Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان کسی هست با ng+ وارد دی ال سی شده باشه ؟ وضعیت سختی چطوره ؟ من چک کردم فقط یدونه سیو دارم اونم ng+4 هست. بنظرتون میشه با همین سیو +4 راحت دی ال سی رو بازی کرد یا با شخصیت جدید از اول شروع کنم ؟

دوستان من با NG+3 و لول 296 همین اول DLC دارم پاره میشم!

این آتیش دون متحرک لعنتی که هرچی میزنم اصلا هیچی از HP اش کم نمیشه
یه یارویی هم همون اول بازی تو یه دانجن کوچک هست رسما وان شات می کنه منو!

این چه سمیه! راهکاری دارید؟ بیلد خاصی؟
آتیش دون رو می تونی فعلا بیخیالش بشی چون زیادن از اینا یا اینکه بری به پاش بچسبی و با اتک فراوان کارشو بسازی.

اون یارو تو دانجن هم اگه از همون بیلدای str که گفتم استفاده کنی راحت به زانو در میاد. من با لول ۱۱۴ و با zwiehander فقط دو بار استگرش کردم.

===================
قشنگ تکامل کارهای میازاکی و این استودیو در طراحی باس و سلاح رو دارم تو این dlc می بینم.

دوستان کسی هست با ng+ وارد دی ال سی شده باشه ؟ وضعیت سختی چطوره ؟ من چک کردم فقط یدونه سیو دارم اونم ng+4 هست. بنظرتون میشه با همین سیو +4 راحت دی ال سی رو بازی کرد یا با شخصیت جدید از اول شروع کنم ؟
ببین DLC خیلی سخته . با هر وضعی وارد بشی پوستت رو میکنن

دوستان من با NG+3 و لول 296 همین اول DLC دارم پاره میشم!

این آتیش دون متحرک لعنتی که هرچی میزنم اصلا هیچی از HP اش کم نمیشه
یه یارویی هم همون اول بازی تو یه دانجن کوچک هست رسما وان شات می کنه منو!

این چه سمیه! راهکاری دارید؟ بیلد خاصی؟
من هیچوقت ng+ نرفتم، لول ۱۷۵ بعد از دو سال تازه وارد بازی شدم. حتی دست چپ و راستم هم یادم رفته و دائما دارم مورد تجاوز دشمن های بازی قرار میگیرم :)) یه جورایی احساس میکنم بیلدم هم خیلی نرف شده چون روی همه چیز یه ضربدر قرمز خورده :))

ریت واقعی بازی
View attachment 342033

Mixed:-bd
جدا از اینکه مشکلات بهینگی داره ولی اکثرا به سختی بازی منفی دادن

واقعا عجیبم میشه ، میگن بازی خیلی سخته نمیتونیم انجامش بدیم منفی دادن😒

سبک بازی زده سولز لایک یعنی قرار پاره بشی اگه نمیتونن انجامش بدن پس بهانه نیارن که بازی سخته ، برو کنار تا استادش بشینه بازی کنه

یه عده گیمر تازه به میدان آماده به سبک سولز لایک، بازی رو سخت دیدن و زورشون اومده یه طعم تلخ تر از قبل تو دهانشون گذاشتن وبعدش برای فرار از موضوع نوب بودن ادعای سولز پلیر بودن رو دارن، سولز پلیر باشی و بازی رو ول کنی خنده دار واقعا😄، سولزپلیر واقعی افت داره که بهانه سخت بودن بازی رو وسط بیاره وگرنه این حرف یعنی سولز پلیر نیستی

، اینها ظاهرا میازاکی رو نمیشناسن، یعنی نمیشناسن که دست به اعتراض زدن، سبک میازاکی میگه همینه که هست

آخرین ویرایش:
در مورد لولتون نمیدونم ولی اون آتیش دون رو فعلا نمیتونی بزنی و برای بعد بزار.اون دانجن برای منم خیلی سخت بود دو نفر رو سامون کردم زدمش.لولم ۱۵۰ بود
من اولین اتکی ک در بازی دادم برای ایشون بود :دی
باید با مجیک بزنیش. ترکیبcomet azur و adula's moonblade :دی
برو نزدیکش و مدام adula بزن. وقتی که اقتاد, همینجور comet بزن. کمتر از یه دقیقه میمیره.
البته سامن کردن میمیک یادت نره.

• Cool
Reactions: Rohshen
بلانسبت بچه های تاپیک مثه اینکه dlc خیلیا رو از هم گسیخته 😀💀
الانم شاکین میگن چرا سخته بازی خب ترینر بزنید حال کنید 🤷‍♂️
کسایی که میگن سخته احتمالا bloodborne بازی نکردن .elden ring در مقابل bloodborne خیلییییییی خیلی آسونه.

کسایی که میگن سخته احتمالا bloodborne بازی نکردن .elden ring در مقابل bloodborne خیلییییییی خیلی آسونه.
دانجن های بلاد بورن یه طرف
Dlc old hunters یه طرف
قشنگ آدم زیرش میزاد
حتی سکیرو هم آسون تره شاید اولش سخت باشه ولی سیستم پری رو آدم اوکی باشه genishiro هم آبِ خوردن میشه
اینا بهانست که سخته و فلان

دانجن های بلاد بورن یه طرف
Dlc old hunters یه طرف
قشنگ آدم زیرش میزاد
حتی سکیرو هم آسون تره شاید اولش سخت باشه ولی سیستم پری رو آدم اوکی باشه genishiro هم آبِ خوردن میشه
اینا بهانست که سخته و فلان
دقیقا باز تو سکیرو بعد مدتی دستت میاد ولی من سر bloodborne یادمه از عصبانیت دسته رو میخواستم پرت کنم تو مانیتور😬

اقا بازی سخته براشون خو بازیو نخرن. خو هذف بازی همینه دیگه. کسی مجبورت نکرده بخری

سبک بازی زده سولز لایک یعنی قرار پاره بشی اگه نمیتونن انجامش بدن پس بهانه نیارن که بازی سخته ، برو کنار تا استادش بشینه بازی کنه

یه عده گیمر تازه به میدان آماده به سبک سولز لایک، بازی رو سخت دیدن و زورشون اومده یه طعم تلخ تر از قبل تو دهانشون گذاشتن وبعدش برای فرار از موضوع نوب بودن ادعای سولز پلیر بودن رو دارن، سولز پلیر باشی و بازی رو ول کنی خنده دار واقعا😄، سولزپلیر واقعی افت داره که بهانه سخت بودن بازی رو وسط بیاره وگرنه این حرف یعنی سولز پلیر نیستی

، اینها ظاهرا میازاکی رو نمیشناسن، یعنی نمیشناسن که دست به اعتراض زدن، سبک میازاکی میگه همینه که هست
حقیقتش اینه که یک عده کثیری کلا با الدن رینگ سولز باز شدن که اصلا چیز بدی نیست و خیلی هم عالیه.
ولی یه عده ای از اینها فکر میکردن کوه کندن و قله سختی بازیهای فرام سافتور رو فتح کردن.
نمیدونم چرا تا حالا یکی بهشون نگفته بود که حقیقتا الدن رینگ به مراتب آسونترین بازی فرام سافتوره.

الان که اسلحه و آرمورشون نرف شده و سختی براشون چالشی شده شروع کردن به گریه کردن.
البته من احتمال میدم که یه دستی بهش بکشن و کمی بالانسش کنن ولی در اینکه بعضی از پلیرها دارن مثل چندتا خردسال که مامانشون پستونک رو ازشون گرفته گریه میکنن و دست و پا میزنن شکی درش نیست.

من بازی اصلی رو بعد آپدیت نتونستم از اول بازی کنم ، جالب میشه اگه که سختی بازی اصلی هم افزایش پیدا کرده باشه که اونوقت خیلی حرکت جالبی میتونه باشه.
=========
مورد اصلی همون پرفورمنس بازیه که خب حقیقت داره ، باقی نظرات و نمرات مهم نیست واقعا که به زودی با آپدیت پرفورمنس برمیگرده و میره بالا.

آخرین ویرایش:

اصلا من لذت میبرم از سختی بازی
اگه توجه کنید همیشه DLC های این سری بشدت سخت بودن و البته و صد البته منطقی!
دی ال سی دارک سولز 1 بشدت از بازی اصلی سخت تر بود
دی ال سی های دارک سولز 2 پوست ادم رو میکردن تو شیشه
دی ال سی بلادبورن رو که نگم حضرت ارفان و لودیگ و لورنس جز سخت ترین باس های تاریخ بودن
دی ال سی دارک سولز 3 هر دو تا دی ال سی اش باس هاش بشدت سخت و خوفناک بودن اصلا من یادم نمیاد نسخه های اصلی بازی زیاد چالشی بودن همیشه دی ال سی ها سخت بودن ، البته الدن رینگ حقیقتا تنها بازی بود که بعضی باس های اصلیش بشدت سخت بود نسبت به سری قبل و البته دی ال سی اش هم طبق روال قبل از بازی اصلی سخت تره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or