AR حرف زیادی برای گفتن داره !
مشکلی که من در بازی دیدم این بود که به خاطر نداشتن مپ بعضی جاها کمی گیج کننده میشه همچنین گیم پلی اکشن بازی چیز جدیدی نداره و سیستم کاورگیری بازی هم برای یک fps خوبه ، فیزیک و گرافیک بازی هم نسبتا ً خوب هستند ( ولی از اونجایی که در حال بازی Red Faction Armageddon هستم کلا ً انتظاراتم از فیزیک در یک بازی خیلی بالا رفته ! ) بازی تا اینجایی که من رسیدم هنوز آنچنان داستان عمیق و درگیر کننده ای نداشته ولی بد هم نبوده . هوش مصنوعی بازی بعضی جاها خیلی خوب و بعضی جاها خیلی بد بوده بطوری که هنوز نتونستم تصمیم بگیرم که هوش مصنوعی بازی خوب بوده یا بد . مثل همه ی بازیهای این نسل باگ های خنده داری هم برای عدم یکنواختی و خستگی بازیباز در روند بازی مشاهده میشه !
در کل بازی خوبیه بخصوص حالت دونفرش;)

گذشته از اینکه اونقد که انتظار میرفت ترسناک نبود (بازی Deadspace 2 خیلی از نظر ترس بهتر بود) اما بازی قشنگی بود.راستی دوستان کدومتون بازیو تموم کردین؟ اگه آخر بازی به Evil Ending برسین و Evil Ending رو ببینین رسما بالا میارین! :-&:-&:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or