Epic میخواهد Geow را برروی PS3 نیز ببیند.!

Apóllōn

کاربر سایت
header.jpg

Mike Capps رئیس Epic Games در مصاحبه ای که در جریان GDC انجام داد اعلام کرد: شرکت دوست دارد Gear of war را برای PlayStation 3 نیز منتشر کند.!

در گفت گویی با Industry Games وی گفت: او میخواهد که فرنچایز Gears را بر روی PS3 نیز ببیند اما مایکروسافت هردفعه دلایل قانع کننده و خوبی را به انها ارائه میدهد تا آنها دوباره با مایکروسافت کار کنند

او افزود: آیا ما دوست نداریم که فن ها و بازیکنان Killzone و Resistance را به سمت خود بکشانیم و آنها بگویند Gears بسیار جذاب است ؟
"بله مطمئنا من دوست دارم سه گانه ی Geow را برای PS3 شیپ کنم من دوست دارم آنجا باشم من میخواهم همه جا باشم.!"

هیچ صحبتی مبنی بر اینکه هرگز Geow برای PS3 عرضه میشود یا خیر وجود ندارد اما Capps اذعان کرد: IP بازی Gears متعلق به Epic است بنابر این هنوز هم امکان آن وجود دارد.
هربار که خواستیم در مورد آینده Gears تصمیم بگیریم مایکروسافت واقعا دلایل خوب و قانع کننده ای به ما داد تا دوباره با انها کار کنیم آنها فقط این بازی را وارد بازار نمیکنند آنها کار های شگفت انگیز انجام میدهند آنها یک تیم تست کننده دارند که بازی های مارا بهتر میسازد و انها به ما کمک میکنند تا محصول بهتری را ارائه دهیم

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
با حرف های بابک و sami_19 موافقم .
ولی اگه بخوایم از اون یکی جنبه نگاه کنیم ، اگه مایکروسافت هر سری دلیل قانع کننده به Epic میده ( حالا پول یا هر چیز دیگه ! :d ) ، خب چرا یه بار به طور کامل یه دلیل قانع کننده نمیده که هر سری مجبور بشه دلیل بده ؟! (مثل خرید IP)
یعنی واقعا به فکر خودش نمیرسه که IP رو بخره به جای این که هی دلیل بده ؟!
ME رو که از دست داد ، اگه همین چند تا انحصاری رو هم نتونه حفظ کنه ، با کمبود مواجه میشه .
شاید هم براش مهم نیست ، و اگه این اتفاق بیفته ، رو کینکت تمرکز میکنه !

اینکه مایکروسافت بخواد این بازی را از دست بده واقعا ضایعه بزرگی برای مایکرو سافت خواهد شد.بهترین انحصاری ایکس همین بازیه که بخواد شیپ شه دیگه ایکس هیچی نداره . من که اصلا راضی نیستم این بازی شیپ شه . اگه اینجوریه یکی از انحصاری های سونی هم باید برا ایکس شیپ بشه .

دوستان با قاطعیت 100% نمیشه چیزی گفت !
یه زمانی شایعه شده بود BioShock برای PS3 میاد. Ken Levine قول داد که همچین خبری نمیشه ! 2K بارها گفت همچین چیزی اتفاق نمی افته ولی آخرش ...
همین پارسال BioWare با اطمینان میگفت ME2 به PS3 نمیرسه و اون کُدهایی که توی نسخه PC هست ربطی به PS3 نداره ولی ...
حتی بازی ای داشتیم که ناشرش مایکروسافت بوده و برای PS3 اومده یعنی 2 Ninja Gaiden .
ممکنه همین امروز یا 2 سال دیگه خبر ساخته شدن یه نسخه از GeoW برای کنسول سونی هم به گوش برسه. چون IP بازی دست Epic هست طبق گفته خودشون :
So will Gears of War ever come to PS3? Capps wouldn't say, but he did note that, "We definitely own Gears of War. This is our franchise, our IP,"
حتمآ هم نباید GeoW 1,2,3 باشه. میتونه یه بازی دیگه باشه مثل MGS: Rising در سری MGS !

• Like
Reactions: Robin Hood
اصلا دوست ندارم همچنین اتفاقی بیافته ! اگر سازندگان روی همون یک پلتفرم تمرکز داشته باشن بهتره و می تونن بازی بهتری رو بسازن !

من که شدیدا بعید می دونم ip کاملا متعلق به اپیک باشه . اگه بود شک نکنید با فروش عالی بازی روی ps3 اون ها می تونستن درآمد بیشتری داشته باشن . به هر حال ماکرو مگه چقدر بهشون می خواد پول بده .
باید دید که قراردادشون چطور بوده که اپیک داره این حرفو می زنه . من فکر می کنم اون ها برای سه گانه قرارداد داشتن و حالا اپیک می خواد بازی رو در نسخه های بعد مولتی کنه . خود سه گانه که غیر ممکنه .

دوستان با قاطعیت 100% نمیشه چیزی گفت !
یه زمانی شایعه شده بود BioShock برای PS3 میاد. Ken Levine قول داد که همچین خبری نمیشه ! 2K بارها گفت همچین چیزی اتفاق نمی افته ولی آخرش ...
همین پارسال BioWare با اطمینان میگفت ME2 به PS3 نمیرسه و اون کُدهایی که توی نسخه PC هست ربطی به PS3 نداره ولی ...
حتی بازی ای داشتیم که ناشرش مایکروسافت بوده و برای PS3 اومده یعنی 2 Ninja Gaiden .
ممکنه همین امروز یا 2 سال دیگه خبر ساخته شدن یه نسخه از GeoW برای کنسول سونی هم به گوش برسه. چون IP بازی دست Epic هست طبق گفته خودشون :
So will Gears of War ever come to PS3? Capps wouldn't say, but he did note that, "We definitely own Gears of War. This is our franchise, our IP,"
حتمآ هم نباید GeoW 1,2,3 باشه. میتونه یه بازی دیگه باشه مثل MGS: Rising در سری MGS !

اخه باز خوبه BioWare و 2K و.......... از اومدن این بازی های روی ps3 تفره میرفتند و میگفتن نمیاد که اخر سر اومد . ولی ماشالا epic به وضوح داره میگه این بازی داره روی ps3 میاد ! یعنی 100 میاد اگر مایکرو باز جیبشون را پر نکنه !
اگه یه چنین اتفاقی بخواد رخ بده مایکروسافت خیلی ها را از خودش زده میکنه . خاک تو اون سرش کنم با اون کینکتش . فقط منتظرم ببینم تو e3 مایکروسافت چیکار میکنه اگه 2 یا 3 تا بازی انحصاری برای کنسولش معرفی نکنه فاتحش خوندست .

آخه یکی نبو بگه احمق بجا این که دم به دقیقه بازیهای دسته چندمو آشغال واسه این که فروش هفتگیت تو زاپن از 2000 به س3000 برسه میلیونی هزینه میکنی ولی میمیری یکم هم برنامه برا بازار غرب بکشی)x
آخه یکی نست بگه احمق وقتی میبینی شماره اولش موفق شد دیگه IPش رو از شرکت بخر بیار با خیال راحت از بازی بصورت انحصاری استفاده کن دیگه:-s
سال 2006 خودشو به در و دیوار زد تا CAPCAMی که داشت ور شکست میشد رو بخره اون وقت با bioware که باش قرارداد سه شماره بازی رو قرار داد می بندرو نمیبینه:-o خو kotor که خوب رو کنسولت فروخت از طرفی هم این کمپانی بازی میسازه که هم pc باز ها خوب استقبال میکنن و هم رو x360 میتونست je و هزارو یه کوفت و زهر ماری رو انحصار platfrom های خودش بکنه#:-s واقعا برا ماکروسافت با این سیاستش متاسفم:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or