Error 0x80a40010 | مشکل در وارد شدن در اکانت

سلام دوستان مشکل Sign in پروفایل Xboxlive برطرف شده ؟؟؟
خیر دوست عزیز
هنوزم هم برای من اررور میده
روی 3 تا کنسولم امتحان کردم
متاسفانه من که عملاً کنسل شدم !!!

ویدیو اموزشی برای حل این مشکل را ببنیند:
و یا در اپارات دنبال اسم من بگردید به نام Javad_Music
اخرین ویدیو من در مورد این حل این مشکل است
من احتمال میدم از طرف مایکر.سافت تحریم شدیم چون حتی برای نسخه موبایل باید یک بار با v-p-n داخل شوید
یا در حالت دوم بسته شدن پورت از طرف داخل است برای جلوگیری از خروح ارز

دیسکورد:
Discord - Free voice and text chat for gamers

آخرین ویرایش:
من احتمال میدم از طرف مایکر.سافت تحریم شدیم چون حتی برای نسخه موبایل باید یک بار با v-p-n داخل شوید

دیسکورد:

شما فقط نشون دادین که خودتون وصل شدین همین!
ویدیو آموزشی باید شامل توضیحات دقیق راجب پیش نیاز ها و نحوه ی آماده سازی مراحل کار باشه
شما چطور وی پی ان رو روی وای فای شیر کردین؟
چه چیزی برای این کار لازمه؟ تنظیمات روی روتر اعمال میشه یا روی یک سیستم پی سی که دانگل یا فرستنده وای فای مجزا داشته باشه و یا لپ تاپ؟ (چون خودتون اشاره کردین لپ تاپ! باید نت اون دستگاه هات اسپات شه؟
از چه شرکتی سرویس خریدین و سرویسشون مبنی بر چه پرتکلی هست و اینکه میشه سایر وی پی ان ها رو هم به همین روش اعمال کرد یا فقط از همین شرکتی که شما ازش وی پی ان رو خریدین میشه این کار رو کرد؟

دیسکورد:
یعنی چی این ویدئو ؟ این که با vpn میشه وصل شد که همه بچه ها گفتن از صبح حد اقل روش شیر کردن vpnرو توضیح میدادین..

برای این کار یک لپ تاب نیاز است.. همینطور برنامه ostotohotspot
متاسفانه در این یکی دو ماه اخیر اینترنت دچار افت شدیدی شده بخصوص در ping اونهم در اینترنت مخابرات که باعث بسته شدن سرویس kerio شد و این نوع وی-پی ان خوراک اصلی برای مولتی گیم بود بخصوص در بازی black ops 3
ولی با پروتگل pptp میتونید یه اکانت دستی بسازید وhotspot کنید برای روی دو کنسول بخصوص کاربردی برای xbox one
معمولا اینرنت های همراه مثل ایرانسل و همراه اول ثبات انچنانی ندارن ولی میتوان از اینترنت مخابرات استفاده کرد بخصوص این که هنوز کمی ثبات دارد ولی نه به اندازه یک ماه قبل
برای خرید وی - پی هم میتونید به این فروشنده مراجعه کنید که واقعا سرعت بالایی داره و معرف را من معرفی کنید:
راه های ارتباطی :
☎️ 09369311993(whats app)
speedvpn1@gmail.com
@VpnSpeed <<<< تلگرام
Telegram Bot * >>@vpnspeedbot
خرید کانکشن کاربردی PPTP & L2TP توصیه میشود
ولی متاسفانه باید گفت اینترنت مخابرات بالغ بر 2 ماه به افتضاح بالایی تبدیل شده است که وصل شدن به یک سرور خارجی هیچ فرقی با حجم دزدی ندارد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: gladiator12
سلام دوستان عزیز من هم مشکل ساین اوت شدن شما رو دارم دیشب ساعت 2 و 30 بود که این اتفاق افتاد...امروز هم امتحان کردم نشد متاسفانه سرور های ایکس باکس از طرف داخل فیلتر شده و همون طوری که سهیل اشاره کرد تمامی سرور های ایکس باکس لایو running هستن....فعلا که کاری نمیتونیم بکنیم جز اینکه صبر کنیم و ببینیم که کی میخوان دست از این کارهاشون ور دارن اون از تلگرام این هم از این....با فیلتر شکن هم ping فضایی میشه پس امتحان نکنید...فعلا وایسیم تا مایکروسافت به گفته ی دوست عزیزمون بیانیه ی خودش رو بده تا ببینیم چی میشه چون من به تمام isp ها زنگ زدم هیچ کدومشون جواب ندادن یا گفتن پشتیبانی گیم ندارن یا گفتن ما کار ی نکردیم....خلاصه فعلا باید صبر کینم تا ببینیم چی میشه من انلاین هستم دوستان کاری داشتید pm بدید. :-bd

دوستان بنده خودم شخصا با قسمت ساپورت اکس باکس لایو چت کردم و یکی از دوستان هم اینکارو کردن و در دو مورد گفتن که اشکال از طرف خودشونه و ما تاکیید کردیم که آیا ایران رفته جزو تحریم و آی پی ها بن شدن و کارشناسها جوابشون منفی بود و گفتن چندتا مشکل از طرف خودشون هست و مهندسینشون در حال بررسی هستن،فعلا شلوغش نکنید، گندشم نکنید.صبر کنید تا دوروز آینده درست میشه

حرف شما درست ولی چرا با vp ان هیچ مشکلی نیست.
به هر حال من هم امیدوارم مشکل از سمت مایکروسافت باشه چون میدونم درستش میکنند ولی اگه از سمت خود ما باشه امیدی نیست.

الان یک سر به این آدرس بزنید وضعیت سرور ها مایکروسافت رو میگه که همه چی اکی هست
http://xbox.com/status

دوست عزیز طبق گفته ساپورت مایکروسافت ( من خودم پیام دادم ) مشکلی از اونور نیست مشکل از سمت خودمون هست .
رفیق ما با چهارتا ساپورت چت کردیم همشونو گفتن مشکل دارن،میگم از چت عکس گرفتیم،طرفی که شماباعاش حرف زدید اطلاع نداشته حتما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or