خواستیم یه چیزی بگیم بچه ها جذب بازی شوند دم امتحانات ؛ خو حالا یه چیزی گفتیم ، هادی چرا میزنی !؟ :biggrin1:
گفتی امتحانات من یاد چند تا از بچه ها افتادم :
سینا ( sina_unl ) : تخصصش در RPG های کامیک بوکی است و به گمانم کل بازیهای براساس کامیک بوک رو بازی کرده باشد.همین هفته پیش Freedom Force رو براش فرستادم ولی سر Marvel Vs SNK پیچوندمش و بهش ندادمشون.

الان که پیش دانشگاهی است و برای کنکور هم میخواند ولی آمارش رو دارم که سال پیش که من نبودم Ultimate Alliance رو روی X360 خورده !
حسام : وضعیتش مثل سینا هست.عشق فاینال فانتزی هم هست ، سال پیش سر همزمان شدن عرضه نسخه انجلیسی فاینال فانتزی 12 با امتحانات همین حرفهای هادی رو میزد.
مهرداد و ایرج : این دو تا را با هم نوشتم چون دستشون توی یک کاسه است !

مهرداد فوق لیسانس رشته فاینال فانتزی رو داره از هاوارد و ایرج هم دستیارش است.:biggrin1: ابلته مهرداد بیشتر از همه فاینال ها Tactics رو دوست دارد.مهرداد الان غیبش زده و خبری ازش نیست که بدونیم سقط شده یا نه ! :biggrin1: ولی ایرج سر میزند ، کل کل میکند با DMC بازها و هی کالکشن بازی PSP میخرد و هی میخرد و هی میخرد ... ! :biggrin1: و هم خودش استفاده میکنه هم مهرداد .
مانی : این نمیدونم RPG باز بود یا نه ولی همینطوری اسمش رو نوشتم تا دور هم باشیم خوش بگذره ! :cheesygri
علی هم نمیدونم کجاست ولی فکر کنم مشغول تجارت الکترونیکش است.

------
برای من که پیام نور هستم ، امتحانات بین 15 تا 26 دی ماه است ؛ یک ماه هم تا ترم بعد ... دیگه نگم که 5 تا امتحان داریم که ریاضی اش رو ایکی ثانیه حل میکنم ، شیمی اش رو فولم و زبان ، بینش 1 و تاریخ تحلیلی رو از بر می خوانم.( که گفتم !:biggrin1: ) حالا ترم بعدمون هم 26 بهمن شروع میشه ! من الان حدود دو ماه بیکارم و برای این دو ماه ME , BD , ES , TES IV : O و اگر خدا نصیبمون کند LO رو درنظر گرفتم.:biggrin1:
-------
Overlord تاپیک نداره ، یکی براش میزنم اگر این 20 روز محرومیتم گذشته باشد !
محمد یعنی اگر نگرفتیش می کشمت ! :biggrin1: این مینیون ها یک تیکه هایی میندازند وسط حرفهای این الف ها که میخوام از خنده غش کنم.یارو الف ـه داره افسانه حماسی تعریف میکنه بعدا" مینیون ـه خمیازه میکشه ناجور !!! :laughing:
الان باس سومش که Oberon باشه هستم.باس هایش رو باید با استراتژی خاصی شکست داد...