Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
دوستان من با NG+3 و لول 296 همین اول DLC دارم پاره میشم!

این آتیش دون متحرک لعنتی که هرچی میزنم اصلا هیچی از HP اش کم نمیشه
یه یارویی هم همون اول بازی تو یه دانجن کوچک هست رسما وان شات می کنه منو!

این چه سمیه! راهکاری دارید؟ بیلد خاصی؟

دوستان نسخه هکی dlc برای ps4 هم اومده اپدیت 1.17 هستش من اخرین اپدیتم فکر کنم 1.09 باشه همین دانلود کنم جواب میده دیگه
چون یسری از دوستان میگفتن باید تک تک اپدیتها رو بگیری تا 1.17 نصب کنی

• Like
Reactions: Arios 22

در مورد لولتون نمیدونم ولی اون آتیش دون رو فعلا نمیتونی بزنی و برای بعد بزار.اون دانجن برای منم خیلی سخت بود دو نفر رو سامون کردم زدمش.لولم ۱۵۰ بود

• Like
Reactions: Arios 22

از بیلد خودت عکس میزاشتی بهتر بود.
ولی روش اینه که همون اول بهش نزدیک بشی چون دور که میشی سنگ پرت میکنه.
پاهاش رو که میکوبه زمین و آتیش پخش میکنه تو هم همزمان بپر یا رول کن که نسوزی.
تمرکز کن روی یک پاش و تا آخر همون رو بزن.
کلا همینطوری باید دور پاهاش بچرخی.

بعد میوفته روی زمین و باید بری سمت سرش و یک دمیج گنده بهش بدی.

واقعا سخت نیست.

از جمله سلاح‌هایی که در حقش کم لطفی شده Bolt of Gransax هست که اگر در ng+ هم بتونید دومیش رو بگیرید و فول آپگرید کنید با هر بار L1 زدن حدود ۱۸۰۰ الی ۲۰۰۰ دمیج میتونید بگیرید ازش. چون تو رینج نیزه ها قرار گرفته، فاصله هم میندازه بین شما و دشمن تون. تو حالت L2هم میشه ازش بعنوان یه اسنایپر استفاده کرد :)

Bolt of Gransax | Elden Ring Wiki

من ولی از وقتی beast claw رو پیدا کردم کراش زدم روش :)) فول آپگریدش هم تو حالت عادی ۲۵ تا لول میره و ۲۵۰ تا دمیج میده رو هر دست ولی خب چون ترکیبی میزنه، با هر اتک حدود هفتصد هشتصد تا دمیچ دست تون رو میگیره.

من لول 149 هستم بنظرتون خوبه برای DLC یا لول اپ کنم؟ هنوز NG+ هم نرفتم، احتمالا از فردا DLC رو شروع میکنم.
آره بابا خیالت راحت.
به نظرم بهترین رنج برای لول زیر 150ست.
نیوگیم هم که هستی که چه بهتر.

Screenshot 2024-06-22 151444.jpg

چندساعت پیش به 750k هم رسیده بود.
لعنتی ها چی ساختن؟
رقیب کانتراسترایکه برای خودش :D

آخرین ویرایش:
ریت واقعی بازی
View attachment 342033

Mixed:-bd
ترکیب اونهایی که میگن چرا اکسپنشن سخته و اسلحه و آرمورهامون رو نرف کردین + پرفورمنس بد بازی.
البته حتما در ادامه بالانس میشه ولی اینکه کسی از سختی dlc بناله واقعا برام عجیبه.

اینجا مثل برنامه 360 عادل فردوسی پور خطاب به این پلیرها باید ازشون پرسید شما دنبال چی هستی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or