Eurogamer دیگر به بازی ها امتیاز نمی دهد.

aiat_gamer

کاربر سایت
بنا بر پستی در این سایت، از این به بعد با انتشار نقد بازی Majora`s mask دیگر به بازی ها امتیاز تعلق نمی گیرد. به جای سیستم امتیاز دادن از 10، بازی در یک خط کوتاه در پایان بازی نتیجه گیری می شود و به بعضی از بازی یکی از سه طبقه بندی زیر تعلق می گیرد:

-عالی و واجب( Essential):
EG_Essential_WEB_net.png

-توصیه شده (Recommended):

EG_Recommended_WEB_net.png

-دوری کردن (َAvoid):
EG_Avoid_net.png

بنا بر این تغییرات، دیگر این سایت در Metacritic جایی نخواهد داشت. تعییرات مهم دیگر در نحوه نقد کردن بازی ها در این سایت عبارتند از:
- از این به بعد فقط بازی های Retail نقد خواهند شد.
-بازی هایی که کاملا Online هستند و یا شامل قسمتی Online باشند فقط مدتی بعد از عرضه رسمی نقد خواهند شد. تا آن زمان first impressions از بازی منتشر می شود تا مدتی از عرضه بازی بگذرد.
-از به روز رسانی نقد ها خودداری خواهد شد.

Eurogamer has dropped review scores • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
اکثر جذابیت این سایتها به خاطر نقد های دسته اول و نمراتشون هست این کارو بخوان بکنن به شدت مخاطباشون رو از دست میدن

اکثر جذابیت این سایتها به خاطر نقد های دسته اول و نمراتشون هست این کارو بخوان بکنن به شدت مخاطباشون رو از دست میدن

مخاطبی که خاطر یه عدد میره به سایت، همون بهتر که نره. مخاطبی نیازه که بشینه مثل بچه آدم دو پاراگراف نقد بخونه و ببینه حرف حساب منتقد چیه.

مخاطبی که خاطر یه عدد میره به سایت، همون بهتر که نره. مخاطبی نیازه که بشینه مثل بچه آدم دو پاراگراف نقد بخونه و ببینه حرف حساب منتقد چیه.

حالا این دیده شما هست که کیفیت گرانه نگاه میکنی اما خیلی سایتها به خاطر تعداد بازدیدشون و کمیتشون امورات میگذرونن و قطعا این حرکت ضربه میزنه کلا نمره دادن باعث جذابیت بیشتر میشه خیلی ها دوست دارن نتایج رو ببینن مثلا تو یک نظر سنجی همه میخوانی نتیجه رو اول ببینن تا اینکه یک تاپیک رو صد صفحه بخونن ببینن نظرات هر کس چی بوده!

حالا این دیده شما هست که کیفیت گرانه نگاه میکنی اما خیلی سایتها به خاطر تعداد بازدیدشون و کمیتشون امورات میگذرونن و قطعا این حرکت ضربه میزنه کلا نمره دادن باعث جذابیت بیشتر میشه خیلی ها دوست دارن نتایج رو ببینن مثلا تو یک نظر سنجی همه میخوانی نتیجه رو اول ببینن تا اینکه یک تاپیک رو صد صفحه بخونن ببینن نظرات هر کس چی بوده!

نظرسنجی چه ربطی به نوشتن مقاله ای برای سنجش کیفیت محصول داره؟!

من با این نظز که وقتی سیستم امتیاز بندی حذف بشه تعداد بازدید های سایت میاد پایین مخالفم . تجربه خودم رو مثال میزنم برای فیلم interstellar رفتم سایت forbes دیدم نمره نداره با خودم گفتم ببینم منتقد چی نوشته و دربازه ی فیلم چی فکر میکنه و تا آخر نقدو خوندم ولی مثلا برای همین فیلم یا بازی dying light رفتم ign و فقط رفتم سراغ امتیاز و حتی دیگه رغبت نکردم جمع بندی رو بخونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or