Eurogamer دیگر به بازی ها امتیاز نمی دهد.

aiat_gamer

کاربر سایت
بنا بر پستی در این سایت، از این به بعد با انتشار نقد بازی Majora`s mask دیگر به بازی ها امتیاز تعلق نمی گیرد. به جای سیستم امتیاز دادن از 10، بازی در یک خط کوتاه در پایان بازی نتیجه گیری می شود و به بعضی از بازی یکی از سه طبقه بندی زیر تعلق می گیرد:

-عالی و واجب( Essential):
EG_Essential_WEB_net.png

-توصیه شده (Recommended):

EG_Recommended_WEB_net.png

-دوری کردن (َAvoid):
EG_Avoid_net.png

بنا بر این تغییرات، دیگر این سایت در Metacritic جایی نخواهد داشت. تعییرات مهم دیگر در نحوه نقد کردن بازی ها در این سایت عبارتند از:
- از این به بعد فقط بازی های Retail نقد خواهند شد.
-بازی هایی که کاملا Online هستند و یا شامل قسمتی Online باشند فقط مدتی بعد از عرضه رسمی نقد خواهند شد. تا آن زمان first impressions از بازی منتشر می شود تا مدتی از عرضه بازی بگذرد.
-از به روز رسانی نقد ها خودداری خواهد شد.

Eurogamer has dropped review scores • Eurogamer.net

آخرین ویرایش:
خدایا شکر که بازم بهم ثابت شد گیم پیشرو ترین هنر و صنعت هست و خود منتقدا فهمیدن متاکریتیک چه ضربه ای داره میزنه

پ.ن: امیدوارم به موزیک و فیلم و سریال هم این حرکت راه پیدا کنه

- از این به بعد فقط بازی های Retail نقد خواهند شد.

این قسمت اشتباه ترجمه شده، گفته از نسخه Retail بازی ها نقد می نویسن، یعنی اینکه از روی نسخه Review یا Review event ها دیگه نقد نمی نویسن. نه اینکه فقط بازی Retail رو نقد کنن و بازی های کوچکتر و digital رو نقد نکنن.

خدایا شکر که بازم بهم ثابت شد گیم پیشرو ترین هنر و صنعت هست و خود منتقدا فهمیدن متاکریتیک چه ضربه ای داره میزنه

پ.ن: امیدوارم به موزیک و فیلم و سریال هم این حرکت راه پیدا کنه
حالا تو صنعت فیلم یه imdb هست که به نظر من خیلی بهتر از متاکرتیک هستش.

حالا تو صنعت فیلم یه imdb هست که به نظر من خیلی بهتر از متاکرتیک هستش.

بر عکس imdb خیلی بده چون مثلا یمسری نو جوون های 12 14 ساله که تو عمرشون چنتا فیلم حرفه ای هم ندیدن میان به فیلم های بلک باستری نمرات فضایی 9 10 میدن و به خاطره عدم درک تکامل از هنر سینما به فیلم های خیلی مهم میان نمرات ضعیف میدن ولی منتقد هر فیلم رو بر اساس ژانر سبک سیاقش نقد میکنه و بهتر بگم درک فیلمی خیلی قوی تری داره نسبت به کسی که تو کل عمرش 50 تا عنوان هم ندیده .
من الان خودم دارم ارشیو فیلم جمع میکنن نمرات منتقد ها رو نگاه میکنم چون میدونم بالای 70 باشه صد در صد عالیه 60 50 باشه خوب نسب به سبکش 30 40 هم تو دیوار هست ولی تو imdb یک فیلمی که تبلیغات وسیع داشته نمره 8 میگیره یک فیلم هنری 6 5 میگیره

بر عکس imdb خیلی بده چون مثلا یمسری نو جوون های 12 14 ساله که تو عمرشون چنتا فیلم حرفه ای هم ندیدن میان به فیلم های بلک باستری نمرات فضایی 9 10 میدن و به خاطره عدم درک تکامل از هنر سینما به فیلم های خیلی مهم میان نمرات ضعیف میدن ولی منتقد هر فیلم رو بر اساس ژانر سبک سیاقش نقد میکنه و بهتر بگم درک فیلمی خیلی قوی تری داره نسبت به کسی که تو کل عمرش 50 تا عنوان هم ندیده .
من الان خودم دارم ارشیو فیلم جمع میکنن نمرات منتقد ها رو نگاه میکنم چون میدونم بالای 70 باشه صد در صد عالیه 60 50 باشه خوب نسب به سبکش 30 40 هم تو دیوار هست ولی تو imdb یک فیلمی که تبلیغات وسیع داشته نمره 8 میگیره یک فیلم هنری 6 5 میگیره
نظر شمام درسته.
ولی منم فیلم زیاد میبینم و نمرات imdb رو در زمینه فیلم بیشتر از متاکریتیک قبول دارم.به نظر من یوزر های که در imdb نمره میدن خیلی حرفه ای تر از یوزرهای متاکریتیک هستن.حتی نمره یوزرهای imdb رو به نمره منتقدهای متاکریتیک ترجیح میدم.

خب بازیش مشکل داشته. بازی واسه اینکه باگ داشت نتونست میانگین بالای 85 برسه.خو میخواستن رفع باگ کن بعد بازی رو ریلیز کنن.کم کاری سازنده بوده. یه مثال خوب بزنم. همین سایت Kotako به Evil within تو نقدش NO داده . یعنی خدایی انقدر بازی بده که حتی ارزش بازی نداره ؟؟
به assassin's creed unity هم NO داده . الان این NO به چه معنیه ؟؟ یعنی فاجعه. خدایی این 2 تا بازی فاجعه بودن ؟
البته یه نقد هم پایینش میزاره که با خوندنش میفهمی ارزش خرید داره یا نه

البته یه نقد هم پایینش میزاره که با خوندنش میفهمی ارزش خرید داره یا نه
به نظرم یورو گیمر فکر همین نکته رو کرده و essential و avoid همون yes و no کوتاکو هست و recommended همون چیزی هست که کوتاکو کم داره و برای اون دو تا بازی استفاده میشه
البته میشد 4 تا گذاشت و بهتر شه مثلا واجب و توصیه شده و سلیقه ای و دوری
چون برخی بازیها واقعا سلیقه ای هست اما بهتر از نمره هست چون برا یه منتقد گیم یعنی گرافیک و کس دیگه ای داستان و ....
در نتیجه باعث میشه یه بازی هم 100 داشته باشه هم 40 ولی با این طرز نقد اولا نمره ای نیست و بازیباز نقد رو میخونه و منتقد محبوبش که سلیقه اش به خودش شباهت داره رو میابه و بازیباز بهتر میتونه عنوان مورد علاقشو بیابه ولی الان فوری متا رو میبینی بازی زیر 50-60 که از دانلود میره بیرون 60-80 هم به سازندش و اسم عنوان توجه میشه و بالای 80 میره دانلود
و یه چیز دیگه هم هست برخی عناوین فقط چند نفر نقد میکنن کلا متا نمیگیرن

من خیلی وقت پیش این ایده رو در نظر داشتم(همون طور که جزو اولین نفراتی بودم که با متا ساز مخالف میزدم!) و حتی چند بار هم با سینا و فردین مطرحش کردم. کلا نقد خوبیتش به متنش هست نه به نمره. نمره نه تنها ارزیابی مناسبی از بازی نیست بلکه زحمت منتقد رو تحت الشعاع قرار میده؛ چرا که مخاطب عوض خوندن متن, به نمره نگاه میکنه. اجرای این ایده باعث میشه که بازی های مطرح، عنوان عالی رو بگیرن و وجه تمایز بازی های عالی هم مدال ها و متن نقدی باشه که منتقد زحمت نوشتنش رو کشیده!

دوستن بنظر من بودنش واجبه نبودنشم واجبه:d
فکر کنین سیستم امتیاز دهی به صورت کامل حذف بشه
بنظرم اتفاق جالب تری نمیفته
فکر کنین سازنده ها بدون هیچ ترسی از نمرات منتقدا و متاکریتیک بازی های اشغالی بدن دست مردم
وقتی نمره ای و منتقدی در کار نباشه پس شما هیچ طرز فکری ندارین شما بازی که پیش روتون چجور بازیه
و بیشترین صدمه هم خودمون میخوریم با این قیمت های نجومی بازی های اورجینال میخوریم
من با این سیستم نه موافقم نه مخالفم ولی بنظر من تغییر سیستم در متاکریتیک کاملا مناسب تر تا کامل برداشتنش
نظر شخصی>:)

من هم با این روش مخالفم .
وقتی یک سایت به گرافیک 8 میده . داستان 7 میده ، گیم پلی 6 میده ، صداگذاری و ... فلان نمره میده . جوری با این سیستمو جزییاتش آشنا شدم که کامل متوجه قدرتو ضعفهای بازی میشم . اگر نقد هم تا پایان بخونم با ارقام ، عمق تعریف یا تخریب بازی رو متوجه میشم . این سیستم خیلی فاصله بهترو بدترو بهم نزدیک میکنه . نه اون سیستم نه این . یه ترسیم درست از این سیستم باید پیاده سازی بشه تا حق مطلب ادا بشه .

من که از خیلی وقت پیش موافق همچین کاری بودم، اوایل نسل پیش بود. ولی برام جالبه خیلی از همون افرادی که از همین نمرات و متاکریتیک و اینا برای پز دادن و مسخره کردن و این مدل کارها استفاده میکردن، از این به بعد یهو مخالف شدن :دی
ولی کلا خوبه. از ۵ نمره باشه و ۰.۵ و دهمی و صدمی نمره ندن هم مناسبه به نظر من.

من هم با این روش مخالفم .
وقتی یک سایت به گرافیک 8 میده . داستان 7 میده ، گیم پلی 6 میده ، صداگذاری و ... فلان نمره میده . جوری با این سیستمو جزییاتش آشنا شدم که کامل متوجه قدرتو ضعفهای بازی میشم . اگر نقد هم تا پایان بخونم با ارقام ، عمق تعریف یا تخریب بازی رو متوجه میشم . این سیستم خیلی فاصله بهترو بدترو بهم نزدیک میکنه . نه اون سیستم نه این . یه ترسیم درست از این سیستم باید پیاده سازی بشه تا حق مطلب ادا بشه .
عجب...بعد شما به این بازی برای گرافیک چه امتیازی می دی؟
lwzphr3qy4hbb48cxsxr.png

به این یکی چی؟

527e4d653aae3a30b6561ea97134e423_large.gif

به بازی مثلا Sport واسه داستانش چجوری نمره می دی؟ بازی Simulation و Management چی؟

- - -ویرایش - - -

دوستن بنظر من بودنش واجبه نبودنشم واجبه:d
فکر کنین سیستم امتیاز دهی به صورت کامل حذف بشه
بنظرم اتفاق جالب تری نمیفته
فکر کنین سازنده ها بدون هیچ ترسی از نمرات منتقدا و متاکریتیک بازی های اشغالی بدن دست مردم
وقتی نمره ای و منتقدی در کار نباشه پس شما هیچ طرز فکری ندارین شما بازی که پیش روتون چجور بازیه
و بیشترین صدمه هم خودمون میخوریم با این قیمت های نجومی بازی های اورجینال میخوریم
من با این سیستم نه موافقم نه مخالفم ولی بنظر من تغییر سیستم در متاکریتیک کاملا مناسب تر تا کامل برداشتنش
نظر شخصی>:)
شما نقد رو می خونی واسه همین دیگه، همه سایت ها بالاخره یه راهی دارن واسه این که خلاصه بگن بازی ارزش داره یا نه، اگر داشت شما نقد می خونی کمی تحقیق می کنی می فهمی بازی به دردت می خوره یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or