Eidos Montreal: بازی Thief 4 بر روی PS4 با 30 فریم اجرا خواهد شد.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

2k13-apr-4-thief-screenshot-010-100031855-orig-600x300.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید بعد از مدت‌ها سری جدید بازی Thief یعنی Thief 4 از سوی استودیو Eidos Montreal برای سه پلتفرم PC, PS3, 720 معرفی شد. با اینکه قدرت نسل بعد کنسول از دستگاهای فعلی بسیار قو‌تر هستند ولی گویا نرخ فریم در ان‌ها زیاد تاثیری ندارد. زیرا سازنده این بازی یعنی اقای Stephane Roy در مصاحبه‌ای که داشت اذعان کرد، بازی Thief 4 در روی کنسول PS4 با 30FPS اجرا خواهد شد. وی در ادامه افزود، 60 فریم بیشتر به درد بازی‌های شوتر می‌خورد و کارایی دارد ولی در عنوانی مثل Thief 4 ضرورتی نیاز نیست. به شخصه نخواستم به تیم سازنده فشار بی‌جهتی را پیرامون اینکه حتما باید بازی 60 باشد ایجاد کنم، به همین دلیل بازی را 30 فریم درست کردیم که تا با کمک دستگاه PS4 بتوانیم در بازی فیزیک و گرافیک عالی را خلق کنیم. وی اخر سخنان خود بیان کرد نسخه PS4 بازی بسیار شبیه به نسخه PC است.

در اخر نیز شایان ذکر است که سال پیش اقای John Carmack عناون کرده بود که بیشتر بازی‌های نسل بعد 30 فریم خواهند بود.

explosion

بابا این تنبل بازی ها رو بگزارین کنار یک نسل میگفتن چون سخت افزار ضعیف هست 30 فریم میدیم بیرون.. الان بهانه چی هست..؟

ولی خدایی 30 فریم بدون لگ و افت فریم ریت باحالتر نیست ؟! .. زیادی نرم هم باشه حال نمیده مگه واسه بعضی بازیهای شاد و شنگول

دیگه اگه نسل بعدم نتونیم بازیارو 60 فریم اجرا کنیم مگه گوشامون درازه که 4 میلیون پول کنسول بدیم میریم همون pc میگیریم دیگه
حداقل انتظار از نسل بعد اجرای بازیا رو 60 فریمه

آخرین ویرایش:
بچه ها قبول دارم خدایی 60 فریم خوبه و باید روی نسل بعد اجرا بشه !
ولی خدایی برای بعضی بازی ها انگار زشته ! بهشون نمیخوره !
مثلا دی ام سی 4 و گاو و ......... باید رو 60 فریم باشن ! دی ام سی جدیده روی 30 بود یکم نرم نبود !
ولی بیشتر بازی ها نیاز به فریم 60 ندارن مثل همین تیف و دیسانرد !
ولی از اون طرف دوباره اول شخص ها 60 فریم باشند کد نسل بعد نابوده ! خوبه باید 60 باشند ! و بهضی اوقات خدایی بخاطر تنبلیشون هست ! مثل بتل 4 که باید روی پی اس 4 فریم 60 باشه ! که نیست
{فکر کنم}
ولی در کل نباید همه ی بازی ها 60 فریم باشند !

من واقعا هیچ چیز خاصی تو این نمی‌بینم که مانع انتشارش روی این نسل بشه!
یعنی راحت می‌تونم 20 تا بازی نام ببرم گرافیکشون تو این نسل از این بالاتره!

من واقعا هیچ چیز خاصی تو این نمی‌بینم که مانع انتشارش روی این نسل بشه!
یعنی راحت می‌تونم 20 تا بازی نام ببرم گرافیکشون تو این نسل از این بالاتره!

اینجا خانم خبرنگار مثل اینکه بازی رو رویت کردن و نظرت رو به جمله زیر جلب میکنم:

The possibilities that could be explored through clever use of dynamic light-sources, real-time shadows and genuine reflections could fundamentally enhance the Thief experience beyond anything that is currently possible on PS3 and 360

تا وقتی که خودمون چیزی نبینیم نمیتونیم اینطور نظر قطعی بدیم.

آخرین ویرایش:
اقا چی میگید یکی میگه 30 فریمه خوبه یکی میگه برا بعضی بازی ها خوب نیست 60فریم
لذتی که تو 60 فریم بازی کردن هست تو هیچی نیست انصافا ربطی به سبک هم نداره فعلا چون اوایل نسله و خوب اشنایی با کنسول ها ندارن راه میام اما اگه به همین منوال باشه که هیچ.....
من حاضرم رو 720 بازی کنم ولی 60 فریم باشه اخر لذته بازی یجورایی زنده و باهات حرف میزنه

PC بنده خدا سالیانه درازی ـه که 60 فریم و بالاتره
yahoo_24.gif
بستگی به pc یت داره pc که pcنباشد pc نیست
فکر کنم خودت فهمیدی چی گفتم:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or