Eurogamer دیگر به بازی ها امتیاز نمی دهد.

aiat_gamer

کاربر سایت
بنا بر پستی در این سایت، از این به بعد با انتشار نقد بازی Majora`s mask دیگر به بازی ها امتیاز تعلق نمی گیرد. به جای سیستم امتیاز دادن از 10، بازی در یک خط کوتاه در پایان بازی نتیجه گیری می شود و به بعضی از بازی یکی از سه طبقه بندی زیر تعلق می گیرد:

-عالی و واجب( Essential):
EG_Essential_WEB_net.png

-توصیه شده (Recommended):

EG_Recommended_WEB_net.png

-دوری کردن (َAvoid):
EG_Avoid_net.png

بنا بر این تغییرات، دیگر این سایت در Metacritic جایی نخواهد داشت. تعییرات مهم دیگر در نحوه نقد کردن بازی ها در این سایت عبارتند از:
- از این به بعد فقط بازی های Retail نقد خواهند شد.
-بازی هایی که کاملا Online هستند و یا شامل قسمتی Online باشند فقط مدتی بعد از عرضه رسمی نقد خواهند شد. تا آن زمان first impressions از بازی منتشر می شود تا مدتی از عرضه بازی بگذرد.
-از به روز رسانی نقد ها خودداری خواهد شد.

Eurogamer has dropped review scores • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
ﺑﺮاﺩﺭ اﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺣﺮﻛﺖ ﺯﺩﻥ ﺩﻳﮕﻪ اﻣﺘﻴﺎﺯ ﻭﺳط ﻧﺒﺎﺷﻪ ﺑﺎﺯ ﺷﻤﺎ ﻣﻴﺮﻱ ﺳﺎﻋﺖ اﻣﺘﻴﺎﺯ, ﻋﺠﺐ!!
ﺳﺎﺯﻧﺪﻩ ﻫﺎﻱ Fall out new vegas ﺑﻮﺩن ﻛﻪ ﺳﺮ ﻣﺘﺎ ﭘﺎﻳﻴﻦ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻦ bonus ﺑﮕﻴﺮﻥ
خب بازیش مشکل داشته. بازی واسه اینکه باگ داشت نتونست میانگین بالای 85 برسه.خو میخواستن رفع باگ کن بعد بازی رو ریلیز کنن.کم کاری سازنده بوده. یه مثال خوب بزنم. همین سایت Kotako به Evil within تو نقدش NO داده . یعنی خدایی انقدر بازی بده که حتی ارزش بازی نداره ؟؟
به assassin's creed unity هم NO داده . الان این NO به چه معنیه ؟؟ یعنی فاجعه. خدایی این 2 تا بازی فاجعه بودن ؟

آخرین ویرایش:
یادمه یه سالی طرفای سال های 2003 این ورا بود یه بازی بود به نام 13(XIII) که یوبیسافت ساخته بودتش که وقتی بازیش کردم واقعا بازی عالی و جذابی بود بعدش اون زمان که گیم اسپات خیلی خیلی خیلی نمراتش روی گیمر ها اثر داشت به این بازی نمره پایینی داده بود

من اول بازیش کردم و تمومش کردم و وقتی رفتم نمره بازی رو که گیم اسپات داده بود دیدم واقعا شوکه شده بود فکر کنم به بازی نمره 6 داده بود اگه اشتباه نکنم و متای نسخه پی سی بازی هم 72 شده بود ولی واقعا این بازی در اون زمان حقش این نمرات بود؟؟!!! ......... از این دسته مثال ها تا دلتون بخواد تو صنعت گیم میشه زد این یه مثالی بود که تو ذهنم بود وگرنه از این دسته بازی هایی که از این بلا ها سرشون اومده بسیار بسیار زیاد هستش ..........

پیداش کردم به بازی 6.4 داده بود گیم اسپات ........... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

XIII - GameSpot

تو اون یکی تاپیک هم گفتم :دی
تفاوت شیوه قبلی و جدید EG اینه که قبلا بیننده میرفت اون پایین امتیاز رو نگاه میکرد و صفحه رو میبست، الان دیگه نمیخواد بره پایین و از همون بالا توصیه EG (همون Essential یا Avoid و اینا) رو می بینه و صفحه رو می بینده :دی

عالیه. اگر IGN و GS هم چنین کاری رو در دستور کارشون اعمال کنن عالی میشه. اون زمان که نمی دونستیم متا و نمره و امتیاز چیه خیلی بیشتر از بازی ها لذت می بردیم.
این حرف شما دقیقا در تایید حرف من درباره بازی 13 هستش شاید این بازی الان میومد به خاطر نمراتش خیلی ها طرفش نمیرفتن !!!

این سیستم رو خیلی وقته مدارس ایران ابداع کردن:))
البته به نظرم این روش بهتره چون واقعا نمیشه به بازی نمره ای داد که اصاف رعایت بشه امتحان که نیست:d

این سیستم رو خیلی وقته مدارس ایران ابداع کردن:))
البته به نظرم این روش بهتره چون واقعا نمیشه به بازی نمره ای داد که اصاف رعایت بشه امتحان که نیست:d
سیستم مدارس که در دوران ابتدایی داشتیم خیلی نسبت به نمره های الان بهتر بود به نظر من!
الان مثلا یه دانشجو تو یه درس تخصصی نمرات عالی می گیره ولی مثلا میاد تو تاریخ اسلامی یا چه میدونم دین اسلام میوفته و کلی از نمره معدلش میاد پایین! متا هم دقیقا به همین صورت هست. یه سایت درست و عادل میاد به بازی نمره مناسب میده ولی یه سایت که حتی ملت نقدش رو نمی خونن به بازی میده 2 و معدل بازی رو پایین میاره!

من شخصا از همه گیر شدن این روش و براندازی متا اصلا استقبال نمیکنم !
یه سری مزیت ها داره واقعا و درست هم هست اما حس میکنم دیگه مرجعی برای محاسبه ی میزان موفقیت یک بازی وجود نخواهد داشت !!!
مگر اینکه GS و IGN و چندتا غول دیگه با هم ادغام بشن و یه چیز فوق معتبر رو تشکیل بدن برای نقد بازیها !

خب بازیش مشکل داشته. بازی واسه اینکه باگ داشت نتونست میانگین بالای 85 برسه.خو میخواستن رفع باگ کن بعد بازی رو ریلیز کنن.کم کاری سازنده بوده. یه مثال خوب بزنم. همین سایت Kotako به Evil within تو نقدش NO داده . یعنی خدایی انقدر بازی بده که حتی ارزش بازی نداره ؟؟
به assassin's creed unity هم NO داده . الان این NO به چه معنیه ؟؟ یعنی فاجعه. خدایی این 2 تا بازی فاجعه بودن ؟
فقط به خاطر يك دهم بود. الان ديگه اين بحث هاي مسخره كه چرا فلان بازي 9 گرفت اون يكي 8 و مقايسه تموم ميشه. اون kotaku هم دلايل خودش رو داره، بياد بگه اره unity ارزش خريد داره؟! به نظر خيلي ها نداشت حالا شما مي گي داشت خب نظرت اينه نميشه بگي نه اون غلط بود.

کار خیلی خوبیه چون به نظر من یکی از احمقانه ترین کارای دنیا مقایسه یه بازی با امتیاز 9.6 با یه بازی 9.4 و نتیجه گیری از روی همون 0.2 امتیاز هست.

یه چیزی که من به عمر گیمریم تو بازی کردن فهمیدم اینه که تجربه بازیها خیلی شخصی تر از این حرفاست...یه بازی که ارزش بازی کردن رو داشته باشه یا به قول همین یروگیمر به Recomended برسه میتونه برا خیلیها بد و برای یه سری دیگه فوق العاده باشه.تنها راه فهمیدنش هم خوندن نقدا و بازی کردن اون بازیه.یکی از مثالهای خودم هم Jericho هست با اینکه متاش پایین شد ولی در حقش به نظرم خیلی اجهاف شد و من اونقدری بازیشو دوست دارم که هنوز تو هارد کامپیوترم دارمش ! دقیقا همینجاس که نمره بی معنی میشه برا خیلیا.به نظرم مشکل بیشتر کسایی که با این سیستم مخالفن فقط و فقط یه چیزه اونم سخت بودن خوندن نقدا براشون.

Kotaku از همون لحظه تاسیس با متا مخالف بود همچین مقاله ای اصلان بعید نبود ازشون . ولی من به شخصه اصلا از این سیستم امتیازدهی Kotako خوشم نمیاد. هیچم خوشحال نشدم که یوروگیمر همین روند رو درپیش گرفته. کدوم بازی خوبی بود که تو متا به حقش نرسید؟؟ بازی که از همه نظر خوب باشه امتیازی که حقش هست رو میگیره.الان با این سیستمی که درپیش گرفتن لابد به بازی که 9 تا 10 رو کسب کنه Essential میدن و بازی که از 6 تا 9 باشه میشه Recommended !! مشکل اینجاست 6 تا 9 خودش خیلیه . واقعا نمیشه فهمید بازی درچه سطحیه.
مشکل شما اینه که سطح به بازی رو با نمره سایت میسنجیدی نه با نقدش

کاملا از این روش استقبال میشه
بحث متا اینقدر الکی بالا گرفته که به تجربه بازی لطمه میزنه نمونه اش the order اگه یه سر به تاپیکش بزنید حدود 20 صفحه فقط شربندی سر متا هستش!!!
خوبی این روش اینکه حداقل دوخط از نقد میخونن نه اینکه با چند تا عدد به این نتیجه برسن که بازی مضخرفه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or