Eidos Montreal: بازی Thief 4 بر روی PS4 با 30 فریم اجرا خواهد شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

2k13-apr-4-thief-screenshot-010-100031855-orig-600x300.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید بعد از مدت‌ها سری جدید بازی Thief یعنی Thief 4 از سوی استودیو Eidos Montreal برای سه پلتفرم PC, PS3, 720 معرفی شد. با اینکه قدرت نسل بعد کنسول از دستگاهای فعلی بسیار قو‌تر هستند ولی گویا نرخ فریم در ان‌ها زیاد تاثیری ندارد. زیرا سازنده این بازی یعنی اقای Stephane Roy در مصاحبه‌ای که داشت اذعان کرد، بازی Thief 4 در روی کنسول PS4 با 30FPS اجرا خواهد شد. وی در ادامه افزود، 60 فریم بیشتر به درد بازی‌های شوتر می‌خورد و کارایی دارد ولی در عنوانی مثل Thief 4 ضرورتی نیاز نیست. به شخصه نخواستم به تیم سازنده فشار بی‌جهتی را پیرامون اینکه حتما باید بازی 60 باشد ایجاد کنم، به همین دلیل بازی را 30 فریم درست کردیم که تا با کمک دستگاه PS4 بتوانیم در بازی فیزیک و گرافیک عالی را خلق کنیم. وی اخر سخنان خود بیان کرد نسخه PS4 بازی بسیار شبیه به نسخه PC است.

در اخر نیز شایان ذکر است که سال پیش اقای John Carmack عناون کرده بود که بیشتر بازی‌های نسل بعد 30 فریم خواهند بود.

explosion

از وقتی که Wii U با صورت خورده زمین شما از هیچ فرستی برای ترول کردن Ps4 و کنسولهای دیگه نمیگذری!. Thief یه دروازه به نسل بعد هست.

بعد از آنونس بازی های جدید Naughty Dog و Santa Monica صورت شما دیدن داره :دی.
خب راست می گه اخه ps4 که انقدر قوی هست و بازی هم که به قول دوستان روی کنسول های این نسل اجرا می شه دیگه کدوم فشار میاد روی تیمشون که بخوان روی 60 فریم بدن :|
wii u که وضعش درست شده البته فعلا ,فروشش دو برابر شده و توی ژاپن فروشش از ps3 هم بیشتر شده

سازنده چلاقه نمیتونه 60 فریم ـی در بیاره، دشواریش از کنسولـ و ضعف سخت افزاریشه!؟ صبر کنید این کارش اقدام کنه به ساخت بازی واسه PS4 اون وقت خود به خود ساکت می شید.

سازنده چلاقه نمیتونه 60 فریم ـی در بیاره، دشواریش از کنسولـ و ضعف سخت افزاریشه!؟ صبر کنید این کارش اقدام کنه به ساخت بازی واسه PS4 اون وقت خود به خود ساکت می شید.

ربطی به چلاق بودن سازنده نداره,یبار متن خبر رو بخونین نوشته نیاز ندیدن که فشار بیارن و رو 60 بازی رو بسازن نه این بخوان و نتونسته باشن!!!
توجه کنین هم جایی نگفته که اشکال از ضعف کنسوله!!!!!!!

ربطی به چلاق بودن سازنده نداره,یبار متن خبر رو بخونین نوشته نیاز ندیدن که فشار بیارن و رو 60 بازی رو بسازن نه این بخوان و نتونسته باشن!!!
عجب! شخصا شیوه ی دیگه ای رو جز یه همچین مصاحبه ای که برگردی بگی : "آره، نیازی ندیدیم(نه بابا؟!) فشار بیشتری بیاریم. همین 30 تا خوبه."
برای لاپوشونی تنبلی و یا عجز سازنده نمی بینم.
چند حالت داریم:
یا حسّش نیست بیشتر به خودم فشار بیارم و یه کاری کنیم که روی کنسول های نسل بعد روی 60 فریم اجرا بشه.
یا نمیتونیم چنین کاری کنیم و از توانایی ما خارجه.
یا کلا چنین چیزی امکان پذیر نیست.
که اگر و تنها اگر مورد سوم درست باشه عذر سازنده موجهه.

اونم توی همچین موردی که بازی خیلی هم خرگرافیک و آنچنان نسل بعدی نیست! این رو هم نتونستن رو 60 فریم در بیارن من شخصا" رو حساب همون چلاقیت میذارم. شما رو نمی دونم.
پس یه حالت چهارم هم اضافه کنین که بازی به این قابلیت نیازی نداره و باید سرمایش رو قسمتهای دیگه مصرف بشه!!
آخه توی قسمت های دیگش من چیز گولاخی اصلا نمیبینم که بگم OK، حالا که 60 فریمی نیست در عوض گرافیکش فوق العاده هست!

آخرین ویرایش:
عجب! شخصا شیوه ی دیگه ای رو جز یه همچین مصاحبه ای که برگردی بگی : "آره، نیازی ندیدیم(نه بابا؟!) فشار بیشتری بیاریم. همین 30 تا خوبه."
برای لاپوشونی تنبلی و یا عجز سازنده نمی بینم.
چند حالت داریم:
یا حسّش نیست بیشتر به خودم فشار بیارم و یه کاری کنیم که روی کنسول های نسل بعد روی 60 فریم اجرا بشه.
یا نمیتونیم چنین کاری کنیم و از توانایی ما خارجه.
یا کلا چنین چیزی امکان پذیر نیست.
که اگر و تنها اگر مورد سوم درست باشه عذر سازنده موجهه.

اونم توی همچین موردی که بازی خیلی هم خرگرافیک و آنچنان نسل بعدی نیست! این رو هم نتونستن رو 60 فریم در بیارن من شخصا" رو حساب همون چلاقیت میذارم. شما رو نمی دونم.

طبق حرفی که خود سازنده زده بازیشون به 60 فریم نیازی نداره و میتونن به جای سرمایه گذاری رو این بخش و فشار اوردن برای اجرای 60 فریم رو بخشهای دیگه بیشتر کار کنن!!
به نظر بنده هم یه بازی مثل Thief نیاز به 60 فریم نداره و به علت سرعت بسیار پایین گیم پلی تفاوتی بین 60 و 30 واسش نمیکنه!!!
پس یه حالت چهارم هم اضافه کنین که بازی به این قابلیت نیازی نداره و باید سرمایش رو قسمتهای دیگه مصرف بشه!!

خب راست می گه اخه ps4 که انقدر قوی هست و بازی هم که به قول دوستان روی کنسول های این نسل اجرا می شه دیگه کدوم فشار میاد روی تیمشون که بخوان روی 60 فریم بدن :|
wii u که وضعش درست شده البته فعلا ,فروشش دو برابر شده و توی ژاپن فروشش از ps3 هم بیشتر شده
با این وضع خراب اقتصادی نبایدم رو بازی نسل بعدی که معلوم نیست چقدر بفروشه سرمایه گذاری هنگفتی بکنند.اون در حالی که فکر کنم هنوز سخت افزار اصلی رو تحویل نگرفتن
باید صبر کنیم سخت افزار نهایی ps4 تحویل شرکتها بشه ببینیم چیکار می تونن بکنند"بالاخره اب این حموم برای ما گرم میشه یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

رم gddr 5 ? چی ؟=)) ببین cpu 9 هسته ای هم جدا خیلی وقت هست تو بازار موجود هست کلا از سخت افزار حرف نزنی خیلی بهتره یعنی تو نمیدونی gddr5 برای graphic هست بعد میگی 8 گیگ رم gddr5 ؟ =)) یعنی ادم فن سوپر زبون نفهم سونی باشه hater pc باشه بعد به سخت افزار ps4 هم چون فقط فنش هست بنازه(گزشته از این که سخت افزار عالی داره) بعد بیاد بگه 8 گیگ رم gddr5 :-*
اینم GDDR5 :
GDDR5 - Wikipedia, the free encyclopedia
بعدش مگه من دارم شرح سخت افزار کیس رو می دم؟ تعریف قطعات کنسول با PC فرق داره. دقیقا مثل جیپ RSX پلی استیشن3.
من می گم اینا نتونستن با CPU نه هسته ای (البته هنوز CPU معلوم نیست ولی حداقل دیگه از این کمتر نیست) به 60 فریم برسن شما می گی نه هسته ای تو بازار هست؟ البته این در حالیه که اگه به علت ضعف سخت افزار کنسول نتونسته باشن 60 فریمش کنن، و اگه خودشون نخواسته باشن (که احتمالا همینطوره) بحث بیفایده هست در این مورد!
یه چیز دیگه که Fratos فرمودند و اون اینکه Thief تنها دروازه ای به نسل بعد هست...این یعنی چی؟
کنسول گیمرهای قدیمی به خوبی بازی هایی مثل SC: Chaos Theory رو تو اوایل نسل حاضر به خاطر دارن که تفاوت گرافیکی خاصی با نسخه های نسل قبلش نداشت!
ولی من یه چیزی بهتون می گم از همین الان بوکمارک کنید، اونم این که تفاوت نسخه کنسول نسل قبل و نسخه کنسول نسل بعد Theif در حد CoD 3 پلی استیشن2 و CoD 3 پلی استیشن3 و 360 خواهد بود. قدرت UE3 از این حرفا بیشتره، من زیاد فنی نیستم ولی SW1313 رو با چشم خودم دیدم و می دونم یعنی چی.
ضمنا من بیشتر به اینکه ریترو گیمر هستم می نازم تا چیز دیگه!8-|
قربون آدم با منطق!

اینم GDDR5 :
GDDR5 - Wikipedia, the free encyclopedia
بعدش مگه من دارم شرح سخت افزار کیس رو می دم؟ تعریف قطعات کنسول با PC فرق داره. دقیقا مثل جیپ RSX پلی استیشن3.
من می گم اینا نتونستن با CPU نه هسته ای (البته هنوز CPU معلوم نیست ولی حداقل دیگه از این کمتر نیست) به 60 فریم برسن شما می گی نه هسته ای تو بازار هست؟ البته این در حالیه که اگه به علت ضعف سخت افزار کنسول نتونسته باشن 60 فریمش کنن، و اگه خودشون نخواسته باشن (که احتمالا همینطوره) بحث بیفایده هست در این مورد!
یه چیز دیگه که Fratos فرمودند و اون اینکه Thief تنها دروازه ای به نسل بعد هست...این یعنی چی؟
کنسول گیمرهای قدیمی به خوبی بازی هایی مثل SC: Chaos Theory رو تو اوایل نسل حاضر به خاطر دارن که تفاوت گرافیکی خاصی با نسخه های نسل قبلش نداشت!
ولی من یه چیزی بهتون می گم از همین الان بوکمارک کنید، اونم این که تفاوت نسخه کنسول نسل قبل و نسخه کنسول نسل بعد Theif در حد CoD 3 پلی استیشن2 و CoD 3 پلی استیشن3 و 360 خواهد بود. قدرت UE3 از این حرفا بیشتره، من زیاد فنی نیستم ولی SW1313 رو با چشم خودم دیدم و می دونم یعنی چی.
ضمنا من بیشتر به اینکه ریترو گیمر هستم می نازم تا چیز دیگه!8-|

قربون آدم با منطق!

This article is about DDR5 graphics RAM (SDRAM). For non-graphics DDR memory, see SDRAM.

کسی که واقعا نفهمه Gddr5 یعنی چی و صحبت سخت افزاری هم بکنه واقعا :-$ همین ویکی هم درباره رم گرافیک صحبت کرده اون 8gig gddr5 نیست و سری ddr هست.

اینم GDDR5 :
چیزی بهتون می گم از همین الان بوکمارک کنید، اونم این که تفاوت نسخه کنسول نسل قبل و نسخه کنسول نسل بعد Theif در حد CoD 3 پلی استیشن2 و CoD 3 پلی استیشن3 و 360 خواهد بود.
Thief نگارشی برای نسل حاضر کنسولها نداره :دی. همین نشون میده چیزهای خیــــلی مهمتری از نرخ فریم داره که اگر غیر از این نبود مثل Destiny برای Xbox 360 Ps3 Ps4 PC NextXbox عرضه میشد :دی.

پ.ن. اصلاً بگید ببینم شماها وقتی GTA IV و Bioshock Infinite و FarCry 3 بازی میکنید به فریم ریت فکر میکنید؟ :دی

This article is about DDR5 graphics RAM (SDRAM). For non-graphics DDR memory, see SDRAM.

کسی که واقعا نفهمه Gddr5 یعنی چی و صحبت سخت افزاری هم بکنه واقعا :-$ همین ویکی هم درباره رم گرافیک صحبت کرده اون 8gig gddr5 نیست و سری ddr هست.
اين مشخصات رسميه ps4 كه توي ويكي پديا هم هست ؛ ونشون ميدهps4 داراي 8gig رم gddr5 هست
PlayStation 4 - Wikipedia, the free encyclopedia

Thief نگارشی برای نسل حاضر کنسولها نداره :دی. همین نشون میده چیزهای خیــــلی مهمتری از نرخ فریم داره که اگر غیر از این نبود مثل Destiny برای Xbox 360 Ps3 Ps4 PC NextXbox عرضه میشد :دی.

پ.ن. اصلاً بگید ببینم شماها وقتی GTA IV و Bioshock Infinite و FarCry 3 بازی میکنید به فریم ریت فکر میکنید؟ :دی

FarCry 3 و Bioshock Infinite اتفاقا فریم ریت توش خیلی مهمه و 30 با 60 زمین تا آسمون فرق میکنه!!
بازیهای سرعتی مثل COD یا DMC خیلی مهمه که فریم بالا باشه!

اینو که خودمم می دونم! در واقع همون DDR3 هست و تو ویکی هم نوشته!
بعد شما هنوز نمی دونی تو کنسول ها رم برای سیستم و گرافیک فرق نداره؟ مگه PC ـه آخه که جدا باشن؟ :
On February 20, 2013, it was announced that the PlayStation 4 will utilize 8GB of GDDR5 as combined system and graphics RAM.
8 گیگ رم فقط برای GPU کنسول؟ مگه می خوان گرافیک طبیعی رو رندر کنن؟
Thief نگارشی برای نسل حاضر کنسولها نداره :biggrin1:. همین نشون میده چیزهای خیــــلی مهمتری از نرخ فریم داره که اگر غیر از این نبود مثل Destiny برای Xbox 360 Ps3 Ps4 PC NextXbox عرضه میشد :biggrin1:.

پ.ن. اصلاً بگید ببینم شماها وقتی GTA IV و Bioshock Infinite و FarCry 3 بازی میکنید به فریم ریت فکر میکنید؟ :biggrin1:
چه بهتر که برای نسل حاضر نمیاد!:دی والا برای ما فریم اهمیت نداره تو این سبک...
این بازیم حتما می گیرم چون منو یاد دارکنس می اندازه. شک ندارم عالی می شه. یادمه دارکنس را با افت فریم رو همین PS3 بازی کردم به اندازه صدتا CoD و fps دیگه چسبید. از این سبک خیلی خوشم میاد. سرعت هم توش معنا نداره که فریم مهم باشه، می ری از دور قدرت های گراویتی می زنی و اینا...میدون جنگ که نیست! بایوشاک هم به نظرم تا حدودی همینطوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or