Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
حرفتون کاملا منطقیه دوستان ولی مسئله اینه که من فقط رم DDR3 میتونم بندازم رو سیستم کنونی، و کلا بعدا باید کل سیستمم رو تغییر بدم برای ارتقا. :D سر همین یه مقدار زور داره واسم. :D
دسته دو بگرد یه رم مشابه با خودت پیدا کن اگه اسلات خالی داری . فقط تایمینگش با مدل خودت یکی یاشه، باس و حجم هم ایضا برا همین بهتر هست یه مدل باشه.اگه یه 8 داری یه هشت بنداز کنارش
اگه دو تا چهار داری دو تا چهار بنداز.

شما هم مثل من سانت به سانت مپ رو دارین میگردین؟ 3 ساعت فقط همون تیکه اول مپ رو همه جاشو گشتم هرچی بود جارو کردم
یه بار هم توی یه غار یکی رو سامان کردم چقدر ایزی و مسخره شده بود بازی دیگه هیچ چلنجی نداشت از این به بعد دیگه هیچ کسی رو سامان نمیکنم چه پلیر چه از این ان پی سی ها
به نظرم خیلی از دارک سولز و بلاد بورن ایزی تره حداقل تا اینجای کار مخصوصا استامیناش خیلی دیر خالی میشه 20 بار میشه اتک داد

شما هم مثل من سانت به سانت مپ رو دارین میگردین؟ 3 ساعت فقط همون تیکه اول مپ رو همه جاشو گشتم هرچی بود جارو کردم
یه بار هم توی یه غار یکی رو سامان کردم چقدر ایزی و مسخره شده بود بازی دیگه هیچ چلنجی نداشت از این به بعد دیگه هیچ کسی رو سامان نمیکنم چه پلیر چه از این ان پی سی ها
به نظرم خیلی از دارک سولز و بلاد بورن ایزی تره حداقل تا اینجای کار مخصوصا استامیناش خیلی دیر خالی میشه 20 بار میشه اتک داد
دقیقا رو هر درو دیواری پلیر های دیگه الکی نوشتن دیوار مخفیه ولی هیچی نیست😐

چند تا استریم از pc دیدم کلیدای خود کیبورد بود ولی الان شروع کردم باز کلید هارو X و Y میزنه:|

چیزی باید فعال بشه؟
آقا منم مشکل دارم با این قضیه لطفا یه نفر راهنمایی کنه خیلی رو اعصابه
پ.ن: آقا فهمیدم برید تو قسمت system تو منوی اول بازی، device on-screen prompts رو بزارید رو mouse and keyboard

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sms12 and xxxmah
خوب فوربیدن وست رو سریعتر تموم کردم که بیام سراغ این شاهکار استاد :D کل بازی یه طرف این زندان های مخوف هر منطقه یه طرف! چه ارت استایل خوف و جذابی داره . استایل کاملا دارک و ترسناک که یاد بلادبورن میندازه منو . باید یه ساعت بشینم اول از بیرون نگاش کنم لذتشو ببرم بعد برم داخل !
یه سری از دوستانم رعایت نکردن تو تاپیک دارن یه چیزایی اسپویل میکنن متاسفانه ! در نتیجه تا بیشتر اسپویل نکردن خدانگهدار تا بعد از تجربه بهترین اثر میازاکی کبیر و یکی از بهترین گیم های تاریخ که باید ۱۰۰ ساعتی واسم طول بکشه چون تک تک تکسچرا و محیط این بازی رو باید طواف کرد :D

منم یه پنج ساعتی بازی کردم. جهان بازی فوق‌العاده جذابه، آدم دلش می‌خواد وجب به وجبشو ببینه و بگرده‌. گیم‌پلی شدیدا اعتیادآور و جادوییه و اگه بخاطر کار نبود تا شب بلند نمی‌شدم :D
در ضمن تا اینجا به نظرم بالانس‌ترین اثر فرام بوده و روند یادگیری و ارائه چالش استادانه پیاده‌سازی شده‌. خلاصه که چه کهنه‌کارید و چه تازه‌وارد، به هر نحوی که می‌تونید بازی رو بریزید و تجربه‌اش کنید تا یه چند ساعتی از این دنیای مزخرف خودمون دور شید :D

خب بازی ران شد روی ps5 میزنم. نشستم یه پنج دقیقه فقط آهنگ صفحه اولو گوش دادم.
بنازم به استایل Prisoner. با مفلوک ترین حالت ممکن شروع کردم.

بیانیه باندای نامکو در مورد پرفورمانس بازی

همینطور که میدونید از لحاظ پرفورمانس بازی روی هر دو کنسول XSX وPS5 وضعیت خیلی جالبی نداره و با افت فریم های گهگاهی و حتی تا40 فریم مواجه هستیم ، به طوری که توصیه شده کسانی که فریم ۶۰ و استیبل میخوان ، برای PS5 نسخه PS4 PRO رو اجرا کنن و کسانی که XSX دارند اگر تلویزیونوشون VRR داره بهترین تجربه ممکن رو در حال حاضر دریافت میکنند . این وضعیت برای PC دوباره به مراتب بدتره . طبق این بیانیه ، ناشر عذرخواهی کرده و از هواداران صبوری رو درخواست کرده

Regarding the phenomenon of frame rate and other performance-related issues during gameplayWe will be constantly working to improve the game so that it can be played comfortably on various PC environments and platforms.​

• Like
Reactions: Hodor and sms12

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or