F.3.A.R. | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
500xfear3.jpg

Developer: Day 1 Studios
Publisher:Warner Bros. Interactive Entertainment
Genre: Modern First-Person Shooter
Platforms: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: TBA​

بالاخره پس از شایعات منتشر شده در مدت اخیر Warner Bros. Interactive Entertainment
صاحب امتیاز این عنوان با پخش یک تیزر واقعا عجیب در دست ساخت بودن شماره ی سوم از عنوان فوق محبوب F.EA.R. را بزای سه پلاتفورم PS3 ,XBOX360 و رایانه های شخصی تایید کرد.
نکته ی جالب و کمی نگران کننده در این مورد دخالت نداشتن استودیوی Monolith خالق این عنوان در مراحل ساخت شماره ی 3 است و Warner Bros. Interactive Entertainment کار ساخت بازی را به استودیوی Day 1 Studios واگذار کرده است.
نکته ی بسیار جالب توجه در باره ی بازی قابلیت بازی کردن بخش داستانی به صورتco-op است.
با حضور دوبرادر ماورایی بازی یعنی Paxton fettel و point man !!! امری که مطمئنا شرایط جالب داستانی ای را رقم خواهد زد.نجات آلمای حامله از بیمارستان توسط دو پسر نابغه اش مطمئنا شما را برای فهمیدن قضیه بسیار تشنه خواهد کرد....
نکته ی جالب حضور کارگردان مطرح هالیوودی John Carpenter و همچنین نویسنده ی مطرح Steve Niles در تیم ساخت بازی است که مسئولیت نوشتن داستان و کارگردانی cut-scense های بازی را بر عهده دارند.

آقای Denny Thorley موسس و رئیس استودیوی Day 1 درباره ی بازی می گوید:
"طرفداران باید منتظر co-op فوق العاده تاثیر گذار ،
سیستم کاور گیری جدید و یک دنیا ترس برای
F.3.A.R باشند."

قرار است اولین اطلاعات بازی در ماه می فاش شود.

BLOOD RUNS DEEP
F.E.A.R. RUNS DEEPER

لینک تیزر

يعني تا اين حد ضعيفه كه بره زير اسم هاي كرايسز و كيلزون؟ :d
نميدونم شايدم !
من کی گفتم ضعیفه؟
نمونش پارسال واسه BioShock 2 چون.
چون بازی قرار بود تو 2009 منتشر بشه و زمان انتشارش همزمان بود با MW2 به همین خاطر هم انتشار بازی افتاد واسه February 2010، ولی بازی ضغیف که نبود.
البته شاید دلایل دیگه ای داشته باشه ولی این دلیل از همش محکمتره.;)

يعني تا اين حد ضعيفه كه بره زير اسم هاي كرايسز و كيلزون؟
نميدونم شايدم !
این بازی در برابر اون ها مثل یه جوک می مونه
یاد F.E.A.R بخیر که بخاطرش کلی دست و پا زدیم که بازی رو سیستم با نهایت گرافیک اجرا بشه و عجب بازی عالیی بود.لذت اجرا کردن یه بازی با گرافیک که کارت قبلیت قدرت اجراش رو نداره خیلی زیاده ولی وقتی که بازی به این حد عالی باشه لذتش چند برابر میشه.F.E.A.R برای من این لذت رو داشت

يعني تا اين حد ضعيفه كه بره زير اسم هاي كرايسز و كيلزون؟ :d
نميدونم شايدم !
F.3.A.R. باید جلو عناوین ذکر شده بوق بزنه...مشخص بود تاخیر می خوره چون توی موج ابر بازی های 3 ماهه اول 2011 کلا جایی برای این بازی متوسط نبود.

بازی در حد اندازه بازی بزرگ مثل Dead Space 2 فکر نکنم یاشد حتی شاید ضعیف تر از اون چون تابلو اصلا وقت درست حسابی برای بازی نگذاشتن و بیشتر شبیه قسمت 2 بازی است :d

این بازی در برابر اون ها مثل یه جوک می مونه
یاد F.E.A.R بخیر که بخاطرش کلی دست و پا زدیم که بازی رو سیستم با نهایت گرافیک اجرا بشه و عجب بازی عالیی بود.لذت اجرا کردن یه بازی با گرافیک که کارت قبلیت قدرت اجراش رو نداره خیلی زیاده ولی وقتی که بازی به این حد عالی باشه لذتش چند برابر میشه.F.E.A.R برای من این لذت رو داشت

آره یادش بخر چقدر گرافیک عوض کردیم البته من بیشتر تو تو همون 8800 موندی :d به جاش یه گونی کنسول گرفتی =))

بازی در حد اندازه بازی بزرگ مثل Dead Space 2 فکر نکنم یاشد حتی شاید ضعیف تر از اون چون تابلو اصلا وقت درست حسابی برای بازی نگذاشتن و بیشتر شبیه قسمت 2 بازی است :d
یکم بی انصافی باو.:d
درسته F2 نتونست موفق باشه اما انصافا بازی از شماره 1 ترسناک تر بود.
راجع به Dead Space 2 هم که میگی من هم حق رو به تو میدم. چون بنظر من F3 در مقابل DS2 کم میاره.

fear ميدوني بزرگترين اشتباهش چي بود؟
اين كه هر چي در توانش بود روي شماره يك و اكسپنشن هاش گذاشت !
خيلي بايد تلاش كني بتوني اثري ترسناكترو قوي تر از شماره يكش بسازي !
گرافيك، صدا، جلوه، موسيقي

بي نظير بود
عمرا تكرارش نميتونه بكنه سازنده

به نظر من بازی خیلی داغونه، یه چندتا گیم پلی ازش دیدم(حالا قدیمی بودن یا جدید نمیدونم) خیلی افتضاح بودن، گرافیک، گیم پلی، صداگذاری همه چیز مزخرف بود، اصلا معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن، انگار یادشون رفته اسمش F.E.A.R هست، کلا انگار این شماره هدفش یه گند اساسی به عنوان F.E.A.R هست:-w

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or