F.3.A.R. | PC

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
500xfear3.jpg

Developer: Day 1 Studios
Publisher:Warner Bros. Interactive Entertainment
Genre: Modern First-Person Shooter
Platforms: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: TBA​

بالاخره پس از شایعات منتشر شده در مدت اخیر Warner Bros. Interactive Entertainment
صاحب امتیاز این عنوان با پخش یک تیزر واقعا عجیب در دست ساخت بودن شماره ی سوم از عنوان فوق محبوب F.EA.R. را بزای سه پلاتفورم PS3 ,XBOX360 و رایانه های شخصی تایید کرد.
نکته ی جالب و کمی نگران کننده در این مورد دخالت نداشتن استودیوی Monolith خالق این عنوان در مراحل ساخت شماره ی 3 است و Warner Bros. Interactive Entertainment کار ساخت بازی را به استودیوی Day 1 Studios واگذار کرده است.
نکته ی بسیار جالب توجه در باره ی بازی قابلیت بازی کردن بخش داستانی به صورتco-op است.
با حضور دوبرادر ماورایی بازی یعنی Paxton fettel و point man !!! امری که مطمئنا شرایط جالب داستانی ای را رقم خواهد زد.نجات آلمای حامله از بیمارستان توسط دو پسر نابغه اش مطمئنا شما را برای فهمیدن قضیه بسیار تشنه خواهد کرد....
نکته ی جالب حضور کارگردان مطرح هالیوودی John Carpenter و همچنین نویسنده ی مطرح Steve Niles در تیم ساخت بازی است که مسئولیت نوشتن داستان و کارگردانی cut-scense های بازی را بر عهده دارند.

آقای Denny Thorley موسس و رئیس استودیوی Day 1 درباره ی بازی می گوید:
"طرفداران باید منتظر co-op فوق العاده تاثیر گذار ،
سیستم کاور گیری جدید و یک دنیا ترس برای
F.3.A.R باشند."

قرار است اولین اطلاعات بازی در ماه می فاش شود.

BLOOD RUNS DEEP
F.E.A.R. RUNS DEEPER

لینک تیزر

fear ميدوني بزرگترين اشتباهش چي بود؟
اين كه هر چي در توانش بود روي شماره يك و اكسپنشن هاش گذاشت !
خيلي بايد تلاش كني بتوني اثري ترسناكترو قوي تر از شماره يكش بسازي !
گرافيك، صدا، جلوه، موسيقي

بي نظير بود
عمرا تكرارش نميتونه بكنه سازنده

بزرگترين اشتباهشون اينه كه نمي خوان رو بازيشون سرمايه گذاري درست و حسابي بكنن هي اكسپنشن دادن و پشت سر هم سالي يك بازي دادن بيرون بدون برنامه و هر سري همون فرمول قبلي رو تكرار كردن.

این نسخه ی جدید fear فکر کنم تیر خلاص بر پیکره ی این بازی باشه. اصلا تمام داستان بازی رو بردن زیر سوال. fear1 واقعا تو زمان خودش عجب چیزی بود. بارها و بارها روی سیستمم نصبش کردم و هر بار هم ازش لذت میبردم. اصلا داستانش خیلی بکر بود و تنها قصد آلما اتقام بود که از تک تک افرادی که اون بلاها رو سرش اوردن انتقام گرفت. جو بازی و صداگزاری و موسیقی و گرافیک تو زمان خودش بهترین بود. نسخه ی 2 که واقعا نا امید کننده بود اصلا کلا جو بازی رو عوض کردن ترس بازی هم که.... اصلا به نسخه ی جدید امیدی ندارم دقیقا منو یاد شماره ی 2 میندازه. عقب افتادن تاریخشم به نظر من نداشتن توان رقابت با bulletstorm و crysis 2 و killzone3 هستش.

این نسخه ی جدید fear فکر کنم تیر خلاص بر پیکره ی این بازی باشه. اصلا تمام داستان بازی رو بردن زیر سوال. fear1 واقعا تو زمان خودش عجب چیزی بود. بارها و بارها روی سیستمم نصبش کردم و هر بار هم ازش لذت میبردم. اصلا داستانش خیلی بکر بود و تنها قصد آلما اتقام بود که از تک تک افرادی که اون بلاها رو سرش اوردن انتقام گرفت. جو بازی و صداگزاری و موسیقی و گرافیک تو زمان خودش بهترین بود. نسخه ی 2 که واقعا نا امید کننده بود اصلا کلا جو بازی رو عوض کردن ترس بازی هم که.... اصلا به نسخه ی جدید امیدی ندارم دقیقا منو یاد شماره ی 2 میندازه. عقب افتادن تاریخشم به نظر من نداشتن توان رقابت با bulletstorm و crysis 2 و killzone3 هستش.

دقيقا همينطوريه !
به نظر من اين عنوان رو ساختن تا يه درامدي از اسم شماره ي يكش داشته باشن !

سلام.
آخه دیگه از یه بازیHorror که co-op داره،سوار تانک و آدم آهنی میشه،بیشتر دشمناش شده یه سری کماندوی بدبخت،بیشتر مراحل در فضاهای باز،یه انرژی خورشیدی هم که همیشه در کنارته:dچه انتظاری میره.آما هم که دیگه نقش پیام بازرگانی پیدا کرده هر از چند گاهی میاد یه حاضری میده میره:d.
بیشتر باید دشمنات رو بترسونی تا خودت بترسی:d

• Like
Reactions: XagroX
ظاهرا موتور بازی یه کم قدیمی هست. (فکر کنم از موتور Jupiter-Ex واسه ساخت بازی استفاده کرده باشن).

يك سوال خيلي فني و البته مبتديانه !!
بازي كه ساخته ميشه امكانش نيست انجين رو بينش عوض كرد يا بهبود داد؟

مثلا 90% بازي ساخته بشه بعد انجينش رو كلا عوض كنن يا تغيير بدن؟

يك سوال خيلي فني و البته مبتديانه !!
بازي كه ساخته ميشه امكانش نيست انجين رو بينش عوض كرد يا بهبود داد؟

مثلا 90% بازي ساخته بشه بعد انجينش رو كلا عوض كنن يا تغيير بدن؟
موتور بازی همه چیزشه! اینطوری باید بازی رو از دوباره بسازن. ولی مسلما میشه موتورها رو بهینه کرد یا بهبود داد که تو اکثر بازیهای امروز معمولا این کار رو میکنن.

موتور بازی همه چیزشه! اینطوری باید بازی رو از دوباره بسازن. ولی مسلما میشه موتورها رو بهینه کرد یا بهبود داد که تو اکثر بازیهای امروز معمولا این کار رو میکنن.

اهان
بعد مثلا يك شركت يك موتور ميسازه، بازي رو روي اون ميسازن؟
مثلا ميگن ue 3 ماهيتش چيه؟ يعني انجين يك چيز بيس هست و بازي رو روي اون ايجاد ميكنن؟

اهان
بعد مثلا يك شركت يك موتور ميسازه، بازي رو روي اون ميسازن؟
مثلا ميگن ue 3 ماهيتش چيه؟ يعني انجين يك چيز بيس هست و بازي رو روي اون ايجاد ميكنن؟
دقیقا!
وقتی یه بازی میخواد بر روی سخت افزاری پردازش بشه خب بدیهیه که سخت افزار نیاز داره که جزء به جزء اون تصویر رو به صورت real time پردازش کنه که این دستورات پردازش، همون چیزیه که موتور باید به سخت افزار بده.

دقیقا!
وقتی یه بازی میخواد بر روی سخت افزاری پردازش بشه خب بدیهیه که سخت افزار نیاز داره که جزء به جزء اون تصویر رو به صورت real time پردازش کنه که این دستورات پردازش، همون چیزیه که موتور باید به سخت افزار بده.

اقا واقعا ممنون
من خيلي در اين مورد اطلاعات كمي داشتم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or