Eidos Montreal: بازی Thief 4 بر روی PS4 با 30 فریم اجرا خواهد شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

2k13-apr-4-thief-screenshot-010-100031855-orig-600x300.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید بعد از مدت‌ها سری جدید بازی Thief یعنی Thief 4 از سوی استودیو Eidos Montreal برای سه پلتفرم PC, PS3, 720 معرفی شد. با اینکه قدرت نسل بعد کنسول از دستگاهای فعلی بسیار قو‌تر هستند ولی گویا نرخ فریم در ان‌ها زیاد تاثیری ندارد. زیرا سازنده این بازی یعنی اقای Stephane Roy در مصاحبه‌ای که داشت اذعان کرد، بازی Thief 4 در روی کنسول PS4 با 30FPS اجرا خواهد شد. وی در ادامه افزود، 60 فریم بیشتر به درد بازی‌های شوتر می‌خورد و کارایی دارد ولی در عنوانی مثل Thief 4 ضرورتی نیاز نیست. به شخصه نخواستم به تیم سازنده فشار بی‌جهتی را پیرامون اینکه حتما باید بازی 60 باشد ایجاد کنم، به همین دلیل بازی را 30 فریم درست کردیم که تا با کمک دستگاه PS4 بتوانیم در بازی فیزیک و گرافیک عالی را خلق کنیم. وی اخر سخنان خود بیان کرد نسخه PS4 بازی بسیار شبیه به نسخه PC است.

در اخر نیز شایان ذکر است که سال پیش اقای John Carmack عناون کرده بود که بیشتر بازی‌های نسل بعد 30 فریم خواهند بود.

explosion

به نظر بنده هم یه بازی مثل Thief نیاز به 60 فریم نداره و به علت سرعت بسیار پایین گیم پلی تفاوتی بین 60 و 30 واسش نمیکنه!!!
مجتبی یه همچین چیزی اصلا قابل قبول نیست.
به قول کیوان این برمیگرده به تنبلی سازنده وگرنه 60 فریم بودن برای بازی های نسل بعدی باید یه چیز طبیعی و استاندارد باشه.

مجتبی یه همچین چیزی اصلا قابل قبول نیست.
به قول کیوان این برمیگرده به تنبلی سازنده وگرنه 60 فریم بودن برای بازی های نسل بعدی باید یه چیز طبیعی و استاندارد باشه.

منم قبول دارم بازی اگه رو 60 فریم اجرا بشه خیلی بهتره ولی مسلما سرمایه و نیروی تیم سازنده هم محدوده و باید این سرمایه تقسیم بشه!!!
و واسه این بازی چیزهای مهمتری نسبت به 60 فریم اجرا شدن وجود داره!!!

یادمه یه جا خونده بودم چشم ما بیشتر از 24 فریم رو تشخیص نمیده. خوب 30 تا خوبه دیگه. مخصوصا که فریم لاک هم هستش.

تو بازی های ریسینگ مثلا dirt با 30 فریم , فورزا با 60 فریم کاملا مشخصه ولی شاید برای این بازی همینطور ک گفتن زیاد مشخص نباشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or