Eternal Sonata

آقا من این هفته میخوام سفارش بدهم NG تا بلو دراگون و همین اترنال سوناتا را برایم بیاورند.ME هم ردیفه تا 2-3 روز دیگه ... راستی هادی اتفاقا" آخر هفته مراسم عقد دایی ـم است ! :laughing: اینجا هم من برا خودم یه ساند پارتی می گیرم و حالش رو می برم !
کسی پایه هست کل کل راه بندازیم سر تموم کردن بازی !؟ :)
رکورد هادی رو که میخورم یه آبم رویش ... :biggrin1:
محمد هم همیشه خوش خبر است.ایشا... همیشه باشه ! :-"
راستی میگم نمیدونم درست سبک این Overlord چیه ولی خیلی بازیش حال می دهد.حتما" یک دست تمومش کنید.

تو رو خدا کله تایم نذارید. اخه مثلا اگه بازی رو تو 10 ساعت تموم کنیم یعنی خیلی اره؟
اصلا مگه میخوایم واسه بقیه بازی کنیم خودت بازی کن حالشو ببر;)
اگه من تایم گفتم واسه این بود که بدونی چقدر وقتت رو میگیره مخصوصا الان که دمه امتحاناس:sick:.
در کل همتون هم یه لحظه غفلت نکنید و بچسبید به این بازی میارزه مشروط بشی:biggrin1:

ما كه فارغ التحصيل شديم رفت :biggrin1: كنكور ارشد رو هم يه كاريش ميكنيم ديگه. بازيهم قرار 1-2 روز ديگه برسه دستم. خلاصه :"گل در بر" و " مي در كف" و " معشوق به كام است" :cheesygri ....
راستي اين علي (HOT Goal) پيداش نيست......

راستی میگم نمیدونم درست سبک این Overlord چیه ولی خیلی بازیش حال می دهد.حتما" یک دست تمومش کنید.
لازم شد بگيرمش

خواستیم یه چیزی بگیم بچه ها جذب بازی شوند دم امتحانات ؛ خو حالا یه چیزی گفتیم ، هادی چرا میزنی !؟ :biggrin1:
گفتی امتحانات من یاد چند تا از بچه ها افتادم :
سینا ( sina_unl ) : تخصصش در RPG های کامیک بوکی است و به گمانم کل بازیهای براساس کامیک بوک رو بازی کرده باشد.همین هفته پیش Freedom Force رو براش فرستادم ولی سر Marvel Vs SNK پیچوندمش و بهش ندادمشون.:) الان که پیش دانشگاهی است و برای کنکور هم میخواند ولی آمارش رو دارم که سال پیش که من نبودم Ultimate Alliance رو روی X360 خورده !
حسام : وضعیتش مثل سینا هست.عشق فاینال فانتزی هم هست ، سال پیش سر همزمان شدن عرضه نسخه انجلیسی فاینال فانتزی 12 با امتحانات همین حرفهای هادی رو میزد.
مهرداد و ایرج : این دو تا را با هم نوشتم چون دستشون توی یک کاسه است ! :) مهرداد فوق لیسانس رشته فاینال فانتزی رو داره از هاوارد و ایرج هم دستیارش است.:biggrin1: ابلته مهرداد بیشتر از همه فاینال ها Tactics رو دوست دارد.مهرداد الان غیبش زده و خبری ازش نیست که بدونیم سقط شده یا نه ! :biggrin1: ولی ایرج سر میزند ، کل کل میکند با DMC بازها و هی کالکشن بازی PSP میخرد و هی میخرد و هی میخرد ... ! :biggrin1: و هم خودش استفاده میکنه هم مهرداد .
مانی : این نمیدونم RPG باز بود یا نه ولی همینطوری اسمش رو نوشتم تا دور هم باشیم خوش بگذره ! :cheesygri
علی هم نمیدونم کجاست ولی فکر کنم مشغول تجارت الکترونیکش است.:-"
------
برای من که پیام نور هستم ، امتحانات بین 15 تا 26 دی ماه است ؛ یک ماه هم تا ترم بعد ... دیگه نگم که 5 تا امتحان داریم که ریاضی اش رو ایکی ثانیه حل میکنم ، شیمی اش رو فولم و زبان ، بینش 1 و تاریخ تحلیلی رو از بر می خوانم.( که گفتم !:biggrin1: ) حالا ترم بعدمون هم 26 بهمن شروع میشه ! من الان حدود دو ماه بیکارم و برای این دو ماه ME , BD , ES , TES IV : O و اگر خدا نصیبمون کند LO رو درنظر گرفتم.:biggrin1:

-------
Overlord تاپیک نداره ، یکی براش میزنم اگر این 20 روز محرومیتم گذشته باشد !
محمد یعنی اگر نگرفتیش می کشمت ! :biggrin1: این مینیون ها یک تیکه هایی میندازند وسط حرفهای این الف ها که میخوام از خنده غش کنم.یارو الف ـه داره افسانه حماسی تعریف میکنه بعدا" مینیون ـه خمیازه میکشه ناجور !!! :laughing:
الان باس سومش که Oberon باشه هستم.باس هایش رو باید با استراتژی خاصی شکست داد...

دیروز بالاخره اترنال سوناتا ریجن جی رو گرفتم اول از همه بگم که بازی فول انگلیش هستس ناراحت نباشید.من یه ساعت بازی کردم بازی جالبی به نظر میرسید و پتانسیل بالایی داشت.من از nextgen گرفتم.ولی خدایی تو این زمونه که قحطی این سبکه این جور بازی ها رو باید رو سرمون بزاریم.یادت بخیر PS2 افسانه ای :((
حالا خوبه شما امتحان دارید من بدبخت هر روزم امتحانه باید برای کنکور بخونم:p

در این که برو بچز گیمر در امور تحصیلی فوق العاده هستن که شکی نیست:laughing: به خصوص در پیچوندن تحصیلی که همه پرفسورن
حسام بهت تبریک میگم. بقیه هم توجه کنن که چه چیزیه که حسام با 1 ساعت بازی گذاشتش توی امضاش./:)
البته چون داستانش و مضمونش با بقیه jrpg ها خیلی فرق میکنه امیدوارم از این نظر تو ذوق کسی نخوره;)

در این که برو بچز گیمر در امور تحصیلی فوق العاده هستن که شکی نیست:laughing:
/:)
هادی حالا کارت به جایی رسیده تیکه میندازی بهم !؟ دارم برات :biggrin1:
من واقعا" خبر نداشتم که NG نسخه فول انگلیسی ریجن J ـش رو آورده وگرنه با Guitar Hero 3 , Virtua Fighter 5 سفارش میدادم.الان همی افسوس می خورم...:((
به نکته خوبی اشاره کردی هادی ! کمتر بازی ای افتخار این رو دارد که لوگویش در امضای حسام قرار بگیرد.قبلا" Final Fantasy XII , God of War II , BioShock و ... به این عنوان مفتخر شده اند ! :cool:
واقعا" هم یاد PS2 بخیر ، هیچ کنسولی تابحال این همه بازی RPG خوب نداشته است.البته منهای PSone .:love:

اگه به بازیهایه موزیکال و کارهایه فردریک چاپین علاقه دارین و حتی RPG باز هم نیستین حتما این بازی رو بخرین. تنها نقطه ضعف بازی خطی بودنش یا همون Linear بودنشه که برایه RPG نقطه ضعف بحساب میاد. ولی از لحاظ گیم پلی، داستان، و... المانتهایه یه RPG قوی رو داره.

safety & peace تمامي JRPG بازها:biggrin1: (گير نديد آخه تازه امروز AC رو تموم كردم)

امروز eternal sonata رسيد . نزديك 1 ساعتي بازي كردم. دوباره رفتم تو حال و هواي بازيهايي كه ديگه اينروزا پيدا نميشن. يه شروع جالب ، محيط آروم و جذاب ، يه منو كه صداش من رو ياد دوران خوش گذشته ميندازه ، گيم پليي كه مناسب به نظر ميرسه و ... ميمونه داستان كه بايد جلوتر رفت تا بشه نظر داد.

در يك كلام : روحمون شاد شد:cheesygri

از هادی و حامد کمال تشکر رو دارم که به امضای این بنده ی حقیر کمال لطف و محبت رو داشتن;)
در مورد بازی اینو بگم به این سبک مکانیزم های جالبی افزوده که باعث میشه بازی از حالت یکنواختی بیرون بیاد .طراحی منو ها خیلی شبیه به Dark cloud 2 هست یادش بخیر این بازی رو میبینم یاد اون میفتم جدا که دارک کلود 2 تو ذهن و قلب من جایگاه ویژه ای نسبت به بقیه بازی ها داره.همین الان هم پیشنهاد میکنم این بازی رو حتما تجربه کنید.
داستان بازی هم کم کم داره جالب میشه اوایلش مثل تمام ار پی جی ها بود.
اصلا به روحیه گیمری من این بازی نیرویی دو چندان دادمردم از بس بازی های یک سبک بازی کردم.تازه رنگ بندی و گرافیک انقدر شاده که ادم از هر چی بازی که با انریل انجین ساخته شده باشه زده میشه همش بازی های سیاه و تاریک بازی کردیم با این انریل انجین;)

safety & peace

:bash::bash:هيجان زده ميشويم...... :wow::wow::wow::wow::wow:
امروز صبح يه مقدار ديگه رفتم. عجب چيز جالبيه!! گيم پلي كه واقعا لذت بخشه. سيستم مبارزه واقعا خوب از آب در اومده. داستان وديالوگها هم جالبن. حيف كه بهمن ماه نزديكه وگر نه از پاي كنسول تكون نميخوردم.
اصلا به روحیه گیمری من این بازی نیرویی دو چندان دادمردم از بس بازی های یک سبک بازی کردم.تازه رنگ بندی و گرافیک انقدر شاده که ادم از هر چی بازی که با انریل انجین ساخته شده باشه زده میشه همش بازی های سیاه و تاریک بازی کردیم با این انریل انجین
اين جامع ترين توضيحي بود كه ميشد در مورد اين بازي و حال و روز ما داد.

از همون اول که ازش screenshot دیدم گفتم این بازی خوبی در میاد. حالا برید جلوتر حتی جهنمش هم خوشگله این لاکردار. اگه گیم پلیش مزخرف بود ( که عالیه) گرافیکش میارزید تمومش کنی. من امشب برم خونه دوباره شروع میکنم همگام با دوستان پیش میرم البته این بار احتمالا از روی faq.
تا همینجاش که رفتید نظراتتون رو راجع به کاراکترها بگید بد نیست.
کیا موافقن که از bd خیلی بهتره؟

آخرین ویرایش:
مطمئنا Blue dragon قشنگ بود ولی اشکالاتی که داشت بازی رو خراب کرده بود یکیش تکراری شدن و افت فریم.من تو بلو درگون با انیمیشنهاش خیلی حال کردم.ولی به نظر من این بازی از بلو درگون بیشتر حال میده:love:

آقایون یه مطلبی:
یه سری از اچیومنت ها و اتفاقات بازی فقط بار اولی که بازی میکنید اتفاق میافته. اگه براتون مهمه یه چند تا faq بخونید.

در مورد کاراکترها:
از allegreto خوشم میاد
از polka متنفرم
عاشقه beat ام
نسبت به فردریک احساسی ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or