F.3.A.R. | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
500xfear3.jpg

Developer: Day 1 Studios
Publisher:Warner Bros. Interactive Entertainment
Genre: Modern First-Person Shooter
Platforms: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: TBA​

بالاخره پس از شایعات منتشر شده در مدت اخیر Warner Bros. Interactive Entertainment
صاحب امتیاز این عنوان با پخش یک تیزر واقعا عجیب در دست ساخت بودن شماره ی سوم از عنوان فوق محبوب F.EA.R. را بزای سه پلاتفورم PS3 ,XBOX360 و رایانه های شخصی تایید کرد.
نکته ی جالب و کمی نگران کننده در این مورد دخالت نداشتن استودیوی Monolith خالق این عنوان در مراحل ساخت شماره ی 3 است و Warner Bros. Interactive Entertainment کار ساخت بازی را به استودیوی Day 1 Studios واگذار کرده است.
نکته ی بسیار جالب توجه در باره ی بازی قابلیت بازی کردن بخش داستانی به صورتco-op است.
با حضور دوبرادر ماورایی بازی یعنی Paxton fettel و point man !!! امری که مطمئنا شرایط جالب داستانی ای را رقم خواهد زد.نجات آلمای حامله از بیمارستان توسط دو پسر نابغه اش مطمئنا شما را برای فهمیدن قضیه بسیار تشنه خواهد کرد....
نکته ی جالب حضور کارگردان مطرح هالیوودی John Carpenter و همچنین نویسنده ی مطرح Steve Niles در تیم ساخت بازی است که مسئولیت نوشتن داستان و کارگردانی cut-scense های بازی را بر عهده دارند.

آقای Denny Thorley موسس و رئیس استودیوی Day 1 درباره ی بازی می گوید:
"طرفداران باید منتظر co-op فوق العاده تاثیر گذار ،
سیستم کاور گیری جدید و یک دنیا ترس برای
F.3.A.R باشند."

قرار است اولین اطلاعات بازی در ماه می فاش شود.

BLOOD RUNS DEEP
F.E.A.R. RUNS DEEPER

لینک تیزر

بخاطر رزول که بازی بد نمیشه حسش یه فرمیه انگار 2 بهتر بود من فن خفن این بازیم مخصوصا رو pc ولی انگار میگن رو 360 بهتر بوده بریم اونو بگیریم.
بعد مثل قسمت های قبلی نمیپاشن با شات گان میزنیشون انگار با کلت زدیشون مال من اینطوریه.

چند ساعت بعد:
گرافیک بازی کاملا قدیمیه و می تونم بگم گرافیک F.E.A.R 1 از چند لحاظ خیلی بهتر از این بازیه مخصوصا در مورد سایه پردازی ها که باید بگم یکی از الامان های اصلی در در ایجاد ترس در F.E.A.R 1 اما در این بازی کاملا از پیش برنامه نویسی شده (Scripted) هستش . چراغ قوه اسلحه هیچ سایه ای رو ایجاد نمیکنه ، حتی شخیت اول بازی به جز در چند صحنه از پیش تعیین شده سایه ای از خودش نداره !!! ، در مورد بافت ها هم اگه چیزی نگم بهتره

داستان بازی اصلا جالب نیست حتی از فیر 2 هم بدتره و اگه یادتون باشه در نسخه های قبلی داستان در متن بازی بیان می شد ولی در این بازی البته به جز چند نکته ، همه داستان فقط در کات سین هایی که در آخر هر مرحله نمایش داده بیان میشه .

اگر با بازی Condamned آشنا هستید ، یادتون میاد بعد انتشار این بازی سازندگان خبر از پیوند این بازی با دنیای F.E.A.R رو دادند که در نوع خودش ایده خیلی جالبی بود چون هر دو بازی از داستانهای بسیار زیبا و غنی بهره می بردند خب توی F.E.A.R 3 این موضوع به بدترن نوع خودش اتفاق افتاده که خودتون توی بازی متوجه میشید.

من بعد از بازی کردن چند مرحله به خودم شک کردم که نکنه مشکل از خودم باشه چون تقریبا همه سایت های معروف به این بازی نمره قابل قبولی رو داده بودند برای همین رفتم همه نقد های خوندم و دیدم همه از بخش چند نفره بازی تمجید کردند و نه از بخش داستانی (درست بر عکس F.E.A.R 2) و این امتیاز ها فقط به خاطر بخش چند نفره هستش.

خلاصه این نظر من در مورد این بازی بود و امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم

• Like
Reactions: Polaris and bburzum
این co-op چجوری کار می کنه؟از خوده سایت skidrow کرک مولتی هم گرفتم ولی مثکه با نسخه استیم(همونی که با phonix نصب میشه)کار نمی کنه ؟؟! اگه کسی بازی کرده به ما هم بگه...(جای سوال همین جا بود دیگه؟ :D )

چه ربطی داره سال 2011 باید استاندارد 16:9 باشه! یا ساپورت 16:10 و 4:3 ضعف محسوب نمیشه اتفاقا ضعف هست! هنوز بیشتر از اون چیزی که فکر کنید مردم از 4:3 یا 5:4 استفاده میکنن اگه استانداردی باشه باید تمام ar ساپورت بشه یعنی 16:9 16:10 4:3 که 90 بازی درست درمون فول ساپورت هستن حالا بماند که اکثر کسایی که میان با res HD بقیه رو خفه میکنن رو 1680x1050 و 16:10 بازی میکنن!(منظورم به شخص خاصی نیست!) در ضمن F.E.A.R 3 به صورت کامل 4:3 ساپورت میکنه شک دارین براتون عکس بذارم!

غیب شدن دشمن ها جزو داستان مزخرف این بازی .
بیشتر دلم برای Fettel میسوزه که تو نسخه یک چه ابهتی داشت ولی توی این بازی چند وقت یکبار یه جوک بی مزه می پرونه

دوستان اين رباتي كه در مرحله 5 ظاهر ميشه و ليزر ميزنه رو چجوري بايد كشت قلق خاصي داره !؟ من هرچي تير روش خالي مي كنم نميميره كه ... !

نمی دونم مشکل از منه یا بازی توی برنامه نویسی مشکل داره وقتی دشمنارو هدشات می کنی نمیمیرن و اینکه خیلی باید بهشون تیر بزنی و وقتی درجه ی سختی بازی رو روی Recuit میزاری انگار داری با نهایت سختی بازی می کنی
کسی می تونه کمک کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or