Epic میخواهد Geow را برروی PS3 نیز ببیند.!

Apóllōn

کاربر سایت
header.jpg

Mike Capps رئیس Epic Games در مصاحبه ای که در جریان GDC انجام داد اعلام کرد: شرکت دوست دارد Gear of war را برای PlayStation 3 نیز منتشر کند.!

در گفت گویی با Industry Games وی گفت: او میخواهد که فرنچایز Gears را بر روی PS3 نیز ببیند اما مایکروسافت هردفعه دلایل قانع کننده و خوبی را به انها ارائه میدهد تا آنها دوباره با مایکروسافت کار کنند

او افزود: آیا ما دوست نداریم که فن ها و بازیکنان Killzone و Resistance را به سمت خود بکشانیم و آنها بگویند Gears بسیار جذاب است ؟
"بله مطمئنا من دوست دارم سه گانه ی Geow را برای PS3 شیپ کنم من دوست دارم آنجا باشم من میخواهم همه جا باشم.!"

هیچ صحبتی مبنی بر اینکه هرگز Geow برای PS3 عرضه میشود یا خیر وجود ندارد اما Capps اذعان کرد: IP بازی Gears متعلق به Epic است بنابر این هنوز هم امکان آن وجود دارد.
هربار که خواستیم در مورد آینده Gears تصمیم بگیریم مایکروسافت واقعا دلایل خوب و قانع کننده ای به ما داد تا دوباره با انها کار کنیم آنها فقط این بازی را وارد بازار نمیکنند آنها کار های شگفت انگیز انجام میدهند آنها یک تیم تست کننده دارند که بازی های مارا بهتر میسازد و انها به ما کمک میکنند تا محصول بهتری را ارائه دهیم

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
هربار که خواستیم در مورد آینده Gears تصمیم بگیریم مایکروسافت واقعا دلایل خوب و قانع کننده ای به ما داد تا دوباره با انها کار کنیم

url

url

url

&
.
.
.
.
خـــــــــــــــــــــــــــــــــاک عالم توسر ماکرو که 4 تا 1st party نداره تا همیشه اینجوری رو لبه تیغ حرکت میکنه ...
اون از Mass Effect ، حالا هم نوبت گیرز رسیده ...
بیانیشون بعد از مولتی شدن این بازی زیبا خواهد بود :دی ...
پ.ن : امیدوارم هرگز این اتفاق نیفته :|

• Like
Reactions: Morteza
کسانی که عشق یه عنوان خیلی تاپ مثل Gears یا MGS4 یا... داشته باشن صبر نمیکنن ببینن آینده چی میشه.یادم میاد وقتی گرافیک gears 1 رو دیدم (تو زمان خودش شاهکار بود) سریع 360 و ردیف کردم.به نظر من این صحبتها در حد شایعه باقی میمونه.البته از آینده کسی خبر نداره ولی خیلی بعیده.

هربار که خواستیم در مورد آینده Gears تصمیم بگیریم مایکروسافت واقعا دلایل خوب و قانع کننده ای به ما داد تا دوباره با انها کار کنیم
یاد طنز های مهران مدیری می افتم این تیکه رو میخونم. طرف کنترل خودشو از دست میده و میگه واقعاً دلایل خوبی می اوردند !!! دلایل خوب همون پوله دیگه :D دلیل دیگه ای نداره !!

اینا یعنی سر کیسه رو شل کن تا پول کم میارن می خوان تیغ بزنن

مگه ip دست ماکروسافت نبود؟

اون پیتر مور پس کجاست یکم بگه پول بدن انحصاری جمع کنن

EA-Peter-Moore.jpg

آخرین ویرایش:
اینا یعنی سر کیسه رو شل کن تا پول کم میارن می خوان تیغ بزنن

مگه ip دست ماکروسافت نبود؟

ون پیتر مور پس کجاست یکم بگه پول بدن انحصاری جمع کنن

نه خیر IP برای خود Epicــه

آخرین ویرایش:
اون پیتر مور پس کجاست یکم بگه پول بدن انحصاری جمع کنن
پیتر مور خدا بیامرز در EA Sports مشغول به کاره واقعا آدم باحالی بود تو ابندای این نسل حیف بود مایکرو از دستش داد !

جان من یکی بگه این انصافه؟! ps3 دارا Infamus ,Uncharted ,ratchet ,twisted metal ,resistance ,socom ,heroes , metal gear ,killzone ,Gran turismo دارن بابا چه خبره واسه ما دیگه چیزی نموند...یه Forza دارین شانس بیاریم نپره!

نترس هر موقع هوس کنه ماکرو دلایل قانع کننده داره :d:d:d
دور از شوخی همچین اتفاقی از محالاته :d:d:d

مایکروسافت که معنی انحصاری رو گویا بلد نیست.....
امیدوارم تو این سال به قول خودشون افسانه ای این عنوان انحصاری رو از دست نده
خاک بر سر مایکرو که این یارو با وقاحت تمام داره همچین حرفی میزنه....
من دوست دارم آنجا باشم من میخواهم همه جا باشم.!"
مثله این انسانهای بدکاره هر جایی صحبت میکنه مردک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or