فکر نمی کنم deadside مثل امثال scum و ... به اون شکل باشه من scum رو به همین علت انداختم دور و دیگه سمتش نرفتم که تمام دارایی و لوت و زندگی شما روی یک سرور خاص خلاصه میشه و اگه سرور عوض بشه دوباره لخت مادرزاد از اول باید شروع کنید . درسته که تارکوف به این شکل نیست اما هر از چند گاهی بازی وایپ میشه و تمام skill هایی که با زحمت up کردید با تمامی لوت تون همش به باد میره . اینا چیزیه که من نمی تونم هضمش کنم و برای همین و پاره ای از باگها و عدم بهینه سازی و هزاران مشکل ریز و درشت دیگه و کمبود محتوا و عدم عرضه dlc و مپ های وعده داده شده دیگه پلی نمیدم . با اینکه نسخه Edge of Darkness رو دارم .
واقعا قابل مقایسه نیستن، deadside که سالها با EFT فاصله داره، نهایتا با ارفاق بشه با Scum مقایسه کرد.
اصلا چرا باید مقایسه بشن؟
شکل گیم پلی که شما میپسندی یعنی اینکه وقتی منی که 2ماه زودتر بازیو شروع کردم و کلی آیتم، اسلحه و آرمور خفن لوت کردم وارد بازی بشم و کسی که راند اولش هست و هیچی از بازی نمیدونه رو چپ و راست کتلت کنم و هیچ شانسی بهش ندم.
کجای این بازی منصفانست؟
اصلا اگه بازی این شکلی که شما میپسندی میبود، دیگه پلیر جدیدی نمیتونست جذب کنه و نهایتا زیر 1 سال میمرد.
فکر کن مثلا تو Pubg هر راند به شکل فول تانک میومدی تو مپ و از روی بقیه ملت رد میشدیم، کجاش جذاب هست؟
این بازیها مثل Dota، LOL، DayZ وهمین EFT یا Rust و بقیه... این مسیری که شما طی میکنی تا به اون لول و لوتی که قابل قبول هست برسی جذابش میکنه.
اگه شکل بازی اینطور بود که تا ابد که وارد بازی بشی، فول تانک یا فول آیتم باشی و به شکل غیر منصفانه ای از بقیه سرور برتری داشته باشی، اون بازی چه جذابیتی برای ادامه دادن میداشت؟
اصلا پلیر جدید چرا باید رقبت کنه که وارد بازی بشه وقتی در مقایسه با شما هیچ امیدی برای خودش نمیتونه متصور بشه؟
حالا این وایپ تو بعضی بازیها خیلی زودتر اتفاق میفته (آخر هر راند) و تو بعضی بازیها خیلی دیرتر، حالا تو EFT که چندماه فرصت میده که شما از آیتم هایی که لوت کردی استفاده کنی و بعد سرور وایپ میشه.
این دلیلی که شما ازش بعنوان مشکل بازی یاد میکنین، مهمترین دلیل برای جذاب بودن بازی و همه گیر شدنش هست که اگر نبود بازی فقط یک عده خاص که همه Max لول بودن بازی میکردن.
اصلا سبک بازی دیگه عوض میشد، چون دیگه کسی نیاز به لوت نمیداشت، سرورها تبدیل میشد به Free for All یا Team Deathmatch.
برای همین ایرادی که شما میگیری (با احترام?) نه تنها نمیتونه منطقی باشه، بلکه از پایه اشتباست، برای همین نمیتونه حتی بعنوان نظر شخصی و اختلاف سلیقه قابل قبول باشه.