Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
آقا من بلادبورن رو جوییدم ولی سر اوپن ورلد بودن این بازی جذبش نشدم هنوز 🤦
زیادی سخته
شما سعی کن منطقه اول بازی رو با راهنما از YT بری که ویدیوهای FightinCowboy فکر میکنم بهترین راهنمایی‌ها رو داشته باشه نسبت به باقی افراد. اتفاقا اصلا سخت نیست و باید به قولی بیفتی روی دور تا بازی برات لذت بخش بشه. برخلاق باقی اوپن ورلدها هم سعی نکن که همینجوری راه بیفتی بری تو مپ و الکی بری جلو. همون منطقه اول بازی (یا هرجایی که رسیدی) کلی باس و ایتم هست که میتونه راحت قویت کنه و برای منطقه‌های بعدی آماده بشی. جدای از یکسری بیلدها که میتونه تا اخر بازی جواب بده و OPه یجورایی، ببین با چی خودت راحتی و حال میکنی و همونارو سعی کن قوی کنی. کلا زمان بده بهش بازی وحشتناک بزرگه و نمیشه مثل بلادبورن و دارک سولزها و اینا بهش نگاه کرد.

من بازیو هفته پیش تموم کردم و اینجوری بودم که الان الدن لورد برمیگرده نیوگیم پلاس و دیگه میخواد همه باسا رو فرست ترای جر بده (آره جون عمش :دی )
نیوگیم پلاسو شروع کردم و instant regret یقمو چسبید
دو سه تا باس اولو زدم راحت ولی باز اون عقاب خنجر دارا کشتنم :D الانم دلم برای همه ی گریس ها و جاهایی که باز کرده بودم تنگ شده :دی متاسفانه نمیتونم دیگه کاریش کنم :D
باسفایت آخر بازی هم واقعا مثل همه ی باسای پایانی دیگه ی آقا میازاکی در حد و اندازه بازی بود واقعا (مخصوصا موزیکش)
من برم آکادمی ریبرث کنم برای مجیک دقیقا چه بیلدی باید بزنم ؟ یه دورم بازیو رو مجیک تموم کنم :دی دور قبلی کلا str+dex کار کردم
یا به نظرتون کارکتر جدید بسازم برای جادو جمبل؟

من بازیو هفته پیش تموم کردم و اینجوری بودم که الان الدن لورد برمیگرده نیوگیم پلاس و دیگه میخواد همه باسا رو فرست ترای جر بده (آره جون عمش :D )
نیوگیم پلاسو شروع کردم و instant regret یقمو چسبید
دو سه تا باس اولو زدم راحت ولی باز اون عقاب خنجر دارا کشتنم :D الانم دلم برای همه ی گریس ها و جاهایی که باز کرده بودم تنگ شده :D متاسفانه نمیتونم دیگه کاریش کنم :D
باسفایت آخر بازی هم واقعا مثل همه ی باسای پایانی دیگه ی آقا میازاکی در حد و اندازه بازی بود واقعا (مخصوصا موزیکش)
من برم آکادمی ریبرث کنم برای مجیک دقیقا چه بیلدی باید بزنم ؟ یه دورم بازیو رو مجیک تموم کنم :D دور قبلی کلا str+dex کار کردم
یا به نظرتون کارکتر جدید بسازم برای جادو جمبل؟
باس آخرو گفتی خیلی خوبه حالا من دوست دارم روزی یکبار با باس یکی مونده به آخر بجنگم:Dباس نگو سلطان بگو
این دفعه برو برای یه پایان دیگه:-"
یکی از بهترین بیلد ها Dex/Int هستش 60 Int 60 Dex جادو قوی و سرعتی هم از نزدیک قوی هم از دور،بعد برو moonveil بگیر ترکیبی پررو با cold uchigatana با Carian Regal Scepter بعد هرکی اومد جلو جرش بده:D

باس آخرو گفتی خیلی خوبه حالا من دوست دارم روزی یکبار با باس یکی مونده به آخر بجنگم:Dباس نگو سلطان بگو
یکی از بهترین بیلد ها Dex/Int هستش 60 Int 60 Dex جادو قوی و سرعتی هم از نزدیک قوی هم از دور،بعد برو moonveil بگیر ترکیبی پررو با cold uchigatana با Carian Regal Scepter بعد هرکی اومد جلو جرش بده:D
آخ آخ اون که عشق بود
تنها باسی بود که بهم احترام میزاشت و مهارتمو تحسین میکرد حتی وقتی میباختم یچی میگفت که باید دست میزاشتم رو سینم میگفتم خیلی مخلصم :D
برعکس باس آخر که فاز 2 زیاد جذاب نبود این عزیز هر 2 فازشم جذاب بود و اومد تو بکگراند گوشیم (جای کایلو رن رو گرفت :دی )
ولی خب باس آخر همونجور که میخواستم بود من عاشق این تیپ باساییم که حرف نمیزنن زیاد عصبانی و اگرسیو نیستن و چهرشون خیلی خنثی و بی حسه
سر مباره با گیدیون هم خیلی عصبانی شدم قشنگ این شکلی بودم که you fu*kin rat فکرشم نمیکردم سر راهم سبز شه

با کاتانای rivers of blood چه ترکیبی میشه استفاده کردش?

• Like
Reactions: Arios 22
با کاتانای rivers of blood چه ترکیبی میشه استفاده کردش?
اول بگم برای انلاین یکم نرف شده

برای افلاین و بخش داستانی یه ترکیب میگم وحشی

اول با توجه به لولی که هستی و اگه hp بالای ۱۲۰۰ هستی Dex و Arc باهم مساوی ببر بالا مثلا 60/60 یا 80/80

اگه لول خوبی داری Faith تا 28 یا 32 ببر تا بتونی تو دست چپ Dragon communi seal استفاده کنی خوراک این بیلد و خیلی خوب با Arc جوابه
برای Talisman از Lord of blood's Exultation استفاده کن و Rotten sword insignia و Erdtree favor و یکی به انتخاب خودت مناسب سبک بازیت
برای Armor از White mask و Bull goat chest استفاده کن بقیش متناسب با وزنت باشه.
با این ترکیب فقط کافیه یکم از قدرت RoB استفاده کنی تا خونریزی شروع بشه کلی buff میشی.
از uchigatana که occult شده هم برای پلن B استفاده کن

اول بگم برای انلاین یکم نرف شده

برای افلاین و بخش داستانی یه ترکیب میگم وحشی

اول با توجه به لولی که هستی و اگه hp بالای ۱۲۰۰ هستی Dex و Arc باهم مساوی ببر بالا مثلا 60/60 یا 80/80

اگه لول خوبی داری Faith تا 28 یا 32 ببر تا بتونی تو دست چپ Dragon communi seal استفاده کنی خوراک این بیلد و خیلی خوب با Arc جوابه
برای Talisman از Lord of blood's Exultation استفاده کن و Rotten sword insignia و Erdtree favor و یکی به انتخاب خودت مناسب سبک بازیت
برای Armor از White mask و Bull goat chest استفاده کن بقیش متناسب با وزنت باشه.
با این ترکیب فقط کافیه یکم از قدرت RoB استفاده کنی تا خونریزی شروع بشه کلی buff میشی.
از uchigatana که occult شده هم برای پلن B استفاده کن
تشکر .
حالا بیشتر منظورم 2 شمشیره بودش که یکیش RoB باشه
الان که با Bloodhound Fang بازی میکنم البته اخراشم 2 تا باسه دیگه مونده فکر میکنم تموم شه
Curwed sword ها هم برای استفاده 2تای چیزی پیشنهاد داری بگو

• Like
تشکر .
حالا بیشتر منظورم 2 شمشیره بودش که یکیش RoB باشه
الان که با Bloodhound Fang بازی میکنم البته اخراشم 2 تا باسه دیگه مونده فکر میکنم تموم شه
Curwed sword ها هم برای استفاده 2تای چیزی پیشنهاد داری بگو

قربانت
همون RoB با uchigatana occult که ash of war seppuku داره استفاده کن عالیه
اصلا با Bloodhound fang چیزی دیگه جالب نیست ولی اگه میخوای از dismounter استفاده کن
دوتا curved sword مثل bandit و scavenger هم باهم جوابن.
کلا کاتانا ها تو این بازی یه چیز دیگه هستن مثل greatsword ها و ultrasword ها تو dark souls 3

• Like
Reactions: mehrdadb3
قربانت
همون RoB با uchigatana occult که ash of war seppuku داره استفاده کن عالیه
اصلا با Bloodhound fang چیزی دیگه جالب نیست ولی اگه میخوای از dismounter استفاده کن
دوتا curved sword مثل bandit و scavenger هم باهم جوابن.
کلا کاتانا ها تو این بازی یه چیز دیگه هستن مثل greatsword ها و ultrasword ها تو dark souls 3
Nagakiba بهتر از uchigatana نیستش/؟ یا تو یه سطحن؟
اول فکر میکردم Bloodhound fang با scavenger جواب میده بعد دیدم کار نمیکنه
Morgott's Cursed Sword هم فکر کنم با Bloodhound fang خوب شه
حالا 2 تایی استفاده کنم skill شمشیر رو از دست میدم؟

• Like
راستی گفتی کلا دوتا باس دیگه مونده بازی تموم کنی اینم بگم باس اخر بازی روبرو بیلد blood ایمنه.
Nagakiba بهتر از uchigatana نیستش/؟ یا تو یه سطحن؟
اول فکر میکردم Bloodhound fang با scavenger جواب میده بعد دیدم کار نمیکنه
Morgott's Cursed Sword هم فکر کنم با Bloodhound fang خوب شه
حالا 2 تایی استفاده کنم skill شمشیر رو از دست میدم؟
Uchigatana بهتره
naga بیشتر از uchi از stamina کم میکنه
Uchi s tier هستش
اره اون سلاح morgott هم جوابه باهاش
برای استفاده از اسکیل شمشیر مورد نظرت دست راستت بگیر حله

• Like
راستی گفتی کلا دوتا باس دیگه مونده بازی تموم کنی اینم بگم باس اخر بازی روبرو بیلد blood ایمنه.

Uchigatana بهتره
naga بیشتر از uchi از stamina کم میکنه
Uchi s tier هستش
اره اون سلاح morgott هم جوابه باهاش
برای استفاده از اسکیل شمشیر مورد نظرت دست راستت بگیر حله
بیلد بلاد رو Bloodhound fang میشه پیاده کردش؟ چون من با این بازی رو تموم میکنم dex هم 2 برابر str هستش تقریبا

بیلد بلاد رو Bloodhound fang میشه پیاده کردش؟ چون من با این بازی رو تموم میکنم dex هم 2 برابر str هستش تقریبا
Rivers of Blood اصلا اون قدرتی که اسکیلش داره من تو سلاح دیگه ای ندیدم. البته بستگی به بیلد هم داره. دیدم گفتی Bloodhound fang استفاده میکنی چندروز پیش فول اپگریدش کردم با بلاد هم سازگارش میکنم اصلا در حد blood river دمیج نمیزنه هر ash of war که میزارم. حالا بیلد منم یه ترکیب عجق وجقیه البته. اسپل های اولیه int و وسطی faith رو میتونم اجرا کنم با تمرکز melee رو dex. بعد arcane هم تا یه 25 اینا برایRivers of Blood بالا بردم.

• Like
Rivers of Blood اصلا اون قدرتی که اسکیلش داره من تو سلاح دیگه ای ندیدم. البته بستگی به بیلد هم داره. دیدم گفتی Bloodhound fang استفاده میکنی چندروز پیش فول اپگریدش کردم با بلاد هم سازگارش میکنم اصلا در حد blood river دمیج نمیزنه هر ash of war که میزارم. حالا بیلد منم یه ترکیب عجق وجقیه البته. اسپل های اولیه int و وسطی faith رو میتونم اجرا کنم با تمرکز melee رو dex. بعد arcane هم تا یه 25 اینا برایRivers of Blood بالا بردم.
اسکیل bloodhound fang عالیه 2 تا ضربه سنگین پشت هم میزنه بعد خوبیش اینه که میتونی باف کنی چنتا چیز رو (البته ash of war نمیخوره) ولی میتونی blood of flame بندازی روش بعدش گلدن وو رو اجرا کنی (faith 25 میخواد) بعدش power of me و از اون کیک های مجیک هم بندازی روش بازم میتونی از چیزایه دیگه که داره استفاده کنی من با همین 4 تا حدودا بالای 1200 دمیج گرفتم (البته فکر کنم بدون مجیک با 3 تا اولی)
bloodhound fang بیشتر dex محور هستش بعدش str من dex = 59 , str =32 , arc 23,fai=21 , int 11
int بدردش نمیخوره اصلا

• Like
Reactions: saeedonly

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or