Epic میخواهد Geow را برروی PS3 نیز ببیند.!

Apóllōn

کاربر سایت
header.jpg

Mike Capps رئیس Epic Games در مصاحبه ای که در جریان GDC انجام داد اعلام کرد: شرکت دوست دارد Gear of war را برای PlayStation 3 نیز منتشر کند.!

در گفت گویی با Industry Games وی گفت: او میخواهد که فرنچایز Gears را بر روی PS3 نیز ببیند اما مایکروسافت هردفعه دلایل قانع کننده و خوبی را به انها ارائه میدهد تا آنها دوباره با مایکروسافت کار کنند

او افزود: آیا ما دوست نداریم که فن ها و بازیکنان Killzone و Resistance را به سمت خود بکشانیم و آنها بگویند Gears بسیار جذاب است ؟
"بله مطمئنا من دوست دارم سه گانه ی Geow را برای PS3 شیپ کنم من دوست دارم آنجا باشم من میخواهم همه جا باشم.!"

هیچ صحبتی مبنی بر اینکه هرگز Geow برای PS3 عرضه میشود یا خیر وجود ندارد اما Capps اذعان کرد: IP بازی Gears متعلق به Epic است بنابر این هنوز هم امکان آن وجود دارد.
هربار که خواستیم در مورد آینده Gears تصمیم بگیریم مایکروسافت واقعا دلایل خوب و قانع کننده ای به ما داد تا دوباره با انها کار کنیم آنها فقط این بازی را وارد بازار نمیکنند آنها کار های شگفت انگیز انجام میدهند آنها یک تیم تست کننده دارند که بازی های مارا بهتر میسازد و انها به ما کمک میکنند تا محصول بهتری را ارائه دهیم

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
url

url

url

&
.
.
.
.
خـــــــــــــــــــــــــــــــــاک عالم توسر ماکرو که 4 تا 1st party نداره تا همیشه اینجوری رو لبه تیغ حرکت میکنه ...
اون از Mass Effect ، حالا هم نوبت گیرز رسیده ...
بیانیشون بعد از مولتی شدن این بازی زیبا خواهد بود :دی ...
پ.ن : امیدوارم هرگز این اتفاق نیفته :|

هیچ وقت همچین حرفی نزدن..

مگه همه مثل چیزن که هر دقیقه بیان دروغ بگن..

هنوز مولتی نشده ها..!
بله هنوز نشده;) ولی مگه کسی فکر میکرد me2 از انحصار خارج بشه:(
البته به کاری هم ماکرو می تونه بکنه ها:d به epic پیشنهاد بده یا ip یه بازیرو بفروش یا جاه جلالتو یه جا می خرم:d (راستی ارزش کل سهام اپیک چقدر بود 7 بیلیون :d )مشکلی نیست آقا مشکلی نیست >:) )

56 پست !! پاک شد و شخصی هم که شروع کرده بود 1 هفته بن شد ... بحث % استفاده از قدرت کنسولها و مقایسه فروش بازیهای انحصاری چه ربطی به اینجا داره ؟!! ادامه ندید لطفا

• Like
Reactions: u.s.a
همون موقع که مس افکت 2 از انحصار خارج شد من از مایکرو نامید شدم دیگه بقیه بازیها زیاد مهم نیستند البته به نظر من
خر که از پل گذشت گذشت چه یه وجب چه 10 وجب

من به تنها چیز 360 که حسودی میکنم و همیشه دوست داشتم بازیش کنم Geow هستش....
تا الان هم امیدی به اومدنش رو خانواده PS نداشتم ولی با این خودفروشی که این یارو از epic کرده مطمعنم یه روزی این IP رو کنسول سونی میبینم....

یاد چند وقت پیش افتادم که یکی از مسئولان اپیک گفت بازیهایی مثله GeOW روی NGP میتونه جالب باشه...
به نظر من هم از نسل بعد مولتی پلتفرم میشه...
از مولتی شدن گیرز ناراحت نمیشم البته اگه به کیفیتش لطمه ای وارد نشه
فقط امیدوارم مایکرو هم یا چند تا عنوان انحصاری جدید رو کنه یا چند تا اختصاصی رو مولتی کنه که فکر نکنم همچین عرضه ای داشته باشه...

اینجور خبرها با اینکه از یه طرف برای طرفدارای 360 ناراحت کنندست ولی از یه طرف هم شاید باعث بشه مایکروسافت به خودش تو E3 یه تکون حسابی بده و عنوانهای انحصاری بیشتری رو معرفی کنه.
منتظر یک معرفی عالی از Splinter Cell بعدی تو E3 هستم...

اینجور خبرها با اینکه از یه طرف برای طرفدارای 360 ناراحت کنندست ولی از یه طرف هم شاید باعث بشه مایکروسافت به خودش تو E3 یه تکون حسابی بده و عنوانهای انحصاری بیشتری رو معرفی کنه.
منتظر یک معرفی عالی از Splinter Cell بعدی تو E3 هستم...
بشدت با حرفت موافقم!!
(پ.ن.خ:دی:الان داشتم به شباهت آنچارتد و sc:conviction فکر میکردم:دی)

چه خوب میشه همین روزا خبر خرید Epic توسط مایکرو رو بشنویم...:d
اگه میخواست این کارو بکنه میرفت Bioware رو میخرید که دیگه کار به EA و در نتیجه مولتی شدن و اینا نمیکشید....!
باز موقعی که ME II ناشرش EA شد, MS میتونست یه $ گنده ای تو شکم EA بریزه که باز این کارو هم نکرد !

خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــاک عالم توسر ماکرو که 4 تا 1st party نداره تا همیشه اینجوری رو لبه تیغ حرکت میکنه ...

ایول حال کردم:دی دقیقا باهات موافقم.
اگه MS کاری نکنه اینم دیر یا زود از دستش میپره....

• Like
Reactions: Apóllōn
یا خواستن تبلیغ کاذب کنن یا طرف قبل از همایش یکمی بیش از حد چیز خورده..

در ضمن داشتن انحصاری تو این نسل حکم برتری رو نداره همین طور که داریم می بینیم..
اتفاقا مهمترین چیز همین انحصاریه که برای بازیکن و گیمر خیلی مهمه ! اون قضیه فروش بیشتر و سود و ... به من و شما ربطی نداره ! یعنی اگه 360 ده برابر ps3 فروخت . ولی یه عنوان درست حسابی روش پیدا نشد ! ( یا عکس قضیه ) شما اون کنسولی رو انتخاب می کنی که باهاش عنوان های بیشتر و بهتری رو بازی می کنی . به شما گیمر فروش ربطی نداره ! نسل تموم شد یه سری از دوستان این قضیرو نمی خوان قبول کنن !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or