Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
فوق الهاده است بازی
تنها ایرادی میتونم بگیرم گرافیک دیمن سولز بد عادت کرده منو وگرنه هیچ ایرادی به بازی وارد نیست 10/10
از لحاظ فریم هم 4کا 60 خیلی تمیز میده. دلم میخواست فریم انلاک بود که نیست ( پچ فریم اومده ولی خطر بن شدن داره چون با EAC تداخل داره )

این Tree Sentinel شرف برای ما نذاشته خب :D چته بابا هنوز اول بازی هستیم یه اوانسی بده :D
من تعداد دفعاتی که سر این مردم رکورد تعداد دفعات مرگ سر یه باس تو کل سری سولزبورن رو برام زده:D حتی جونش رو تا زیر 10% هم بردم ولی بازم اون برنده بیرون اومد.:D
الان 4 ساعتی میشه دارم باهاش مبارزه میکنم.:))

این Tree Sentinel شرف برای ما نذاشته خب :D چته بابا هنوز اول بازی هستیم یه اوانسی بده :D
hit range ش خیلی وسیعه :D
از یه طرف این ما رو کشته
افت فرم و استاترم از اون طرف خفه مون کرده

دست و دلم به کار دیگه هم نمیره
دراپ کردم دارم ماریو ادیسی بازی می کنم،
در این حد...

• Like
Reactions: Red Ѵ
من تعداد دفعاتی که سر این مردم رکورد تعداد دفعات مرگ سر یه باس تو کل سری سولزبورن رو برام زده:D حتی جونش رو تا زیر 10% هم بردم ولی بازم اون برنده بیرون اومد.:D
الان 4 ساعتی میشه دارم باهاش مبارزه میکنم.:))
بیخیالش شو بابا :دی منم فرار رو بر قرار ترجیح دادم و رفتم جلوتر :دی

من که دارم Confessor بازی می‌کنم، بنظرم تعادل خوبی بین جادو و قدرت بدنی هست و تا اینجا فعلا راضی بودم :دی و در کل همه جا گفتن کلاسی رو انتخاب کنید که Arcane در کمترین مقدار ممکن باشه، چون ظاهرا بی مصرف‌ترین استت بازیه.

• Like
Reactions: Vesemir and lord7
کلاسی که بازی میکنید رو هم بگید توی نظرات و تجربه‌تون.

بنظرم کلاس‌هایی که بر پایه Intelligence و استفاده از Spell هست بازی رو لوس میکنه. لذت کامبت رو از بین میبره.
با Astrologer
بر خلاف نظرت من علاقه ی بی حد و وصفی به جادو و جنبل دارم، البته فعلاً با short sword میرم جلو :D، و البته چشم انداز درست و درمونی از جادوهای موجود ندارم، ولی نهایت اون چیزی که حاصل میشه برام، یه کلاس ترکیبی خواهد بود. توی کل سری من از DS3 سر همین کلاس ترکیبی خیلی خیلی لذت می بردم و می برم. بنظرم بهترین ترکیب در کل سری رو داشته (مگر اینکه ER بزنه روی دستش)
آهنگ‌های بازی شدید حماسی و خفن هستن، همون آهنگ Main Menu قشنگ روانی کنندست.
برای من تداعی کننده DS1 هستن، خیلی قشنگن

بنظرم کلاس‌هایی که بر پایه Intelligence و استفاده از Spell هست بازی رو لوس میکنه. لذت کامبت رو از بین میبره.
من با vagabond شروع کردم چون کلا عاشق شمشیر و سپرم.
بازی گذشته از افت فریمی که داره واقعا بی نظیره.
اپن ورد شدن بازی ایده فوق العاده ای بوده.
گرافیک هنری بازی کم نظیره و آهنگ ها محسور کننده ان.

• Like
Reactions: Nima and Tatsumaru
من با کلاس سامورایی شروع کردم بازی رو. این منطقه‌ی ابتدایی بازی رو که قبلا توی نتورک تست بازی کرده بودم و نظرمو گفته بودم. چیزی که واسم عجیبه این افت فریم غیر طبیعی بازیه که حساب کتابم نداره. یه وقتی وسط مبارزه افت میکنه یه وقتایی هم داری راه میری یا سوار اسبی فریم افت میکنه. واقعا انتظار نداشتم رو کنسول نسل نهمی هم مشکل افت فریم داشته باشم. بعضی وقتا واقعا ضربه میزنه به تجربه‌ی بازی. امیدوارم زودتر آپدیت بدن فیکسش کنن. کاش یه آپشن هم میذاشتن میشد هلمت رو نشون نده تا بتونیم کرکتری که ساختیم رو ببینیم :D

من انقدر که همه سولزبورن ها رو بر اساس جنگ تن به تن رفتم عقده ای شدم میخوام همه رو از دوور بمالم :D

بیخیالش شو بابا :D منم فرار رو بر قرار ترجیح دادم و رفتم جلوتر :D

من که دارم Confessor بازی می‌کنم، بنظرم تعادل خوبی بین جادو و قدرت بدنی هست و تا اینجا فعلا راضی بودم :D و در کل همه جا گفتن کلاسی رو انتخاب کنید که Arcane در کمترین مقدار ممکن باشه، چون ظاهرا بی مصرف‌ترین استت بازیه.
من همین الان زدمش.:D تامام. مثل مرد باهاش جنگیدم.:>
من کلاس Vagabond فکر کنم اسمش بود برداشتم. کلا همیشه چیزی که شوالیه یا شبیه شوالیه باشه رو برمیدارم. شمشیر و سپر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or