borna khodadad
کاربر سایت
رفیق ما با چهارتا ساپورت چت کردیم همشونو گفتن مشکل دارن،میگم از چت عکس گرفتیم،طرفی که شماباعاش حرف زدید اطلاع نداشته حتما
اینل احتمالا توی ریجن بندی اشتباه کردن، مایکرو رو میگم، و تاکید کردن که ایران هنوز جزو لیست کشور های بن شده نیستحرف شما درست ولی چرا با vp ان هیچ مشکلی نیست.
به هر حال من هم امیدوارم مشکل از سمت مایکروسافت باشه چون میدونم درستش میکنند ولی اگه از سمت خود ما باشه امیدی نیست.
کی تماس گرفتید؟پس حق با شماست چون من فقط با 1 نفر صحبت کردم..باز بهتر هست که از اون طرف باشه چون اونا میتونن حلش کنن.
اینل احتمالا توی ریجن بندی اشتباه کردن، مایکرو رو میگم، و تاکید کردن که ایران هنوز جزو لیست کشور های بن شده نیست
شما وقتی با قند شکن وارد میشید آی پی دستگاه عوض میشه و گول میخوره لایو،ولی وقتی به اشتباه ریجن ایران رو بن کرده باشن وقتی وی پی ان رو خاموش میکنید باز با آی پی ایران وصل میشه که اشتباها در لیست بن شده هاست،امیدوارم مایکرو اشتباه کرده باشه وگرنه کارمون زارهپس دوست عزیز چرا میتونیم با فیلتر شکن وارد شویم وقتی که ایران رو هنوز در لیست کشور های بن شده قرار ندادند...اخر مشکل از طرف مایکروسافت هست یا از طرف ایران من که هیچی نفهمیدم ولی هرچی هست خدا کنه از طرف مایکروسافت باشه چون اونا میتونن راحت حلش کنن.
بنده 700 هزارتومن پول فیفا 19 رو دادم واگر این مشکل از طرف ایران باشه کارم به ناکجا آباده،باید ببینیم بچههای پی پی اس ان هم این مشکلو دارن،اگر دارن از ایرانه در غیر اینصورت مایکرو هست
میگم به اشتباه،بن کردن یا یه مشکل دیگه بوجود اونده.درست نخوندین مسجوپس دوست عزیز چرا میتونیم با فیلتر شکن وارد شویم وقتی که ایران رو هنوز در لیست کشور های بن شده قرار ندادند...اخر مشکل از طرف مایکروسافت هست یا از طرف ایران من که هیچی نفهمیدم ولی هرچی هست خدا کنه از طرف مایکروسافت باشه چون اونا میتونن راحت حلش کنن.
دوست عزیز من 2 تا از دوستانم ps4 دارن و اونها هم این گزارش رو کردن ولی یکیشون میتونست بره تو اکانت یکیشون نه نمیدونم بقیه هم مشکل دارن یا نه...
بله psn هم ارور میدهدوست عزیز من 2 تا از دوستانم ps4 دارن و اونها هم این گزارش رو کردن ولی یکیشون میتونست بره تو اکانت یکیشون نه نمیدونم بقیه هم مشکل دارن یا نه...
شما وقتی با قند شکن وارد میشید آی پی دستگاه عوض میشه و گول میخوره لایو،ولی وقتی به اشتباه ریجن ایران رو بن کرده باشن وقتی وی پی ان رو خاموش میکنید باز با آی پی ایران وصل میشه که اشتباها در لیست بن شده هاست،امیدوارم مایکرو اشتباه کرده باشه وگرنه کارمون زاره