F.3.A.R. | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
500xfear3.jpg

Developer: Day 1 Studios
Publisher:Warner Bros. Interactive Entertainment
Genre: Modern First-Person Shooter
Platforms: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: TBA​

بالاخره پس از شایعات منتشر شده در مدت اخیر Warner Bros. Interactive Entertainment
صاحب امتیاز این عنوان با پخش یک تیزر واقعا عجیب در دست ساخت بودن شماره ی سوم از عنوان فوق محبوب F.EA.R. را بزای سه پلاتفورم PS3 ,XBOX360 و رایانه های شخصی تایید کرد.
نکته ی جالب و کمی نگران کننده در این مورد دخالت نداشتن استودیوی Monolith خالق این عنوان در مراحل ساخت شماره ی 3 است و Warner Bros. Interactive Entertainment کار ساخت بازی را به استودیوی Day 1 Studios واگذار کرده است.
نکته ی بسیار جالب توجه در باره ی بازی قابلیت بازی کردن بخش داستانی به صورتco-op است.
با حضور دوبرادر ماورایی بازی یعنی Paxton fettel و point man !!! امری که مطمئنا شرایط جالب داستانی ای را رقم خواهد زد.نجات آلمای حامله از بیمارستان توسط دو پسر نابغه اش مطمئنا شما را برای فهمیدن قضیه بسیار تشنه خواهد کرد....
نکته ی جالب حضور کارگردان مطرح هالیوودی John Carpenter و همچنین نویسنده ی مطرح Steve Niles در تیم ساخت بازی است که مسئولیت نوشتن داستان و کارگردانی cut-scense های بازی را بر عهده دارند.

آقای Denny Thorley موسس و رئیس استودیوی Day 1 درباره ی بازی می گوید:
"طرفداران باید منتظر co-op فوق العاده تاثیر گذار ،
سیستم کاور گیری جدید و یک دنیا ترس برای
F.3.A.R باشند."

قرار است اولین اطلاعات بازی در ماه می فاش شود.

BLOOD RUNS DEEP
F.E.A.R. RUNS DEEPER

لینک تیزر

اصلا بازی سخت نبود !!
مشکل سختی بازی حل شد اما یه مشکل بدتر بوجود اومد.که دیگه جاش اینجا نیست که مطرحش کننم.

یه لطف کنید بیاید اینجا و کمک کنید.خیلی ممنون.

خب این هم تموم شد ...
نسبت به شماره های قبلیش خیلی خیلی بهتر بود.اکشن و درجه سختی بازی خوب و بالانس بود. داستان بلاخره از گنگی خارج شد و آخرش هم ما رو تو کف گذاشت!. توانایی تکرار مراحل با یک شخصیت دیگر و با قابلیت های متفاوت دلیل خوبی برای اجرای مراحل بازی از ابتدا هستش.
من که حال کردم و به همه پیشنهاد میکنم که برای یک بار هم شده بازی رو امتحان کنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehdy.z
یکی از دوستان میشه لطف کنه یه مختصری در باره ی داستان توضیح بده؟؟
هم کلیت داستان 3 نسخه و هم نسخه ی 3...
من یه ذره گیج شدم.....

سلام
بازی من 3.17GB شده اما کرک اصلی بازی رو داره.
آیا باز هم باید آپدیت بریزم؟و اینکه آپدیت چه چیزهائی رو به بازی اضافه میکنه؟
بازیه اصلی‌ حجمش4.58 گیگ هست
باگ‌های بازی رو برطرف می‌کنه، میتونی‌ کل بازی رو تموم کنی‌. کلا بازی رو فول می‌کنه دیگه:d

خوب اینو هم تموم کردیم،ارزش یکی‌ دوبار تموم کردن رو داره:d
آخرش launcherبرداشته بودم ول میدادم:d

سلام به دوستان عزیز
من یکش رو بیش از 4 سال هست که بازی کردم فقط یه تیکه هاش یادم میاد
اگر لطف کنید به طور خلاصه داستان یک و دو رو بگید ممنون میشم(اعتبارمیدم)(خلاصه بگید)
من 2 رو بازی نکردم (ایا 3 ادامه 2 هست؟؟؟؟؟؟)

آخرین ویرایش:
آقا من تو FEAR 3 اینجا که عکس گذاشتم تو مرحله 4
( INTERVAL 4 - SUBURBS ) گیر کردم نمی دونم کجا باید برم یه در هست که یه فلش بغلشه نمی دونم از کجا باید برم واسه ادامه بازی

عکس 1 :

http://img98.net/show.php/460352_Untitled.jpg.html
عکس 2 :
http://img98.net/show.php/460353_sSAS.jpg.html
تو اون مرحله از اون در‌ها زیاده. یکیش اینجوریه که بعد اینکه همه رو کشتی‌ اونجا ۲ تا سرباز درو میشکونن میان تو، تو اون یکیم یک ربات مید تو. مطمئن باش که همه دشمن هارو کشتی:d‌
تفنگت ۹۹ تا گلوله می‌خوره؟:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or