Error 0x80a40010 | مشکل در وارد شدن در اکانت

من از پست قبلیم‌تا الان با ماکروسافت داشتم صحبت میکردم.
کاملا مشکل رو واقف هستن و درمونده در جهت حلش و جهت حل مشکل از من خواستن اگه مایلم چندتاسوال بپرسن و همکاری کنم. ۳تا سوال پرسیدن
زمان دقیق بروز مشکل
ایا با اوپراتور اراعه دهنده تماس گرفتین
و نوع اتصال کا با کابله یا بدون کابل
و در مورد dns که کار میکنه بشون اطلاعات دادم و وصلم کرد به کارشناس دیگه . و کد dns گرفتن و در مورد ورود با vpn هم بشون اطلاع دادم . خیلی بابت این موضوع تشکر کرد و گفت به مهندسین این موضوع dns و تغییر ip که باعث ساین این میشه رو منتقل کرد. گفت هیچ زمان دقیقی برای حل مشکل نیست و این‌مشکل فقط با همکاری گیمر هایی که این مشکلو دارن حل میشه. احتمالا حمله سایبری چیزی هست خوداشونم در مونده بودن .
ای وای یعنی چی از حل کردن مشکل درموندن؟:|واقعا انتظار نمیرفت از مایکرو که نتونه مشکل رو حل کنه واقعا باورش برام سخته:-<ممنون از شما که باهاشون همکاری کردینو مشکل رو بهشون گفتین

من از پست قبلیم‌تا الان با ماکروسافت داشتم صحبت میکردم.
کاملا مشکل رو واقف هستن و درمونده در جهت حلش و جهت حل مشکل از من خواستن اگه مایلم چندتاسوال بپرسن و همکاری کنم. ۳تا سوال پرسیدن
زمان دقیق بروز مشکل
ایا با اوپراتور اراعه دهنده تماس گرفتین
و نوع اتصال کا با کابله یا بدون کابل
و در مورد dns که کار میکنه بشون اطلاعات دادم و وصلم کرد به کارشناس دیگه . و کد dns گرفتن و در مورد ورود با vpn هم بشون اطلاع دادم . خیلی بابت این موضوع تشکر کرد و گفت به مهندسین این موضوع dns و تغییر ip که باعث ساین این میشه رو منتقل کرد. گفت هیچ زمان دقیقی برای حل مشکل نیست و این‌مشکل فقط با همکاری گیمر هایی که این مشکلو دارن حل میشه. احتمالا حمله سایبری چیزی هست خوداشونم در مونده بودن .

دقیقا همینطوره . یه مشکلی هست که خودشون هنوز کامل دلیلشو پیدا نکردن و البته همیشگی نخواهد بود و دیر یا زود حل میشه .
امیدوارم دوستانی که میگن مشکل از داخل هست این کامنت هارو بخونن .

دقیقا همینطوره . یه مشکلی هست که خودشون هنوز کامل دلیلشو پیدا نکردن و البته همیشگی نخواهد بود و دیر یا زود حل میشه .
امیدوارم دوستانی که میگن مشکل از داخل هست این کامنت هارو بخونن .
قطعا مشکل از داخل نیست چون هر کسی یه کوچولو زبان بلد باشه و توی گوگل کد خطا رو سرچ بده کلی صفحه سایت خارجی میاره که کاربرای کشورای اوکراین و روسیه و چند تا کشور عربی هم این مشکل رو گزارش کردن. حتی به تاریخ امروز هم هست

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: jmx987 and amir_k2m
نمیدونم چرا سایت های داخلی یا خارجی اصلا این مشکل رو بازتاب نمیدن؟ یعنی واقعا هیچکس از سرویس xbox live استفاده نمیکنه؟ داخل فروم های ماکروسافت هم فقط دوتا جواب بت میدن
this appears to be a small group of people affected" "your region is not supported

نمیدونم چرا سایت های داخلی یا خارجی اصلا این مشکل رو بازتاب نمیدن؟ یعنی واقعا هیچکس از سرویس xbox live استفاده نمیکنه؟ داخل فروم های ماکروسافت هم فقط دوتا جواب بت میدن
this appears to be a small group of people affected" "your region is not supported
دقیقا -انگاری فقط همین تعدادمون مشکل داریم

آقا یعنی چی یه گروه کوچیک همچین مشکلی دارن؟!:|مگه عربستان یا اوکراین جز کشورهایی که مایکرو ساپورتشون میکنن نیست؟هرچندتا باشن بهرحال مشکل دارن نباید حل بشه؟از مایکرو بعیده این کارا دارم کم کم متنفر میشم ازشx-(بخدا مشکل اگه تا چند وقت دیگه حل نشد میرم ایکس باکسو میفروشم ps4 میخرمx-(

• Like
Reactions: Mehrdad Bayern
آقا یعنی چی یه گروه کوچیک همچین مشکلی دارن؟!:|مگه عربستان یا اوکراین جز کشورهایی که مایکرو ساپورتشون میکنن نیست؟هرچندتا باشن بهرحال مشکل دارن نباید حل بشه؟از مایکرو بعیده این کارا دارم کم کم متنفر میشم ازشx-(بخدا مشکل اگه تا چند وقت دیگه حل نشد میرم ایکس باکسو میفروشم ps4 میخرمx-(

پشتیبانی سونی هم آنچنان آش دهن سوزی نیست ی سر به تاپیکش بزن اونا هم هر روز یک مشکلی دارن

• Like
Reactions: amir_k2m
اون لیست که توی ایران live ساپرت نمیشه چندین ساله هست ولی هیچ وقت تاثیر خاصی نداشته به جز 360 که نمیشد خرید کرد.
این همه سال تحریم نکرده الان هم تو لیست تحریم ها سرویس گیم نیست که :|
ولی اگه مشکل از خودشونه چطور با DNS و چیزpn مشکل نداره ؟

اون لیست که توی ایران live ساپرت نمیشه چندین ساله هست ولی هیچ وقت تاثیر خاصی نداشته به جز 360 که نمیشد خرید کرد.
حرف ماهم همینه کو گوش شنوا

این مشکلو برا همه حل نمیکنه... یکیش خود من...

عربستانو نمیدونم اما اکراین جز کشور هایی که پشتیبانی میکنه نیست

• Like
الان ۶ روزه دستگامو روشنم نمیکنم دلم میخاد مادرشونو ببندم فحش ناموسا یعنی ریدم تو این ایکس باکس وان من ۲۵۰تومن فقط پول گلد دادم اما ۳ روز انلاین بازی کردم الانم ک شیش روزه دستگاه ریده
گلدمم داره میره همینجوری اینم ک معلوم نیست درست بشه اصلا یا نه

• Like
مهم نیست مشکل از اینجاست یا اونجا مهم اینه کسی به حرف ما گوش نمیده اصلا اهمیتی نداریم براشون
الان منی ک به ی زور پول گلد و جور کردم تکلیفم چیه کی ضرر منو میده ......

• Like
دوستان منم کاسه صبرم تموم شده اولین راهکار وی پی ان هست سوال اینجاست که این شیر کردن وی پی ان تضمین شده هست و کاملا جوابه؟مثل dns نباشه که واسه یکی کار میکنه یکی نه.راه دوم خرید ps4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or