Epic میخواهد Geow را برروی PS3 نیز ببیند.!

Apóllōn

کاربر سایت
header.jpg

Mike Capps رئیس Epic Games در مصاحبه ای که در جریان GDC انجام داد اعلام کرد: شرکت دوست دارد Gear of war را برای PlayStation 3 نیز منتشر کند.!

در گفت گویی با Industry Games وی گفت: او میخواهد که فرنچایز Gears را بر روی PS3 نیز ببیند اما مایکروسافت هردفعه دلایل قانع کننده و خوبی را به انها ارائه میدهد تا آنها دوباره با مایکروسافت کار کنند

او افزود: آیا ما دوست نداریم که فن ها و بازیکنان Killzone و Resistance را به سمت خود بکشانیم و آنها بگویند Gears بسیار جذاب است ؟
"بله مطمئنا من دوست دارم سه گانه ی Geow را برای PS3 شیپ کنم من دوست دارم آنجا باشم من میخواهم همه جا باشم.!"

هیچ صحبتی مبنی بر اینکه هرگز Geow برای PS3 عرضه میشود یا خیر وجود ندارد اما Capps اذعان کرد: IP بازی Gears متعلق به Epic است بنابر این هنوز هم امکان آن وجود دارد.
هربار که خواستیم در مورد آینده Gears تصمیم بگیریم مایکروسافت واقعا دلایل خوب و قانع کننده ای به ما داد تا دوباره با انها کار کنیم آنها فقط این بازی را وارد بازار نمیکنند آنها کار های شگفت انگیز انجام میدهند آنها یک تیم تست کننده دارند که بازی های مارا بهتر میسازد و انها به ما کمک میکنند تا محصول بهتری را ارائه دهیم

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
اين ماكرو كي مي خواد از اينا درس بگيره؟؟؟؟؟
به جايي كه اين همه پول خرج كني كه يه عنوان انحصاري بمونه نصفشو خرج مي كردي كله استوديو رو ميخريدي...
اخه چرا ا ماكرو يه چند تا استوديو 1st party نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:((:((:((
مگه تا شماره 3 اين بازي ماكرو قرارداد نداشته؟؟!! چطوري ميشه كه اونا مي خوان اين كارو بكنن؟ نمي تونن كه قرار داد رو فسخ كنن؟؟!!
از همين الان به ps3داران تبريك مي گم.

حالا مگه گفته قراره بیاد؟! میگه مایکرو منصرفمون میکنه هر دفعه!
در ضمن اگر هم یه زمانی بیاد ۳ گانه اصلی بازی نیست چون ناشر مایکروسافته.

یکی از کارهای مایکروسات که واقعا نفرت دارم . قدر بازیهای انحصاریش نمیدونه . بدتر از همه اجازه میده epic بیاد یه چنین خبری را بده .
سونی حتی وقتی بازیهاش قراره مولتی بشن ولی اجازه نمیده سازنده ها یه چنین حرفی از دهنشون در بیاد .
مایکروسافت همون اول میتونست ip بازی gears را بخره که اتفاقا همون اول هم چون بازی محبوب نشده بود میتونست ارزونتر بخره تا اینکه الان با این وضعیت بخواد بازی را مالک بشه !
در این مورد واقعا اعتراف میکنم مایکروسافت اصلا به فکر طرفداراش نیست و فقط به فکر خودشه به دور از اینکه بدونه سر همین بازی بوده خیلی ها 360 خریدن .
حتی من در اینده نگران AW هستم چون بازم IP ماله مایکروسافت نیست و متعلق به خود REMEDY هست . هیچ بعید نیست به نزدیکی اونم از دستش بپره .
مایکروسافت بعد halo بزرگتررین بازیش gears هست واقعا درک نمیکنم چطور میخواد چنین عنوانی را از دستش بده ؟!
شما فقط فکر کنید در نسل بعد کنسول xbox عنوانی مثل gears of war 4 با UE4 چه لانچ بزرگ با تبلیغ بزرگی براش میتونه باشه .

البته اینم بگم GEARS اگه مولتی بشه به کیفتش ضربه میخوره .

آخرین ویرایش:
واقعا خاااااااااااااااااک عالم بر سر مایکرو. اصلا چرا باید طوری باشه که این شرکت بتونه اینطوری تو روز روش این حرف رو بگه ؟

بعد از از انحصار خارج شدن مس افکت، شخصا اگر شاهد اومدن فورتزا رو PS3 هم باشم دیگه تعجب نمیکنم.

......:( ای بابا به هزار شوق و ذوق عید پارسال 360 گرفتیم که بازیاش خفنه اما حالا....:(((متنو با ریتم آروم و غم انگیز بخونید!)
دوستان کسی لینک اعتراضات به ماکروسافتو نداره؟اگه بدین بخدا بهتون هرچقدر rep بخئان میدم:دی
فقط بدین که من برم بهشون بگم خیلی خریند و من میرم 360 با بقیه رفاق میندازیم تو آشغالی نمکی سر کوچمون بیاد اینو با گیرز رو ببره!!(البته فکر نکنم بدونه نمکی چیه بهش میگم salti :دی)(ولی خواهشا لینک اعتراضات رو بدین که بشه نوشت بهشون!)

به نظر من اگه geow رو ps3 هم بیاد ماکروسافت مجبوره دنبال یه بازی انحصاری دیگه باشه
اینطوری که عالی میشه!
هر چی بازی انحصاری بیشتر بهتر! :d
اصولا بازی انحصاری چیز خوبی از آب در میاد! :d
گیرز هم کلا مهم نیست رو چی میاد، فقط بیاد! :d

در ضمن اگر هم یه زمانی بیاد ۳ گانه اصلی بازی نیست چون ناشر مایکروسافته.
رامین ناشر Ninja Gaiden 2 هم ماکرو بود ، درسته ؟
یه مقایسه ای بین NG2 & NGS2 بکن ... :|
NGS 2 حتی کاملتر از نسخه 360 بازی بود ! :دی
در کل با این وضعیت ، ماکرو با خاک یکسان میشه ! دومین IP بزرگتو از دست بدی اصلا نمیتونه چیز خوبی باشه برات ...

پ.ن : البته شاید هیلویی که داری 343 میسازه سوم شخصه ، کاورگیری هم داره :biggrin1: دیگه ماکرو به GeoW نیازی نداره :biggrin1: lol

اینم پرید.مطمئن باشید.میشه مثل me2 که هی شایعه بود ولی بعد حقیقت.
سونی هم مطمئنا چنین فرصتی از دست نمیده.
به احتمال زیاد فقط همین 3 می یاد از اون دوتا یه خلاصه داستان میزاره تا مردم بفهمن
تنها دلیلی که خیلی دوست داشتم xbox داشته باشم همین بود که اینم داره می یاد

حرف این آقا از نظر من نشان از آماتوری و بی شعوریش داره!

اگه این اتفاق بیفته که 99% نمیفته من یکی خودم دلیلی نمیبینم 360 ـو نگه دارم .....

حرف این آقا از نظر من نشان از آماتوری و بی شعوریش داره!
نه دیگه! نشان از هوش بالاشه! :d
اینطوری یا مایکرو مجبور میشه پول بیشتری بده یا اینکه سونی پول میده IP روی PS3 هم میاره!
در کل احتمال اینکه این وسط یه چیزی کاسب شه زیاده! :d مگر اینکه نه مایکرو نه سونی هیچ عکس العملی نشونه ندن! که در اون حالت قیافش دیدن داره! =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or