Epic میخواهد Geow را برروی PS3 نیز ببیند.!

Apóllōn

کاربر سایت
header.jpg

Mike Capps رئیس Epic Games در مصاحبه ای که در جریان GDC انجام داد اعلام کرد: شرکت دوست دارد Gear of war را برای PlayStation 3 نیز منتشر کند.!

در گفت گویی با Industry Games وی گفت: او میخواهد که فرنچایز Gears را بر روی PS3 نیز ببیند اما مایکروسافت هردفعه دلایل قانع کننده و خوبی را به انها ارائه میدهد تا آنها دوباره با مایکروسافت کار کنند

او افزود: آیا ما دوست نداریم که فن ها و بازیکنان Killzone و Resistance را به سمت خود بکشانیم و آنها بگویند Gears بسیار جذاب است ؟
"بله مطمئنا من دوست دارم سه گانه ی Geow را برای PS3 شیپ کنم من دوست دارم آنجا باشم من میخواهم همه جا باشم.!"

هیچ صحبتی مبنی بر اینکه هرگز Geow برای PS3 عرضه میشود یا خیر وجود ندارد اما Capps اذعان کرد: IP بازی Gears متعلق به Epic است بنابر این هنوز هم امکان آن وجود دارد.
هربار که خواستیم در مورد آینده Gears تصمیم بگیریم مایکروسافت واقعا دلایل خوب و قانع کننده ای به ما داد تا دوباره با انها کار کنیم آنها فقط این بازی را وارد بازار نمیکنند آنها کار های شگفت انگیز انجام میدهند آنها یک تیم تست کننده دارند که بازی های مارا بهتر میسازد و انها به ما کمک میکنند تا محصول بهتری را ارائه دهیم

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
سلام!
یه مقایسه ای بین NG2 & NGS2 بکن
اینجا قضیه یه مقدار فرق داره، الان باید بین Mass Effect و Mass Effect 2 مقایسه بگذاری. Mass Effect چون مایکروسافت ناشرش بود و حقوق بازی را در اختیار داشت واسه PS3 عرضه نشد. سه گانه Geow هم همچین حالتی داره. ممکنه Geow 4 واسه PS3 (یا کنسول بعدی سونی) عرضه بشه ولی تقریبا غیرممکنه که این سه گانه واسه PS3 بیاد. من فکر کنم مشکل Epic اینجوری حل میشه :دی

money_dollar_pound_borrowing_debt.jpg

این اقا کلا حرف بیخود زیاد میزنه در خلال همین مصاحبه هم گفته که دوست داره بازی گیرز مثه کال او هر سال بیاد......... و بوی پول اونقدر مستشون کرده که تن به گفتن هر حرفی میدن..... .

+

من خودم فکر کنم تا اخر این نسل گیرز انحصاری مایکرو میمونه ولی از نسل بعد بازی رو هر دو کنسول میاد ........که دیگه اونوقت کیفیتشم به احتمال زیاد پایین میاد. .:(

.
.

البته اگه یه نگاه مختصر به آمار فروش Mass Effect 2 روی PS3 بندازین خیلی راحت میتونید بفهمید دلیل قانع کننده حتما نباید اسکناسی باشه که از جیب مایکرو میره تو جیب اپیک!

اینجور خبر ها کاملا اهداف معکوسی نسبت به اینی که تو ذهن شماست دارن که خب بدبختانه نسل جدید گیمر ها خیلی ساده دم به تله ی اینجور صحبت ها میدن، اگه روزی شنیدین سونی داره میگه دوست دارم Uncharted روی X360 باشه زیاد تعجب نکنید، چون منظورش اینه که آهای فن های مایکروسافت، نظرتون راجع به بازی انحصاری من که نمی تونید بازیش کنید چیه؟! با همین صحبت ناخودآگاه طرفدارای رقیب مجاب میشن به دنبال کردن اخبار و شایعات و این صحبتا و این چه چیزی رو به ارمغان میاره؟ خب خیلی سادست، هایپ!

تک بعدی نگاه کردن به قضایا همیشه باعث میشه نتیجه گیری اشتباه بکنیم، کلیفی روزی 10 تا پیام میده رو توییتر از سر تا پای سونی رو میشوره میزاره کنار(که آخریش هم همینه مسخره کردن Move بود که دیروز نقل محافل بود)، اون وقت بیاد مثلا بعد از گذشت دو تا شماره از یه IP و در حالی که اون ور واسش یه رقیب خیلی جدی به اسم Uncharted تو سوم شخص ها هستش و اینور رو X360 بازیش داره با فروش عالی و بدون رقیب بودن یکه تازی می کنه، به خاطر 1-2 میلیون فروش اضافه پورتش کنه مثلا بازی سال 2006 رو، روو PS3 ؟!

وقتی Bioware به دوستی چندین و چند سالش با مایکروسافت و حمایت های مایکرو از امثال Jade Empire و KOTOR و ... پشت کرد هممون شوکه شدیم، اما خب اینجا ماجرا متفاوت هستش، مطمعنا سران مایکروسافت بچه های 12-13 ساله نیستن که ندونن گیرز تو نسل جدید حتی گاهی فراتر از هیلو به عنوان نماد X360 شناخته می شده!

پ . ن : البته ممکنه کلیفی با اینکار خوابیدنش با بچه های 15 ساله رو از صفحات محو کنه و یهویی "پرستیژ" ـش بره بالا، خدا رو چه دیدی؟!

پ . ن 2 : اپیک : دوست داریم گیرز برای PS3 بیاد اما مایکروسافت مارو قانع می کنه هر بار ! نتیجه گیری : چراغ سبز اپیک به سونی :> :دی

پ . ن 3 : تبریک اپیک، گیرز رو در کمال ناباوری آوردی صدر اخبار گیم جهان وسط این همه بازی ـه بزرگ GDC ! یک ماه یه بار بتونی همچین هایپی کنی گیرز 3 ده میلیون نسخه رو تو فروش رد می کنه :دی البته با تشکر ویژه از تمام فن بوی های جهان :دی

اصلا عجیب نیست ! به مرور همه شرکت های TP با این مخارج بالای بازیها تو این نسل و نسل بعد هم بماند مجبور به همچین کاری میشن که انحصار فقط میمونه واسه FP ها ...

طرف داره میگه ما خوشحالیم با مایکروسافت کار می کنیم (حالا پول، کمک تو ساخت بازی یا هر چیز دیگه ای)، بعد اینجا ملت دارن گریه میکنند که چرا Gears مولتی شده:)):دی

پ.ن: البته این قسمت حرفش به شکل خیلی بی طرفانه ای در متن خبر ترجمه نشده...:دی

یا خواستن تبلیغ کاذب کنن یا طرف قبل از همایش یکمی بیش از حد چیز خورده..

در ضمن داشتن انحصاری تو این نسل حکم برتری رو نداره همین طور که داریم می بینیم..

طرف داره میگه ما خوشحالیم با مایکروسافت کار می کنیم (حالا پول، کمک تو ساخت بازی یا هر چیز دیگه ای)، بعد اینجا ملت دارن گریه میکنند که چرا Gears مولتی شده:)):دی

پ.ن: البته این قسمت حرفش به شکل خیلی بی طرفانه ای در متن خبر ترجمه نشده...:دی
بابک موضوع رو درست نگرفتی چی شد.:d
یارو از یه طرف میگه ما خوشحالیم با مایکرو کار میکنیم، از طرف دیگه دیگه دوست داریم بازیرو رو PS3 هم بدیم.
این یعنی آقای مایکرسافت یا سیبیل منو بیشتر چرب کن تا نسخه های بعدیه GeoW رو رو 360 بدم بیرون یا اینکه خانوم سونی بیا یه پول درشتی به من بده تا بازیرو از انحصار 360 در بیارم رو PS3 هم بدم بیرون.:d
از اون طرف گفته چون آی پی GeoW در انحصار خودمون (یعنی Epic) هست پس به کسی ربطی نداره من بازیرو رو PS3 هم بدم بیرون.:d

در ضمن داشتن انحصاری تو این نسل حکم برتری رو نداره همین طور که داریم می بینیم..

بله این که یه سال زود تر عرضه بشه یه چیزی و تو همون یه سال 10 ملیون بفروشه و هی از این اختلاف کم بشه برتری ـه!

• Like
Reactions: u.s.a
اصلا عجیب نیست ! به مرور همه شرکت های TP با این مخارج بالای بازیها تو این نسل و نسل بعد هم بماند مجبور به همچین کاری میشن که انحصار فقط میمونه واسه FP ها ...

قضیه دقیقا همینه.مثلا نسبت به نسل قبل برای یک بازی به دو برابر نیروی انسانی نیاز هست که حقوق همین افراد و مخارج خود بازی ها که در اثر پیچیده تر شدن سخت افزار ها بیشتر شده مخارج کلی را بسیار بالا می بره.
پس کلا استدیو های 3rd party دیگه با انحصاری و این حرف ها خداحافظی می کنند.مگر تا کی و چه قدر ماکرو می تونه دلیل قانع کننده($) بیاره.
در کل اوضاع بازی های انحصاری برای 360 خیلی داره بحرانی میشه.=((

راستش سر mass effect هم این اتفاقات افتاد.یعنی اول هی شایعه درست شد،بعدش صحبتهای این و اون،و آخرش هم عرضه رو ps3.گیرز هم اولش 2-3 تا شایعه براش درست شد،حالا هم صحبت سازندگان.پس به شخصه دیگه تعجبی نمیکنم،اگر فردا،پس فردا گیرز هم برای ps3 بیاد.

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
ماکروسافت نمیزاره یه همچین ip-ی از دستش بره . فقط اینجوری گفتن که یکم دیگه ماکرو رو بتیغن :دی
جدا از این GeOW روی PS3 به هیچ وجه نمیتونه کیفیت 360 رو داشته باشه . از کیفیت بازی هم کاسته میشه .

همین مونده یه عنوان درست حسابی انحصاری مایکرو هم بپره و فینیشینگ >:)

بعید می دونم مایکرو اجازه چنین کاری بده ( حالا به هر صورتی یا با پول یا با ... ) که رسما گور خودشو کنده !!

جدا از این GeOW روی PS3 به هیچ وجه نمیتونه کیفیت 360 رو داشته باشه . از کیفیت بازی هم کاسته میشه .
از چه نظر !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or