Epic میخواهد Geow را برروی PS3 نیز ببیند.!

Apóllōn

کاربر سایت
header.jpg

Mike Capps رئیس Epic Games در مصاحبه ای که در جریان GDC انجام داد اعلام کرد: شرکت دوست دارد Gear of war را برای PlayStation 3 نیز منتشر کند.!

در گفت گویی با Industry Games وی گفت: او میخواهد که فرنچایز Gears را بر روی PS3 نیز ببیند اما مایکروسافت هردفعه دلایل قانع کننده و خوبی را به انها ارائه میدهد تا آنها دوباره با مایکروسافت کار کنند

او افزود: آیا ما دوست نداریم که فن ها و بازیکنان Killzone و Resistance را به سمت خود بکشانیم و آنها بگویند Gears بسیار جذاب است ؟
"بله مطمئنا من دوست دارم سه گانه ی Geow را برای PS3 شیپ کنم من دوست دارم آنجا باشم من میخواهم همه جا باشم.!"

هیچ صحبتی مبنی بر اینکه هرگز Geow برای PS3 عرضه میشود یا خیر وجود ندارد اما Capps اذعان کرد: IP بازی Gears متعلق به Epic است بنابر این هنوز هم امکان آن وجود دارد.
هربار که خواستیم در مورد آینده Gears تصمیم بگیریم مایکروسافت واقعا دلایل خوب و قانع کننده ای به ما داد تا دوباره با انها کار کنیم آنها فقط این بازی را وارد بازار نمیکنند آنها کار های شگفت انگیز انجام میدهند آنها یک تیم تست کننده دارند که بازی های مارا بهتر میسازد و انها به ما کمک میکنند تا محصول بهتری را ارائه دهیم

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
کی بود گفتم اپیک یه روز به مایکرو خیانت میکنه
دیگه بد تر از Valve که نیست!!!صبح تا شب از PS3 بد میگفت یُهو جهت باد عوض شد حالا پرتال 2 با امکانات بیشتر نسبت به 360 میاد!
وقتی گیرز روی 360 انقدر فروش میکنه اگر روی PS3 نصفه اینَم بفروشه احتمالش زیاده که اپیک یکروزی گیرز رو برای PS3 هم رلیز میکنه
این نسل که داره تموم میشه ولی مایکرو قطعا باید به فکر 3rd party برای نسل بعد باشه تا با نشیمن زمین نخورده:d
چه خوب میشه همین روزا خبر خرید Epic توسط مایکرو رو بشنویم...
نه باو نمیخواد اپیکـو بخره همون امتیاز گیرز رو بخره بَسه! اپیک با اون بازی های قزمیتش (نظر شخصی)بمونه واسه خودش
چه حالی مبده halo reach هم بیاد رو ps3 :d
ولی اصلا حال نمیده کیلزون 2 برای 360 بیاد!!!360 بازا اهل دست درد و سنگین وزنی نیستن:dکیلزون 3 بیاد بسه!:d

فردا پس فردا خبرش میره ماکروسافت دلایل قانع کننده آورده و خبر اشتباه اومده :d منظورشون بازی دیگه ای بوده :دی

یاد خبری که سال پیش خوندم افتادم Pachter: Gears Of War could come to PS3 :d

باز هم Epic و باز حرف بی اس ...
کلا Epic علاقه خاصی داره تو رسانه ها باشه، حالا یا باید بتوپه به KZ3 یا اینکه بیاد درباره X360 صحبت کنه، یا درباره Kinect و Move یا ...

بهتر بود جای استودیو بازی سازی، همه مدیرای Epic میرفتن بازیگر میشدن بیشتر تو اخبار حضور داشتند.

البته حالت دومش هم این که، عزیزم مایکروسافت سر جیب رو شل کن ببینم ...

این مصاحبه ها هم شده مسخره بازی معلوم نیست تهدید کرده برای باج گیره تمجید کرده یا میخواد طرفدارانشو زیاد کنه آخه این مصاحبه شد ...... :(

این مصاحبه ها هم شده مسخره بازی معلوم نیست تهدید کرده برای باج گیره تمجید کرده یا میخواد طرفدارانشو زیاد کنه آخه این مصاحبه شد ...... :(
میشه همه اش!:d
ظاهرا به نوعی میخواد به مایکر بفهمونن که باج بشتری بدن تا GeoW برای 360 بمونه یا اینکه می خوان با سونی معامله کنن.:d

میشه همه اش!:d
ظاهرا به نوعی میخواد به مایکر بفهمونن که باج بشتری بدن تا GeoW برای 360 بمونه یا اینکه می خوان با سونی معامله کنن.:d
باج بیشتر رو نمیخواد به طور علنی بره بده دست جارچی که جار بزنه ! اینا میخواند با زبون بی زبونی بگند سونی دم ما رو ببین اگه گیرز رو میخوای ! که سونی هم دم به تله نمیده ! :d

jeses:))
اصلا قابل هضم نیست
ینی چه طوری میشه
واقعا دوگانگی شخصیت بعضیا رو:x
کم قبل: گیم پلی کند تقلید از گیم های دیگه گرافیک ضعیف داستانی ضعیف
حال: من غش میرم واسه این بازی ارزومه رو پی اس بیاد اگه بیاد چه شود ...
بعد: ؟

سلام
چرا دوستان تو این تاپیک اینقدر به هم دیگه می توپند واقعا ارزش نداره !!!!!!
بابا چرا دوستان هر چی میشه شروع می کنن به مقایسه دو کنسول اخه !!!!
در ضمن فکر نکنم هر بازی چه انحصاری باقی بماند نه مولتی شود برای دو شرکت بد شود
در کل خود دو شرکت صلاح کار خودشان را می دانند
پس این همه عصبانیت و ناراحتی فکر نکنم لازم باشد

• Like
Reactions: гадюка
سلام
چرا دوستان تو این تاپیک اینقدر به هم دیگه می توپند واقعا ارزش نداره !!!!!!
بابا چرا دوستان هر چی میشه شروع می کنن به مقایسه دو کنسول اخه !!!!
در ضمن فکر نکنم هر بازی چه انحصاری باقی بماند نه مولتی شود برای دو شرکت بد شود
در کل خود دو شرکت صلاح کار خودشان را می دانند
پس این همه عصبانیت و ناراحتی فکر نکنم لازم باشد

بابا بیخیل حاجی اگه بچه ها به هم نتوپن اصلا این تاپیک ها هم به وجود نیاد بهتره عشق و حالش به همینه:d

الان جا داره سونی با یک دلیل قانع کننده از نوع مایکرو بیاد و یک Meltdown حسابی راه بندازه بخندیم!:دی

پ.ن: البته این Meltdown ای که من میگم از نوع هسته ایش فرق میکنه!:دی

بدیش اینه ماکرو پولش رو جایی نمیخوابونه که حتی 1 دلار از جاهای دیگه کمتر براش منفعت داشته باشه.مثلا همین پول رو جای دیگه میزاره و منفعتش براش بیشتره پس این کار رو نمیکنه حتی اگه مجبور شه این نسل و نسل بعد رو بی خیال بشه برای منفعت بیشتر تو کارای دیگش.مخصوصا که الآن داره رو ویندوز 8 کار میکنه و گویا تمام نیرو و سرمایش رو گذاشته اونجا.:-/:-o
قبلا هم گفته بودم ماکرو بیشترین و بهترین سیاست مداران مالی رو بین تمام شرکت ها داره پس هرکاری میکنه با حساب و کتابه حتی اگه گیرز هم از انحصاری بودن در بیاد دلایلی داشتن.=(()x:|

راستی الآن تو همین ساعت سرور گوگل از کار افتاد معلوم نیست کی وصل شه این از رخدادهای نادره.:-o:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or