Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
آقا من بازی رو تقریبا یک ماه و نیم هست که تموم کردم ولی این تاپیک رو تازه دیدم . خواستم بگم کاش این الدن رینگ رو بازی نمیکردم واقعا بعدش هر بازی رو بازی کردم بهم حال نداد ! یعنی جوری که ps5 رو روزی یک ساعت هم شاید دیگه بازی نکنم ! یه چیزه جالب بگم من از آتاری تا الان کنسول دارم اینقدر قدیمیم ولی این اولین تجربه ی سول گیمم بود توی این 34 سالی که خدا بهم داده ! کلا از بازی که خودت کاراکترش رو درست کنی بدم میاد ولی الدن رینگ نظرم رو عوض کرد .

بچه ها یه چیزی بهتون بگم . اول که بازی رو شروع کردم خوب نمیدونستم چی به چیه به کدوم سمت باید رفت چیکار باید کرد یه خورده بازی کردم رفتم رسیدم اولین باس که مارگته فکر کنم حداقل 30 40 بار شتکم کرد ! :D خواستم بازی رو دراپ کنم گفتم حتما یه چیزی رو اشتباه کردم رفتم توی یوتیوب و walkthrough های بازی رو سرچ کردم تا رسیدم به این دوستمون آقای cowboy ! :D بچه ها پیدا کردن این بابا همانا 81 قسمت رو جز به جز با گاید این دوستمون رفتنم همانا ! خودم باورم نشد 81 اپیزود 50 دقیقه ای با این دوستمون رفتم و تمامی ساید کویست ها و دانجن ها و غار ها رو باهاش فتح کردم واقعا بعد god of war هیچ بازی این چند سال بهم اینجوری حال نداده بود ! توصیه میکنم اگه میخواین بازی رو دوباره شروع کنید حتما با این دوستمون برید جلو که هیچ چی رو جا نزارید ! 2 3 تا اپیزود اولش فقط بهت میگه کجا ها بری چیا رو لوت کنی تا یه خورده قوی بشه چون واقعا بازی توی حالت عادی سخته !

https://www.youtube.com/c/FightinCowboy

من بازی رو روی حالت vagabound تموم کردم . ولی دوست دارم یه بار روی بیلد مجیک هم بازی رو تموم کنم . آقا اینم به جرات بگم باس های این بازی واقعا سختن هیچ بازی من ندیدم اینجوری ! یعنی نفست رو میگیرن یعنی اون مالنیا اشکه من رو در آورد با اون رقصه شمشیرش ! یکی این یکی اون دراگون که توی یه جایی مثله کولوسیوم باهاش فایت میکنی البته اون جز باس های اصلی نیست نمیدونم بچه ها همه اون رو پیدا کردن یا نه

آقا حالا یه سول گیم رو میخوام شروع کنم به نظرتون چی خوبه نزدیک باشه به الدن رینگ؟؟ دیمون سولز یا دارک سولز یا سکیرو یا چیز دیگه؟
من همچین احساسی رو وقتی بلاد بورن رو بازی کردم داشتم تقریبا میشه گفت کامل ترین بازی از هر لحاظ هستش
برای شروع هم میتونی بلاد بورن یا دارک سولز رو بری ولی اینو بگم که سخت تر از الدن رینگ هستش به نظرم الدن رینگ کمی اسونتر هستش مبارزاتش نسبت به قبلیا

• Like
Reactions: S@eEd
خبر خوب برای کسایی که منتظر ورژن رسمی آلبوم بازی روی اسپاتیفای بودن. :D

Elden Ring composer Tsukasa Saito on creating the game’s score and his favorite track

:Tsukasa Saito, Lead Sound Design and Composer at FromSoftware
I’m happy to announce that today the Elden Ring soundtrack is available on streaming services worldwide. This 67 track album includes all the music we composed for the game, which saw full-scale production begin when first composing the score to be used in the E3 (2019) debut trailer.

یه ویدئو هم از پشت صحنه ضبط گذاشتن:

دوستان من الان این Talisman ها رو دارم

crismon amber medallion
crismon seed talisman
blessed dew talisman
cerulean seed talisman
viridian amber medallion
marika scarseal
boltdrake talisman
clarifying horn charm
mottled necklace
curved sword
blue-feathered branchsword
crepus vial
sacrificial twig

اینا به چه دردم میخوره؟
چطوری میتونم استفاده کنم؟

تو 1 بار تموم کردن بازی چنتا از شمشیرها میشه اپگرید کردش به صورت کامل؟
همه ی سنگ ها ی اهنگری رو با پیدا کردن smithing stone bell مورد نظر میشه خرید بغیر اخرین سنگ اپگرید که سنگای سلاحای معمولی ۱۳ تا و سلاحای ویژه ۸ تا سنگ موجوده.21 سلاحو میتونی اپگرید کامل کنی کلا پس.

• Like
Reactions: S@eEd and mehrdadb3
دوستان من الان این Talisman ها رو دارم

crismon amber medallion
crismon seed talisman
blessed dew talisman
cerulean seed talisman
viridian amber medallion
marika scarseal
boltdrake talisman
clarifying horn charm
mottled necklace
curved sword
blue-feathered branchsword
crepus vial
sacrificial twig

اینا به چه دردم میخوره؟
چطوری میتونم استفاده کنم؟
Talisman ها وقتی که ازشون استفاده کنی یه سری قدرت و ویژگی ها رو به کاراکترت اضافه می کنند. مثلا تلیزمن crimson amber medalion اگه اشتباه نکنم حداکثر مقدار نوار سلامتیت رو زیاد می کنه.
برای اینکه بفهمی هرکدوم چیکار می کنن، وقتی میخوای انتخابشون کنی تو منوی سمت راستش در حد نیم خط نوشته که چکاری رو انجام می ده واست.
برای انتخاب و سوار کردنشون روی کاراکترت هم از منوی equipment می تونی اینکارو انجام بدی. اول بازی فقط می تونی یدونه تلیزمن استفاده کنی اما تو خط داستانی که پیشروی کنی زیاد می شه و در آخر می تونی ۴ تا تلیزمن همزمان استفاده کنی. (استفاده کردنشون هم اینطوری نیست که یبار استفاده کنی و تموم بشن بلکه هر موقع خواستی می تونی تغییرشون بدی و از روی کاراکترت برشون داری و یکی دیگه جایگزین کنی)

Talisman ها وقتی که ازشون استفاده کنی یه سری قدرت و ویژگی ها رو به کاراکترت اضافه می کنند. مثلا تلیزمن crimson amber medalion اگه اشتباه نکنم حداکثر مقدار نوار سلامتیت رو زیاد می کنه.
برای اینکه بفهمی هرکدوم چیکار می کنن، وقتی میخوای انتخابشون کنی تو منوی سمت راستش در حد نیم خط نوشته که چکاری رو انجام می ده واست.
برای انتخاب و سوار کردنشون روی کاراکترت هم از منوی equipment می تونی اینکارو انجام بدی. اول بازی فقط می تونی یدونه تلیزمن استفاده کنی اما تو خط داستانی که پیشروی کنی زیاد می شه و در آخر می تونی ۴ تا تلیزمن همزمان استفاده کنی. (استفاده کردنشون هم اینطوری نیست که یبار استفاده کنی و تموم بشن بلکه هر موقع خواستی می تونی تغییرشون بدی و از روی کاراکترت برشون داری و یکی دیگه جایگزین کنی)
ممنون
فقط نمیدونم چطوری باید استفاده کنم ازشون؟؟؟
یعنی مثل فلاسک های جون اضافه میشن اون پایین سمت چپ؟

• Like
Reactions: jdepp
ممنون
فقط نمیدونم چطوری باید استفاده کنم ازشون؟؟؟
یعنی مثل فلاسک های جون اضافه میشن اون پایین سمت چپ؟
نه، equipment میری مثل عکس زیر:

Elden-Ring-Quickslot-02-scaled.jpg

بعد این قسمتی که علامت زدم انتخاب می کنی و بعد می تونی هر تلیزمنی که دوس داشتی رو بذاری:
best-talisman-elden-ring.jpg

Attachments

همه ی سنگ ها ی اهنگری رو با پیدا کردن smithing stone bell مورد نظر میشه خرید بغیر اخرین سنگ اپگرید که سنگای سلاحای معمولی ۱۳ تا و سلاحای ویژه ۸ تا سنگ موجوده.21 سلاحو میتونی اپگرید کامل کنی کلا پس.
پس خوبه من فکر میکردم مثل بلاد بورن بود یا دارک سولز 3 تقریبا میشد 3 تا یا 4 تا فول شدش نهایت
منم اوایل بازیم چند شمشیر گرفتم نمیدونم کدوم اپگرید کنم برای همین پرسیدم
الان اینا رو دارم
Claymore
Sword of Night and Flame
Bastard Sword
Uchigatana
Twinblade
Bloodhound's Fang
Winged Scythe
Lordsworn's Greatsword
Morning Star
Greatsword
Lordsworn's Straight Sword
Broadsword

دنبال flamberge هستم ولی نتونستم برم بگیرمش با توجه به لولم و شمشیرم که اپگرید نشدن هیچکدوم
Sword of Night and Flame اینم جزء شمشیر های لجندری هستش ولی لولم کمه برای استفاده ازش

• Like
Reactions: saeedonly
نه، equipment میری مثل عکس زیر:

View attachment 272309

بعد این قسمتی که علامت زدم انتخاب می کنی و بعد می تونی هر تلیزمنی که دوس داشتی رو بذاری:
View attachment 272307
الان دقیقا همینجا گذاشتم
فقط چطوری باید فعالشون کنم؟؟؟ یعنی چطوری استفاده کنم؟؟؟
مثلا مثل فلاسک جون توی PS5 که مربع میزنم، این تالیسمان ها رو چطوری باید استفاده کنم؟

الان دقیقا همینجا گذاشتم
فقط چطوری باید فعالشون کنم؟؟؟ یعنی چطوری استفاده کنم؟؟؟
مثلا مثل فلاسک جون توی PS5 که مربع میزنم، این تالیسمان ها رو چطوری باید استفاده کنم؟
خودش فعال میشه احتیاجی نیست کاری کنی
مثلا من یکی از تالیسمان ها رو گذاشتم 10 درصد خونم اضافه شدش

پس خوبه من فکر میکردم مثل بلاد بورن بود یا دارک سولز 3 تقریبا میشد 3 تا یا 4 تا فول شدش نهایت
منم اوایل بازیم چند شمشیر گرفتم نمیدونم کدوم اپگرید کنم برای همین پرسیدم
الان اینا رو دارم
Claymore
Sword of Night and Flame
Bastard Sword
Uchigatana
Twinblade
Bloodhound's Fang
Winged Scythe
Lordsworn's Greatsword
Morning Star
Greatsword
Lordsworn's Straight Sword
Broadsword

دنبال flamberge هستم ولی نتونستم برم بگیرمش با توجه به لولم و شمشیرم که اپگرید نشدن هیچکدوم
Sword of Night and Flame اینم جزء شمشیر های لجندری هستش ولی لولم کمه برای استفاده ازش
یه نکته ای البته بگم که سعی کن یکی دوتا سلاح رو انتخاب کنی همونارو اپگرید کنی. چون با این که میشه خرید سنگارو، اون ایتم خرید سنگا دیر به دیر به دستت میرسه و جوری ساختن بازی رو که تا اواخر بازی لنگ سنگ برای ارتقا چند سلاح به سطح محیطی که توش هستی بدبختی بکشی. مثلا من الان فقط سلاح معمولی twinblade که اوایل بازی ورداشتم و سلاح خاص moonveil رو تونستم برای اواسط بازی که هستم با دمیج مناسب اپگرید کنم.

• Like
Reactions: mehrdadb3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or