Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
ساده ترین باس radahn هست حتی نیاز نیست یک دونه اتک بهش داد!!!
اینجا خیلی ازش بد گفته بودن راستش منم ازش ترسیده بودم قبل باس :D ، ولی باهات هم نظرم ، همون اولین دفعه زدمش ، بیلدمم دکس بود نه میج و دورزن.
حالا راحت ترین هم نباشه جزو راحت هاست.

اینجا خیلی ازش بد گفته بودن راستش منم ازش ترسیده بودم قبل باس :D ، ولی باهات هم نظرم ، همون اولین دفعه زدمش ، بیلدمم دکس بود نه میج و دورزن.
حالا راحت ترین هم نباشه جزو راحت هاست.
آخه Radahn چند بار تو پچ‌های مختلف nerf و rebuff شد. تو ورژن اوریجینال یکی از حرکاتش عملا one shot بود. تو ورژن ۱.۰۶ ندیدم به چه صورته ولی ورژن ۱.۰۳ اشتباهی شدیداً ضعیفش کرده بودن که فیکس شد.

بعد بستگی داره فستیوال رادان رو تو ذهنت دوئل یک به یک تصور میکنی یا مبارزه آخر اندگیم (پچز :x :D ) دروغ چرا من هم تکی هم با سامن‌ها امتحان کردم و دیدن الکساندر که قل میخوره میره تو دل رادان کیفش خیلی بیشتر بود

آخه Radahn چند بار تو پچ‌های مختلف nerf و rebuff شد. تو ورژن اوریجینال یکی از حرکاتش عملا one shot بود. تو ورژن ۱.۰۶ ندیدم به چه صورته ولی ورژن ۱.۰۳ اشتباهی شدیداً ضعیفش کرده بودن که فیکس شد.

بعد بستگی داره فستیوال رادان رو تو ذهنت دوئل یک به یک تصور میکنی یا مبارزه آخر اندگیم (پچز :x :D ) دروغ چرا من هم تکی هم با سامن‌ها امتحان کردم و دیدن الکساندر که قل میخوره میره تو دل رادان کیفش خیلی بیشتر بود
من رو 1.06 رفتم ، بروبچ هم سامن کردم وگرنه فکر نمیکنم میتونستم بزنمش :D
ولی خودمم خداییش تو دلش بودم و میزدمش ، نه از دور.

• Like
Reactions: Justiciar
آقا رادان تو پچای جدید آسون شده یا من خیلی داغون بودم؟ :-" من موقع لانچ بدون آپدیت بازی میکردم تنها باسی که به فاگم داد به معنای واقعی رادان بود حتی مالنیا هم که همه وحشت داشتن با چند تا باف و تکنیک درست و حسابی میشد زدش، با سامن که کلا آسون میشد اما رادان لعنتی شونصد بار زیر 10hp میاوردم با اون مجیکش که از راه دور میزد وان شات میکرد مهمم نبود چقد جون داشته باشی :D از آخر دو سه بار بیخیال شدم رفتم با لول بالاتر اومدم تا قابل تحمل شد.

آخرین ویرایش:
آقا رادان تو پچای جدید آسون شده یا من خیلی داغون بودم؟ :-" من موقع لانچ بدون آپدیت بازی میکردم تنها باسی که به فاگم داد به معنای واقعی رادان بود حتی مالنیا هم که همه وحشت داشتن با چند تا باف و تکنیک درست و حسابی میشد زدش، با سامن که کلا آسون میشد اما رادان لعنتی شونصد بار زیر 10hp میاوردم با اون مجیکش که از راه دور میزد وان شات میکرد لعنتی مهمم نبود چقد جون داشته باشی :D از آخر دو سه بار بیخیال شدم رفتم با لول بالاتر اومدم تا قابل تحمل شد.
نرف و ایناشو نمیدونم ولی بازی های میازاکی همینش باحاله که برا هر کسی یه باس خیلی سخته.
برا من همون مالنیا خیلی سخت بود.

آقا رادان تو پچای جدید آسون شده یا من خیلی داغون بودم؟ :-" من موقع لانچ بدون آپدیت بازی میکردم تنها باسی که به فاگم داد به معنای واقعی رادان بود حتی مالنیا هم که همه وحشت داشتن با چند تا باف و تکنیک درست و حسابی میشد زدش، با سامن که کلا آسون میشد اما رادان لعنتی شونصد بار زیر 10hp میاوردم با اون مجیکش که از راه دور میزد وان شات میکرد مهمم نبود چقد جون داشته باشی :D از آخر دو سه بار بیخیال شدم رفتم با لول بالاتر اومدم تا قابل تحمل شد.
من هم دقیقاً همین بودم. به نظرم رادان با اختلاف سخت ترین باس بازی بود. مخصوصاً تو فاز سومش قشنگ وان شات می‌کرد.
مالنیا با میمیک و ریورز آو بلاد اون قدرها سخت نبود به نظرم.

رادان رو منم بعد اکادمی رفتم سراغش تک به تک زدمش و سامون نکردم. البته ده دوازده بار مردم. کلا نزدیکش وایسی و دائم جاخالی بدی راحته .افت داشت بنظرم برای کسی که میخواد الدن لرد بشه تک به تک نجنگه با یه دمی گاد.:D اصلا استفاده از اش اسپریت ها هم بنظرم بازی رو بی مزه میکنه. عملا باس به تو پشت میکنه تو هم دخلش رو در میاری. اون یادگیری الگوی حمله و رقص با حرکات دشمن چیزیه که تجربه بازی رو دل نشین میکنه. این باس های دو نفره البته اینجوری واقعا دخل ادمو در میارن ولی تاحالا در مقابل اش اسپریت در مقابل اینام مقاومت کردم، شنیدم دوتا گاداسکین نوبل میاد اخرای بازی که خیلی سخته. من سخت ترین باسم تاحالا یدونه اون باس داخل shaded castle بوده و دوتا gargoyle قبل خوابیدن تو تابوت و رفتن به deeprooth depth.

• Like
Reactions: 56_io
دوستان من با کلاس confesor شروع کردم ولی چون از ست بلادی ولف خوشم میاد . میخواستم بدونم میتونم با همین کلاس confesor بگیرمش و استفاده کنم یا باید با vegabond برم حتما

دوستان من با کلاس confesor شروع کردم ولی چون از ست بلادی ولف خوشم میاد . میخواستم بدونم میتونم با همین کلاس confesor بگیرمش و استفاده کنم یا باید با vegabond برم حتما
لباس اصلا محدود به کلاس خاصی نیست. اصلا شما موقعی که به این زره میرسی انقد اپگرید کردی کلاس اولیت یادت نیست .تنها چیزی که میتونه زره رو محدود کنه واست وزنش هست که به endurance ربط داره. بین endurance واسه ی vagabound و confessor هم یک عدد فقط فاصله هست که چیزی نیست.

لباس اصلا محدود به کلاس خاصی نیست. اصلا شما موقعی که به این زره میرسی انقد اپگرید کردی کلاس اولیت یادت نیست .تنها چیزی که میتونه زره رو محدود کنه واست وزنش هست که به endurance ربط داره. بین endurance واسه ی vagabound و confessor هم یک عدد فقط فاصله هست که چیزی نیست.
ممنون و راجبه وزن گفتی من جلوتر شمشیر های great sword رو بگیرم برام مشکل ایجاد نمیکنه وزنشون
اینا رو برای این میپرسم که من دارک سولز 3 رو با کلاس شوالیه رفتم و کلا کلوز کامبت رو دوست دارم
این سری گفتم برای تنوع confessor رو انتخاب کنم که بالانسه بین مجیک و کلوز کامبت منتها این مشکله وزنی میترسم مشکل ایجاد کنه برام .چون بدون حداقل یه great sword که نمیشه اخه

ممنون و راجبه وزن گفتی من جلوتر شمشیر های great sword رو بگیرم برام مشکل ایجاد نمیکنه وزنشون
اینا رو برای این میپرسم که من دارک سولز 3 رو با کلاس شوالیه رفتم و کلا کلوز کامبت رو دوست دارم
این سری گفتم برای تنوع confessor رو انتخاب کنم که بالانسه بین مجیک و کلوز کامبت منتها این مشکله وزنی میترسم مشکل ایجاد کنه برام .چون بدون حداقل یه great sword که نمیشه اخه
بازی بنظرم اونقد رو وزن حساس نیستش. اگه یه سلاح equip کنی راحت میتونی حملش کنی و این ارمورم داشته باشی. Endurance هم برای استفاده از سلاح که نفست کم نیاد و هم برای وزن مجبوری بالا ببری تو هر کلاس کلوز کامبتی.واسه great sword بازم من تجربه ندارم ولی مشکلی فک نکنم پیش بیاد. مشکلی هم پیش اومد بعد باس دوم اصلی میتونی همه ی stat هاتو تغییر بدی با یه ایتمی. بازی خیلی طولانیه‌، با حتی لول اپ بد‌ تو اوایل بازی گیر نمیفتی و چیز زیادی از دست نمیدی.

آقا من بازی رو تقریبا یک ماه و نیم هست که تموم کردم ولی این تاپیک رو تازه دیدم . خواستم بگم کاش این الدن رینگ رو بازی نمیکردم واقعا بعدش هر بازی رو بازی کردم بهم حال نداد ! یعنی جوری که ps5 رو روزی یک ساعت هم شاید دیگه بازی نکنم ! یه چیزه جالب بگم من از آتاری تا الان کنسول دارم اینقدر قدیمیم ولی این اولین تجربه ی سول گیمم بود توی این 34 سالی که خدا بهم داده ! کلا از بازی که خودت کاراکترش رو درست کنی بدم میاد ولی الدن رینگ نظرم رو عوض کرد .

بچه ها یه چیزی بهتون بگم . اول که بازی رو شروع کردم خوب نمیدونستم چی به چیه به کدوم سمت باید رفت چیکار باید کرد یه خورده بازی کردم رفتم رسیدم اولین باس که مارگته فکر کنم حداقل 30 40 بار شتکم کرد ! :D خواستم بازی رو دراپ کنم گفتم حتما یه چیزی رو اشتباه کردم رفتم توی یوتیوب و walkthrough های بازی رو سرچ کردم تا رسیدم به این دوستمون آقای cowboy ! :D بچه ها پیدا کردن این بابا همانا 81 قسمت رو جز به جز با گاید این دوستمون رفتنم همانا ! خودم باورم نشد 81 اپیزود 50 دقیقه ای با این دوستمون رفتم و تمامی ساید کویست ها و دانجن ها و غار ها رو باهاش فتح کردم واقعا بعد god of war هیچ بازی این چند سال بهم اینجوری حال نداده بود ! توصیه میکنم اگه میخواین بازی رو دوباره شروع کنید حتما با این دوستمون برید جلو که هیچ چی رو جا نزارید ! 2 3 تا اپیزود اولش فقط بهت میگه کجا ها بری چیا رو لوت کنی تا یه خورده قوی بشه چون واقعا بازی توی حالت عادی سخته !

https://www.youtube.com/c/FightinCowboy

من بازی رو روی حالت vagabound تموم کردم . ولی دوست دارم یه بار روی بیلد مجیک هم بازی رو تموم کنم . آقا اینم به جرات بگم باس های این بازی واقعا سختن هیچ بازی من ندیدم اینجوری ! یعنی نفست رو میگیرن یعنی اون مالنیا اشکه من رو در آورد با اون رقصه شمشیرش ! یکی این یکی اون دراگون که توی یه جایی مثله کولوسیوم باهاش فایت میکنی البته اون جز باس های اصلی نیست نمیدونم بچه ها همه اون رو پیدا کردن یا نه

آقا حالا یه سول گیم رو میخوام شروع کنم به نظرتون چی خوبه نزدیک باشه به الدن رینگ؟؟ دیمون سولز یا دارک سولز یا سکیرو یا چیز دیگه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or