F.3.A.R. | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
500xfear3.jpg

Developer: Day 1 Studios
Publisher:Warner Bros. Interactive Entertainment
Genre: Modern First-Person Shooter
Platforms: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: TBA​

بالاخره پس از شایعات منتشر شده در مدت اخیر Warner Bros. Interactive Entertainment
صاحب امتیاز این عنوان با پخش یک تیزر واقعا عجیب در دست ساخت بودن شماره ی سوم از عنوان فوق محبوب F.EA.R. را بزای سه پلاتفورم PS3 ,XBOX360 و رایانه های شخصی تایید کرد.
نکته ی جالب و کمی نگران کننده در این مورد دخالت نداشتن استودیوی Monolith خالق این عنوان در مراحل ساخت شماره ی 3 است و Warner Bros. Interactive Entertainment کار ساخت بازی را به استودیوی Day 1 Studios واگذار کرده است.
نکته ی بسیار جالب توجه در باره ی بازی قابلیت بازی کردن بخش داستانی به صورتco-op است.
با حضور دوبرادر ماورایی بازی یعنی Paxton fettel و point man !!! امری که مطمئنا شرایط جالب داستانی ای را رقم خواهد زد.نجات آلمای حامله از بیمارستان توسط دو پسر نابغه اش مطمئنا شما را برای فهمیدن قضیه بسیار تشنه خواهد کرد....
نکته ی جالب حضور کارگردان مطرح هالیوودی John Carpenter و همچنین نویسنده ی مطرح Steve Niles در تیم ساخت بازی است که مسئولیت نوشتن داستان و کارگردانی cut-scense های بازی را بر عهده دارند.

آقای Denny Thorley موسس و رئیس استودیوی Day 1 درباره ی بازی می گوید:
"طرفداران باید منتظر co-op فوق العاده تاثیر گذار ،
سیستم کاور گیری جدید و یک دنیا ترس برای
F.3.A.R باشند."

قرار است اولین اطلاعات بازی در ماه می فاش شود.

BLOOD RUNS DEEP
F.E.A.R. RUNS DEEPER

لینک تیزر

ورژن فایل exe نسخه بتا : 16.15.20.992
ورژن فایل exe نسخه نهایی : 16.0.20.1035 و حجمش حدودا 4.14 گیگه.

سلام بچه مثبت. خوبی؟ چاکریم.
2lxe53l.gif

برای من نسخه 16.0.20.1035 هستش، ولی 4.57 گیگه. از سایت p30day دانلود کردم دیشب تموم شد.

فکر کنم نسخه نهایی باشه.

برم شروع کنم یه کم بیام با بچه ها بزنیم تو سر و کله همدیگه! :mrgreen:

من هم حدود یک ساعتی بازی کردم و متاسفانه زیاد خوشم نیومد! :(

بازی تقریبا میشه گفت از هر لحاظ هم تراز بازی های رده دوم بازاره، و با اون .F.E.A.R که انقلابی در زمان خودش بود خیلی فاصله داره! حتی میشه گفت آدم دوباره بشینه همون .F.E.A.R اولی رو بازی کنه تجربه بهتریه...

گرافیک برای سال 2011 اصلا جالب نیست...
گیم پلی چندان لذت بخش نیست و غیر از یه اسلو موشن قدیمی شده، چیز خاص جالبی درش نیست...
شروع قوی داستان و Presentation چندان خوبی درش دیده نمیشه...
هوش مصنوعی دشمن ها اصلا جالب نیست...
دود شدن دشمن ها بعد از کشته شدن گیم رو کاملا از حالت واقعی خارج می کنه...

خلاصه که به نظر من: یه FPS خیلی معمولی...

من هم حدود یک ساعتی بازی کردم و متاسفانه زیاد خوشم نیومد! :(

بازی تقریبا میشه گفت از هر لحاظ هم تراز بازی های رده دوم بازاره، و با اون .F.E.A.R که انقلابی در زمان خودش بود خیلی فاصله داره! حتی میشه گفت آدم دوباره بشینه همون .F.E.A.R اولی رو بازی کنه تجربه بهتریه...

گرافیک برای سال 2011 اصلا جالب نیست...
گیم پلی چندان لذت بخش نیست و غیر از یه اسلو موشن قدیمی شده، چیز خاص جالبی درش نیست...
شروع قوی داستان و Presentation چندان خوبی درش دیده نمیشه...
هوش مصنوعی دشمن ها اصلا جالب نیست...
دود شدن دشمن ها بعد از کشته شدن گیم رو کاملا از حالت واقعی خارج می کنه...

خلاصه که به نظر من: یه FPS خیلی معمولی...

دقیقا موافقم و منم یه نکته اضافه کنم و اونم اینکه بازی به شکل خیلی ضایعه ای سخته.
حالا نمیدونم من خیلی تنبلم یا بازی خیلی سخته.

حتی میشه گفت آدم دوباره بشینه همون .F.E.A.R اولی رو بازی کنه تجربه بهتریه...
اونم الان تجربه کنی دیگه مزه نمیده. بازی ها اکثرا فدای گرافیک بد میشن از دید بازیکنا. همچنین اینکه شماره اولش واقعا ترسناک بود. الان بازی کنی که دیگه نمیترسی. :دی

• Like
Reactions: Fu11 GAME
بازی واقعا 4 گیگ حجم داره؟
ای فروشنده های نامرد.الکی 3 دی وی دی بمون انداخته.!!!!!!)x

خیلی نامردیه این کار... من ستاپ اصلیشو از نت دانلود کردم کلش شده 4.2 گیگ! .... چجوری بازی رو کردن 3 تا دی وی دی؟؟؟ باد کردنش؟اسپمیزه شده؟

اونم الان تجربه کنی دیگه مزه نمیده. بازی ها اکثرا فدای گرافیک بد میشن از دید بازیکنا. همچنین اینکه شماره اولش واقعا ترسناک بود. الان بازی کنی که دیگه نمیترسی. :دی

بله درسته متاسفانه (هر چند به این یکی ها شرف داره بازم! : دی).

نسخه یک رو من واقعا دوست داشتم، به خاطر این که واقعا اتمسفر فوق العاده ای داشت و ترسناک و قشنگ بود. روی داستان و روی صحنه های تله پاتیک و توهم های کاراکتر اصلی خیلی قشنگ کار شده بود. دو تا Expansion Pack نسخه اول رو هم من دوست داشتم و قشنگ بودند، ولی نسخه های دوم و سوم فقط سعی کردند فرمول نسخه اول رو تکرار کنند، که متاسفانه حتی در خلق اتمسفر هم موفق نبودند... :(

دوسنات مال من نسخه بتا هستش ولی مدت زمان بازی خیلی کمه بعد از یک ساعت که بازی کردم تموم شد
نسخه بتا مگه تمام مراحل رو کامل نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or