Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
درود ، دوستان یه بازی سولزلایک معرفی میکنید البته سولز لایت باشه:دی
راحت باشه ! سختی ش عذاب آور نباشه و اینکه الدررینگ میتونه اولین تجربه واسه یه پلیر که کژوال پلیره باشه؟

• Like
Reactions: soltanmasoud
راحت باشه ! سختی ش عذاب آور نباشه و اینکه الدررینگ میتونه اولین تجربه واسه یه پلیر که کژوال پلیره باشه؟

Lies of p

حتی سخت ترین بازی فرام سافتور هم میتونه برای اولین تجربه گزینه خوبی باشه.

اینجا دوتا مسئله مهمه:
1 - اینکه فکر میکنی بازی خیلی پیچیدست و ممکنه که گنگ باشه برات و گیجت کنه که برای کسی که همه بازیهای قبلی فرام سافتور رو هم بازی کرده باشه میتونه این قضیه پیش بیاد.
پس از این بابت نگرانی نداشه باش چون خیلی ها الدن رینگ اولین بازیشون بوده و بعد برگشتن قبلیها رو هم جویدن.

2 - از خودت مطمئن نیستی که ممکنه وسط تجربش بزاری کنار و ازش خسته بشی که خب بخش زیادی از هیترها یا بازیکنهایی که میونه خوبی با سولز بورن/لایک ندارن این داستان براشون پیش اومده.
که در اونصورت آره میتونم بگم از یه بازی کوتاه تر و ساده تر شروع کن.
خیلی اعتماد به نفست رو میبره بالا.
باور کن این بازیها اصلا سخت نیستن فقط وقت کافی باید براش بزاری که بیلد و لول درستی شخصیتت داشته باشه ، همین.

به نظرم یه بازی مثل مورتال شل خیلی گزینه خوبیه.
تو این تاپیک همراه نوید و دوستان دیگه به نظرم پستهای به دردبخوری دادیم در موردش:

حتی سخت ترین بازی فرام سافتور هم میتونه برای اولین تجربه گزینه خوبی باشه.

اینجا دوتا مسئله مهمه:
1 - اینکه فکر میکنی بازی خیلی پیچیدست و ممکنه که گنگ باشه برات و گیجت کنه که برای کسی که همه بازیهای قبلی فرام سافتور رو هم بازی کرده باشه میتونه این قضیه پیش بیاد.
پس از این بابت نگرانی نداشه باش چون خیلی ها الدن رینگ اولین بازیشون بوده و بعد برگشتن قبلیها رو هم جویدن.

2 - از خودت مطمئن نیستی که ممکنه وسط تجربش بزاری کنار و ازش خسته بشی که خب بخش زیادی از هیترها یا بازیکنهایی که میونه خوبی با سولز بورن/لایک ندارن این داستان براشون پیش اومده.
که در اونصورت آره میتونم بگم از یه بازی کوتاه تر و ساده تر شروع کن.
خیلی اعتماد به نفست رو میبره بالا.
باور کن این بازیها اصلا سخت نیستن فقط وقت کافی باید براش بزاری که بیلد و لول درستی شخصیتت داشته باشه ، همین.

به نظرم یه بازی مثل مورتال شل خیلی گزینه خوبیه.
تو این تاپیک همراه نوید و دوستان دیگه به نظرم پستهای به دردبخوری دادیم در موردش:
داداش ممنون بابت راهنماییت و توضیحات کاملت :* اون پستی هم که ازش نقل قول گرفتی رو رفتم کامل خوندم بعلاوه همه ی پست های مرتبط باهاش مثل صحبت های نوید عزیز.
فقط یه چیزی یادم اومد خنده م‌ گرفت اینکه مورتال شل رو چند ماه پیش از سر کنجکاوی یا شاید هم میلم به این سری بازی ها دانلود کردم یادم نیست فکر کنم روی پلاس بود یا همچین چیزی ، بالاخره پیش خودم گفتم بابا منم گیمرم درسته خیلی هاردکور نیستم ولی بالاخره یه چیزایی سرم‌میشه :دی
ولی خیلی نگذشت از بازیش پاکش کردم!
کلا مشکلم باهاشون فقط و فقط سختی شون نیست ، مشکل با pace بازی و اون روون و اسموت نبودن شون هست مثل GoW ، البته که میدونم هیچ ربطی بهم ندارن ولی خب بالاخره جفتشون گیمن، از این نظر قانع بشم هدایت میشم :D
لایز آو پی که شیخ صدرا گفتن چی؟ اونم لایت عه یا دارکه؟ :دی

• Like
Reactions: soltanmasoud
از مورتال شل دارک تره بقول خودت.
پلی تایمش بیشتره و هم کلا بازی به مراتب بهتریه.
خب خیلی نزدیک به بلادبورنه.

ولی اونهم میتونه گزینه خوبی باشه برای شروع چون طراحی مپش خیلی خیلی سرراسته و بازی کاملا چپ و راست راهنماییت میکنه.

خود صدرا ، خیلیهای دیگه و حتی خودم تجربمون با سولزبورن و مسیری که رفتیم چیزی مثل خودت بود.

خلاصه اینکه اگه میخوای لذت ببری از این سبک باید پوستت رو کلفت کنی تا راه بیفتی.
بعدش میبینی که هیچی جای این بازیها رو نمیتونه برات پر کنه و وقتی که یکی رو 100درصد میکنی قشنگ خلاء نبودش رو حس میکنی.
مخصوصا بازیهای فرام سافتور.

داداش ممنون بابت راهنماییت و توضیحات کاملت :* اون پستی هم که ازش نقل قول گرفتی رو رفتم کامل خوندم بعلاوه همه ی پست های مرتبط باهاش مثل صحبت های نوید عزیز.
فقط یه چیزی یادم اومد خنده م‌ گرفت اینکه مورتال شل رو چند ماه پیش از سر کنجکاوی یا شاید هم میلم به این سری بازی ها دانلود کردم یادم نیست فکر کنم روی پلاس بود یا همچین چیزی ، بالاخره پیش خودم گفتم بابا منم گیمرم درسته خیلی هاردکور نیستم ولی بالاخره یه چیزایی سرم‌میشه :دی
کلا مشکلم باهاشون فقط و فقط سختی شون نیست ، مشکل با pace بازی و اون روون و اسموت نبودن شون هست مثل GoW ، البته که میدونم هیچ ربطی بهم ندارن ولی خب بالاخره جفتشون گیمن، از این نظر قانع بشم هدایت میشم :D

ببين بايد حوصله كنى.
اينكه ميگى روون نيستن واسه اينه كه تو بقيه بازيا تو يه ابر قدرتى و بقيه ميخوان شكستت بدن ولى تو بازياى سولز لايك يه شخصيت فلك زده ايي كه بنا به هر دليلى وسط يه مخمصه ايي خواسته يا ناخواسته با هزار و يك جور خطر گير افتادى و بايد كم كم با احتياط برى جلو و مهارت كسب كنى بعدش ديگه رو غلطك ميفته بازى برات.

ایول دمتون گرم ، دارم روی Lies of P فکر میکنم فکر کنم شروع خوبی باشه⚘
داداش فکر کردن نمیخواد دیگه شروع کن تا شروع خوبی بشه واست . من خودم با سیکرو افتادم تو این مسیر هر چند یه مقدار مکانیزم سکیرو فرق داشت ولی واقعا واسه من لذت بخش بود و فعلا هم دارم الدن رینگ نسخه اصلی رو بازی میکنم و این که به جز سکیرو بازی بلادبورن و دارک سولز 3 رو پلات کردم که میتونم بگم همگی عالی بودن و حرف داداشمون رو که گفت خلأش رو حس میکنی تایید میکنم . انشالا شما هم لذت میبری برو تو کارش .

برا من بازی های خود فرامسافتور راحت ترین سولز لایک ها هستن (غیر سکیرو) ، البته شاید چون اصل جنس هستن بیشتر سرشون تلاش میکنم.
به نظر من با بلادبورن یا دارک سولز 3 شروع کن.

بچها پیشنهادی خوبی دادن. بنظر من دیمن ‌سولز هم شروع خوبیه. باس‌هاش نسبتا آنچنان اگرسیو نیستن و بر کسی که تجربه اولش هست، آزار دهنده نیست. گرافیک و لول دیزاین خیلی خوبی هم داره. باز ببین با کدوم ارتباط میگیری اون رو شروع کن.

آقا این Impenetrable Thorn عملا باس نهایی رو پودر می کنه!
اگر مثل من تو این باس موندین حتما با یه بیلد مناسب امتحان اش کنید جواب می گیرین
احتمالا هم تو پچ های بعدی نرف بشه

این messmer باس اخر هستش تو یوتوب دیدم مثل اینکه خیلی سخته
باس ها نسبت به بازی اصلی خیلی سخت تر شدن

Rellana Twin Moon Knight اخر بعد 40 بار مردن 20 بارش خونش بردم تا 10% اخر ولی نامرد با 2 ضربه کارمو تموم میکردش دیگه میمیکم رو احضار کردم دفعه اول زدمش با میمیک بازی very easy میشه​

الان پشیمون شدم اینکارو کردم :D

• Smile
Reactions: porfesor
داداش منم دقیقا شرایط مشابه دارم. بدون هیچ تجربه سولز لایک یه هفته ای هست رفتم سراغ الدن رینگ.
اولش دیدم با این که خودمو گیمر میدونم و یه چیزایی تو سبک های دیگه سرم میشه ولی تو این یکی فقط دارم تحقیر میشم و هر ننه قمری میرسه لهم میکنه :D
بعد کلی ویدیو تو یوتوب دیدن یه چیزایی از بیلد ساختن و ترتیب درست منطقه ها و ... دستم اومد و الان بهتر شدم. همچنان لولم پایینه و بیشتر وقتا سرمو میندازم پایین و با بزرگتر از خودم چشم تو چشم نمیشم فقط واسه سرباز ریقو ها لات بازی در میارم... ولی پوست کلفت تر شدم.
---
آقا من با لول 30 رسیدم به این Godrick حتی با سامن کردن یه سوتی میدم وان شات میشم
زود اومدم یا بیلدم بده؟ همچنان برم فارم کنم؟

• Love
Reactions: AM!R
اگر PS5 داری، مسیر رو همون طوری شروع کن که سولز پلیرهای کلاسیک شروع کردن
Demon's Souls از نظر من بهترین گزینه برای شروع این سبک هست. اگر ازش خوشت بیاد، می تونی ادامه بدی، و اگر نه، خوب کار یکم سخت میشه
نسبت به سایر سولزبورن های اصلی بازی به مراتب سر راست تر و ساده تریه (lies of p و mortal shell‌ و امثالهم دارن سعی می کنن این سبک رو بازسازی کنن، ولی هیچ کدومشون در نهایت نمی تونن جذابیت و عمق بازیهای خود میازاکی رو داشته باشند). چون از نظر بصری کیفیت بسیار بالایی داره، می تونه شدیداً برات جذاب باشه. و خیلی خوب شما رو با ماهیت این سبک از بازی آشنا می کنه. هیچ کدوم از باس فایت هاش هم طوری نیستن که فرضاً مثل یکسری از فایت های BB و Sekiro و DS 1 یا DS 3 از زندگی بیزارت کنن. (البته این توی first run هست و اگر بلافاصله بعد از ران اول +NG رو استارت بزنی، یه دفعه می بینی که سختی بازی چندین برابر میشه)

• Like
Reactions: AM!R
داداش منم دقیقا شرایط مشابه دارم. بدون هیچ تجربه سولز لایک یه هفته ای هست رفتم سراغ الدن رینگ.
اولش دیدم با این که خودمو گیمر میدونم و یه چیزایی تو سبک های دیگه سرم میشه ولی تو این یکی فقط دارم تحقیر میشم و هر ننه قمری میرسه لهم میکنه :D
بعد کلی ویدیو تو یوتوب دیدن یه چیزایی از بیلد ساختن و ترتیب درست منطقه ها و ... دستم اومد و الان بهتر شدم. همچنان لولم پایینه و بیشتر وقتا سرمو میندازم پایین و با بزرگتر از خودم چشم تو چشم نمیشم فقط واسه سرباز ریقو ها لات بازی در میارم... ولی پوست کلفت تر شدم.
---
آقا من با لول 30 رسیدم به این Godrick حتی با سامن کردن یه سوتی میدم وان شات میشم
زود اومدم یا بیلدم بده؟ همچنان برم فارم کنم؟
زود رفتی پیشش ب نظرم

• Like
Reactions: Medivh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or