Mike Capps رئیس Epic Games در مصاحبه ای که در جریان GDC انجام داد اعلام کرد: شرکت دوست دارد Gear of war را برای PlayStation 3 نیز منتشر کند.!
در گفت گویی با Industry Games وی گفت: او میخواهد که فرنچایز Gears را بر روی PS3 نیز ببیند اما مایکروسافت هردفعه دلایل قانع کننده و خوبی را به انها ارائه میدهد تا آنها دوباره با مایکروسافت کار کنند
او افزود: آیا ما دوست نداریم که فن ها و بازیکنان Killzone و Resistance را به سمت خود بکشانیم و آنها بگویند Gears بسیار جذاب است ؟
"بله مطمئنا من دوست دارم سه گانه ی Geow را برای PS3 شیپ کنم من دوست دارم آنجا باشم من میخواهم همه جا باشم.!"
هیچ صحبتی مبنی بر اینکه هرگز Geow برای PS3 عرضه میشود یا خیر وجود ندارد اما Capps اذعان کرد: IP بازی Gears متعلق به Epic است بنابر این هنوز هم امکان آن وجود دارد.
هربار که خواستیم در مورد آینده Gears تصمیم بگیریم مایکروسافت واقعا دلایل خوب و قانع کننده ای به ما داد تا دوباره با انها کار کنیم آنها فقط این بازی را وارد بازار نمیکنند آنها کار های شگفت انگیز انجام میدهند آنها یک تیم تست کننده دارند که بازی های مارا بهتر میسازد و انها به ما کمک میکنند تا محصول بهتری را ارائه دهیم
منبع
آخرین ویرایش:

Gears 3 بیاد روی ps3 !!!)x