شایعات پیرامون مرگ کنسولهای نسل فعلی تا حد زیادی اغراق آمیز به نظر میرسد! با توجه به صحبتهای جیم براون سرپرست قسمت "طراحی مراحل" از شرکت Epic و ویلون برینک کارگردان هنری از شرکت People Can Fly: بازی Gears of war Judgment نشان دهنده یک جهش کوانتومی از نظر گرافیک و قدرت (تکنیکی) هست و استودیوها میتوانند با وارد کردن فشار بیشتر دستاوردهای بیشتری از سخت افزار در آینده به دست بیارن.
براون در مراسم معرفی این بازی به OXM گفت: "من تلاش میکنم به یاد بیاورید تفاوتی که بین Gears 1 و Gears 2 و یا بین Gears 2 و Gears 3 بود , یک میلیون تغییرات در آنریل انجین 3 به وجود آمد تا به اون نقطه رسیدیم"
"وقتی ما اولین Geras of war رو ساختیم , یکی از اولین واکنشها , مردمی بودن که میگفتن " وووآ !! اونها دارن Xbox رو به سمت محدودیتهاش میبرن , اونها دارن کار دیوانه کننده ای انجام میدن" و هر وقت که ما خواستیم قدم دیگه ای بر داریم زوایای دیگه ای در 360 پیدا کردیم که هیچ کس از اونها آگاه نبود و زمینه های بیشتری رو جهت پیشرفت برای ما فراهم کرد"
Xbox 360 News: Xbox 360 isn't maxed out yet, says Epic - "there'll always be something more we can figure out" - Xbox 360 - The Official Magazine

والا منم با 3d led 40 sony بازي رو ميبينم اما افسوس نميخورم براش حال ميكنم
من كه ايكس باكسم برد قديميه فالكونه بازي ميكنم ولي افت فريم نديدم بازيم خيلي نرم و روانه آخه كل بازي محيطاش شلوغه اين جور كه شما ميگي كلا بايد 25 فريم باشه بسه ديگه :d
....
اما متوسط 36 فرم میداد بعضی جاها هم 110 فرم
اره دیگه همه اشتباه میکنن شما درست میگی.چشمای ما هم ایراد دارن