F.3.A.R. | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
500xfear3.jpg

Developer: Day 1 Studios
Publisher:Warner Bros. Interactive Entertainment
Genre: Modern First-Person Shooter
Platforms: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: TBA​

بالاخره پس از شایعات منتشر شده در مدت اخیر Warner Bros. Interactive Entertainment
صاحب امتیاز این عنوان با پخش یک تیزر واقعا عجیب در دست ساخت بودن شماره ی سوم از عنوان فوق محبوب F.EA.R. را بزای سه پلاتفورم PS3 ,XBOX360 و رایانه های شخصی تایید کرد.
نکته ی جالب و کمی نگران کننده در این مورد دخالت نداشتن استودیوی Monolith خالق این عنوان در مراحل ساخت شماره ی 3 است و Warner Bros. Interactive Entertainment کار ساخت بازی را به استودیوی Day 1 Studios واگذار کرده است.
نکته ی بسیار جالب توجه در باره ی بازی قابلیت بازی کردن بخش داستانی به صورتco-op است.
با حضور دوبرادر ماورایی بازی یعنی Paxton fettel و point man !!! امری که مطمئنا شرایط جالب داستانی ای را رقم خواهد زد.نجات آلمای حامله از بیمارستان توسط دو پسر نابغه اش مطمئنا شما را برای فهمیدن قضیه بسیار تشنه خواهد کرد....
نکته ی جالب حضور کارگردان مطرح هالیوودی John Carpenter و همچنین نویسنده ی مطرح Steve Niles در تیم ساخت بازی است که مسئولیت نوشتن داستان و کارگردانی cut-scense های بازی را بر عهده دارند.

آقای Denny Thorley موسس و رئیس استودیوی Day 1 درباره ی بازی می گوید:
"طرفداران باید منتظر co-op فوق العاده تاثیر گذار ،
سیستم کاور گیری جدید و یک دنیا ترس برای
F.3.A.R باشند."

قرار است اولین اطلاعات بازی در ماه می فاش شود.

BLOOD RUNS DEEP
F.E.A.R. RUNS DEEPER

لینک تیزر

به به من که به شخص تو اخر بازی فیر 2 که الما حامله بود اطمینان داشتم که بار دیگه با الما وترساندنش حال میکنم ولی خودمونیم من نفهمیدم اون چطور حامله شد

من که 2 این بازیو چند بار بازی کردم عالی بود مخصوصا با پچ بلاد که همه تیکه پاره میشدن خونو خون ریزی بود.امیدوارم این بازی صحنه های خشونتش بدتر باشه.:devil:

اوه اوه به شخصه همیشه این fear منو میترسوند !!!:silenced:
ولی صحنه های سینماتیکش اگه بیشتر باشه دیگه مرگ نداره !با توجه به کارگردان معروف John Carpenter !!!!:blink:

ظاهرا اگه سازندگان بیدقتی وعجله نکنند با یه شاهکار در حد شماره ی یک طرفیم و از همه مهمتر اولین باری که در حالت Co-Op خواهید ترسید کاری که RE5 در انجامش ناتوان بود.

F.E.A.R. 3 Fettel Trailer

F.E.A.R. 3 Pre-E3 Interview: Dan Hay
اصلا RES جزو ترسناکها محسوب نمیشه.اون فقط هیجانی بود.
ترستاک میشه FATAL FRAM.

ترس

[FONT=&quot]من واقعا عاشق این بازی هستم ! به نظر من [/FONT]fear[FONT=&quot] همیشه از بازیهای همرده تو سبک ترسناک یک سر و گردن بالاتر بوده ![/FONT]
[FONT=&quot]هنوز هم بعد از قسمت دوم یاد برخی ... می افتم و حسابی می ترسم:)[/FONT]

من دیوانه این بازیم هم شماره 1 و هم شماره 2 عالی بودن 1رو 14 بار تموم کردم 2روهم که هیچوقت از سیستمم پاک نکردم حتم دارم 3 هم منفجر میکنه...هیچ وقت لحظه هایی که نصفه شب از شکای 1 دفعه ای نزدیک بوده از صندلیم برگرده رو یادم نمیره.

من مطمئنم بازی رو انجام خواهم داد وازش لذت هم خواهم برد ولی مطمئنا فعلا نمیش F.3.A.R و این IP دوست داشتنی رو جزو عناوین AAA حساب کرد من حداکثر میانگین 80 رو براش پیش بینی میکنم!

واقعا شماره ي دوم اصالت بازي رو كلا تخريب كرد
ايشالله شماره ي 3 دوباره بازي رو برگردونه به همون دوران !

و البته چرا من نميتونم تريلر هارو ببينم؟ :-/
ارور ميده

========================================
اقا درسته، ايراد از كانكشن من بود !

=======================================

اقا نه، به نظر بازي خوبه از لحاظ بصري ! :d

فقط يك موسيقي ناب مثل شماره يك ميخواد

آخرین ویرایش:
یکی از بازیهایی که تونست واقعا یه تکون درست و حسابی به FPS بده، همین FEAR بود.
متاسفانه نسخه دوم مثل شماره یک نتونست خیلی ناب باشه.
بنظر من تغییر استودیوی سازنده بازی از طرف وارنر کار درستی بود. چون تغییر سازنده ها خودش باعث میشه نکات جدیدی (هر چند کلیشه های) به بازی اضافه بشه.
من امیدوارم F.3.A.R. بتونه مثل شماره اول با قدرت بدرخشه.

یکی از بازیهایی که تونست واقعا یه تکون درست و حسابی به FPS بده، همین FEAR بود.
متاسفانه نسخه دوم مثل شماره یک نتونست خیلی ناب باشه.
بنظر من تغییر استودیوی سازنده بازی از طرف وارنر کار درستی بود. چون تغییر سازنده ها خودش باعث میشه نکات جدیدی (هر چند کلیشه های) به بازی اضافه بشه.
من امیدوارم F.3.A.R. بتونه مثل شماره اول با قدرت بدرخشه.

به اون شدت ازش انتظار نميره !!
ولي بايد بتونه يك اكشن ترسناك خوب باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or