اخه اونم لپ تاپ با پورت لن می خواد دوما وان ما چند فروش می ره که ps4 بخریمدوستان منم کاسه صبرم تموم شده اولین راهکار وی پی ان هست سوال اینجاست که این شیر کردن وی پی ان تضمین شده هست و کاملا جوابه؟مثل dns نباشه که واسه یکی کار میکنه یکی نه.راه دوم خرید ps4
دوستان منم کاسه صبرم تموم شده اولین راهکار وی پی ان هست سوال اینجاست که این شیر کردن وی پی ان تضمین شده هست و کاملا جوابه؟مثل dns نباشه که واسه یکی کار میکنه یکی نه.راه دوم خرید ps4
فعلا با کمترین خرج vpn هست لپ تاپ لازمه یا اگه pc دارین کارت شبکه دوم باید داشته باشین با لپ تاپ بدون لن هم میشه با هات اسپاتمشکل منم با dns حل نشد راه دیگه ای نیس
بدون لن با هات اسپات کردن هم میشه درسته؟برا من که کار میده
یک تلاشی بکن هزینش هم یک ماه خرید چیز و کابل لن هست
من با هات اسپات سعی کردم نشد با چیز شکن چی چیز شکنی کار می کتهفعلا با کمترین خرج vpn هست لپ تاپ لازمه یا اگه pc دارین کارت شبکه دوم باید داشته باشین با لپ تاپ بدون لن هم میشه با هات اسپات
بدون لن با هات اسپات کردن هم میشه درسته؟
با مال سرفیس پرو هم نشد چه گیری کردیم هاهات اسپات گوشی ک میدونم نمیشه
نه هات اسپات لپ تاپ همون که نتو از وایرلس شیر میکنههات اسپات گوشی ک میدونم نمیشه
با گوشی نه با pc یا لپ تاپ با vpnهایی مثل کریو یا غیره.دوستان که صحبت کردن چندین جواب مختلف شنیدن یکی گفت حل میشه یکی گفت کشور شما ساپورت نمیشه یکی گفت ما خودمونم موندیم چی شدهمن با هات اسپات سعی کردم نشد با چیز شکن چی چیز شکنی کار می کته
بابا یکی زبانش خوبه سوتی نمی ده یه توییت به اسپانسر یا پشتیبانی بزنه مردیم