Enslaved: Odyssey to the West, Xbox360 Thread

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی خیلی خوبیه هرکی نگرفته بره بگیره که از دستش میره
صورت شخصیت ها تو بازی فوق العاده کارشده مثلا وقتی دختره میترسه یا ناراحت میشه قشنگ میشه اینارو از چهرش فهمید .

یعنی در چه حده؟ من میخوام GEars 2 رو دانلود کنم چون DVD _یش شکسته، اگر بدونم این بازی خیلی خوبه خوب اینو جاش دانلود میکنم! یه راهنمایی کنید ممنون میشم

خب عزیز من داری Geow 2 رو با این مقایسه می کن ؟ :دی خب هیچی جای Geow رو نمی گیره :دی
اگه تونستی جفتشو با هم دانلود کن

خوب هیچی که GEOW نمیشه . ولی خوب اینم بازی کنی ضرر نمی کنی .
جدیدا Halo Reach ارزشش از Gears بیشتر شده!
خب عزیز من داری Geow 2 رو با این مقایسه می کن ؟ :دی خب هیچی جای Geow رو نمی گیره :دی
اگه تونستی جفتشو با هم دانلود کن

جدی؟:d پس 2 تاشو دانلود میکنم! اینترنت مُفتِ دیگه! راستی دلم واسه این شکلک مخصوصت تنگ شده بود: :o
=))=))

من بازی را تموم کردم 14 چپتر بود با ending بازی اصلا حال نکردم حالا خودتون میبینید .
یکی از ضعف های بازی کم بودن شخصیت تو بازیه فقط 3 نفر تو کل بازی وجود دارند دشمنان هم که همگی روبات هستند .
اخر های بازی مشکلات افت فریم خیلی زیاد میشه .
با منتقد ign هم کاملا موافقم بازی فقط برای 1 بار بازی کردن زیباست بعد از اون دیگه لذتی نداره در صورتی که مثلا همین lord of shadow را میشه چندبار هر چپتر را بازی کرد

بازي خوبي هستش ولي اصلا نميشه با آنچارتد مقايسش كرد.:(
اون كجا و اين كجا#:-s
ولي در كل بازي خوبي هستش;)

من بازی را تموم کردم 14 چپتر بود با ending بازی اصلا حال نکردم حالا خودتون میبینید .
یکی از ضعف های بازی کم بودن شخصیت تو بازیه فقط 3 نفر تو کل بازی وجود دارند دشمنان هم که همگی روبات هستند .
اخر های بازی مشکلات افت فریم خیلی زیاد میشه .
با منتقد ign هم کاملا موافقم بازی فقط برای 1 بار بازی کردن زیباست بعد از اون دیگه لذتی نداره در صورتی که مثلا همین lord of shadow را میشه چندبار هر چپتر را بازی کرد

بازی تو چپتر های پایانی که سخت نمیشه ؟ منظورم اینه با همین روند چپتر های اولی ادامه پیدا میکنه ؟

باریه خیلی خوبی بود
من که خیلی خوشم اومد
نمیشه با هیلو مقایسه کرد سبکش خیلی فرق داره . ولی یه مدتی بود یه بازی مثل این به دلم نشسته بود . من بهش 9 میدم . طراحی های صورتاشون عالی بود .
اتفاقا اخرش که قشنگ بود
یه جورایی اخرش تو مایه های ماتریکس بود مثلا . اون شخصیت پیگی خیلی باحال بود ولی .

منم چپتر یک رو رفتم . بازی خیلی خوبی بود . خوشم اومد . قسمت پلتفرمینگش و انیمیشن هاش تا حدودی شبیه Uncharted هست . نماهای دوربین هم بسیار زیبا و سینمایی هست . خدا کنه تا آخر بازی افتی نکنه !

صورت شخصیت ها تو بازی فوق العاده کارشده مثلا وقتی دختره میترسه یا ناراحت میشه قشنگ میشه اینارو از چهرش فهمید .

طراحی های صورتاشون عالی بود .
کلا استودیوی Ninja Theory تو زمینه ی موشن کپچر خیلی قدرتمند عمل میکنه.HS هم که اوایل همین نسل اومد تو این زمینه از خیلی از بازی های این چندساله هم بهتر بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or