Escape From Tarkov | PC

https___forum.bazicenter.com_attachments_1617108872395-png.200145_.jpg

عنوان Escape from Tarkov یک بازی FPS-MMO می باشد که داستان محور است و دارای المان های Hardcore نیز می باشد که بر خلاف بسیاری از بازی های امروزی کار را برای پلیر ها راحت نمی کند.

داستان بازی از آن جایی شروع می شود که ماموران حکومتی شهر Tarkov روسیه را بنا به دلایلی قرنطینه می کنند و حالا این شهر به میدان جنگی میان ارتش های خصوصی و مزدوران شده است.
بازی المان های شوتر و RPG را با هم ادغام کرده و از سیستم Loot و Inventory بسیار جذابی بهره می برد.

تا به حال اطلاعات چندانی از بازی در دسترس نیست، اما 3 تریلر از بازی منتشر شده که در زیر قرار گرفته اند. همچنین بتا بازی در زمان نا معلومی از 2016 شروع می شود که می توانید از سایت اصلی بازی برای آن ثبت نام کنید.

Escape From Tarkov

Last edited by a moderator:
بازی چه زمانی برای xbox منتشر میشه؟
بازی هنوز یکی 2سال کار داره تا به اونچیزی که استودیو براش برنامه ریزی کرده برسه.
مورد دیگه اینکه ورژن الان بازی 0.12 هست که خب البته خیلی نمیتونه مهم باشه چون با هر آپدیتی میتونن برسونن به ورژن 1.0 و بگن بازی کامل شده.
ولی این مورد میتونه نشون بده که بازی در کجای جدولی که استودیو براش طراحی کرده قرار داره.

نظر من اینه که اگر هم برنامه ای برای کنسولها داشته باشن! فکر نکنم زودتر از یکسال و نیم تا 2سال دیگه بتونن اینکارو انجام بدن.
این استودیو خیلی راحت میتونه CD Project دیگه ای باشه، فقط مسیر دیگه ای انتخاب کردن و نزدیک به 10 سال هست که دارن تو سبک شوتر فعالیت میکنن.
اگه چندوقت دیگه یک بازی غیرشوتر ساختن من تعجب نمیکنم.

آخرین ویرایش:
به نظر من اگه نبود تو جذب پلیر جدید به مشکل میخورد خلاصه من بد جور راضیم یه تاپیک برای dcs world بزن لامصب
به نظر من اگه نبود تو جذب پلیر جدید به مشکل میخورد خلاصه من بد جور راضیم یه تاپیک برای dcs world بزن لامصب

DIGITAL COMBAT SIMULATOR WORLD | PC :D

سلام.
دوستانی که اطلاع دارند، من میخواستم ریجن روسیه بازی رو بخرم محدودیتی چیزی داره؟ (نسبت به نسخه اروپا)
بازی تک نفره جواب میده؟
و در کل ارزش خرید داره الان؟

سلام.
دوستانی که اطلاع دارند، من میخواستم ریجن روسیه بازی رو بخرم محدودیتی چیزی داره؟ (نسبت به نسخه اروپا)
بازی تک نفره جواب میده؟
و در کل ارزش خرید داره الان؟
روسیه فقط با همون سرور قابل پلی دادنه
بازی سلیقه ایی هست من خیلی خیلی باهاش حال میکنم
تک نفره هم اوکی هست ولی دو نفر به بالا خیلی هیجان انگیز تره

سلام دوستان بچه های اینجا سرور دیسکورد دارن یا کسی هست با هم پلی بدیم حقیتا خیلی وقته گرفتم ولی نفر نبوده پلی بدم تنهایی هم نرفتم خیلی ایتم و داستان داره گنگم توش

با کمی تاخیر ،‌ حالا چرا؟ :D
Escape from Sh*thole تنها اسمیه که فعلا به ذهنم میرسه
شما هم اگه از بیلد الفا زمان اختراع چرخ تا الان با این گروهک سازنده الکلی دائم الخمر و بازی پر از باگش سر و کله میزدید دیگه از حال میرفتید .
حکایت این جمله است که میگه به این مقدار دلخوش نباشید :)) ولی تو همون مقدار مونده ی اپسیلون هم جلوتر نمیره . :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or