Daedalus کاربر سایت Sep 30, 2010 #61 دوستان چن تا بازی بگین که تو بازار گیر بیان و اچیو هم خوب بدن :d تو 1 روز حداکثر سر همش بیاد :d
Mλjid کاربر سایت Sep 30, 2010 #62 نوشته شده توسط spiderferi: دوستان چن تا بازی بگین که تو بازار گیر بیان و اچیو هم خوب بدن :d تو 1 روز حداکثر سر همش بیاد :d بیشتر... Avatar Clash of TitanS TerminaTor همینا رو بازی کن فعلا:d
نوشته شده توسط spiderferi: دوستان چن تا بازی بگین که تو بازار گیر بیان و اچیو هم خوب بدن :d تو 1 روز حداکثر سر همش بیاد :d بیشتر... Avatar Clash of TitanS TerminaTor همینا رو بازی کن فعلا:d
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Sep 30, 2010 #63 Clash of TitanS بیشتر... اینو جدی گفتی؟ این بازی خیلی سخت اچیومنت میده. شاید اولش تند تند بده آدم خوشش بیاد اما برای 1000 کردن کمک حضرت فیل رو میطلبه.
Clash of TitanS بیشتر... اینو جدی گفتی؟ این بازی خیلی سخت اچیومنت میده. شاید اولش تند تند بده آدم خوشش بیاد اما برای 1000 کردن کمک حضرت فیل رو میطلبه.
S.N.A کاربر سایت Oct 1, 2010 #64 Prince Of Persia : TFS خيلي راحت ميشه 1000/1000 كرد در كل خوب اچيومنت ميده البته 2 3 تا اچيومنت هاش هست كه اگه جا گذاشته بشه ديگه . . .
Prince Of Persia : TFS خيلي راحت ميشه 1000/1000 كرد در كل خوب اچيومنت ميده البته 2 3 تا اچيومنت هاش هست كه اگه جا گذاشته بشه ديگه . . .
S soroush yakuza کاربر سایت Oct 1, 2010 #65 نوشته شده توسط spiderferi: دوستان چن تا بازی بگین که تو بازار گیر بیان و اچیو هم خوب بدن :d تو 1 روز حداکثر سر همش بیاد :d بیشتر... lego harry potter PoP 5
نوشته شده توسط spiderferi: دوستان چن تا بازی بگین که تو بازار گیر بیان و اچیو هم خوب بدن :d تو 1 روز حداکثر سر همش بیاد :d بیشتر... lego harry potter PoP 5
Naruto.ir کاربر سایت Oct 2, 2010 #66 بیشترین achivment دنیا مل من است من نفر اول دنیام خوتون ببینید http://www.4shared.com/photo/F3Fca4w6/SNC00070.html.>:d<
بیشترین achivment دنیا مل من است من نفر اول دنیام خوتون ببینید http://www.4shared.com/photo/F3Fca4w6/SNC00070.html.>:d<
Mλjid کاربر سایت Oct 2, 2010 #67 دوست عزیز NAruto اینجا جای این چیزا نیست!! _________________________________ اقا فردین من جدی گفتم نسبتا راحت اچیومنت میده که این بازی!!
دوست عزیز NAruto اینجا جای این چیزا نیست!! _________________________________ اقا فردین من جدی گفتم نسبتا راحت اچیومنت میده که این بازی!!
Naruto.ir کاربر سایت Oct 2, 2010 #68 نوشته شده توسط majidpotter616: دوست عزیز NAruto اینجا جای این چیزا نیست!! _________________________________ اقا فردین من جدی گفتم نسبتا راحت اچیومنت میده که این بازی!! بیشتر... دیدم حیف نفر اول دونیا رو ندونید کیه:dشوخی کردم شما ها کار بزرگی واسه گرفتن achivment میکنید موفق باشید به امید روزی که microsaft جلوی هک achivment را بگیرد
نوشته شده توسط majidpotter616: دوست عزیز NAruto اینجا جای این چیزا نیست!! _________________________________ اقا فردین من جدی گفتم نسبتا راحت اچیومنت میده که این بازی!! بیشتر... دیدم حیف نفر اول دونیا رو ندونید کیه:dشوخی کردم شما ها کار بزرگی واسه گرفتن achivment میکنید موفق باشید به امید روزی که microsaft جلوی هک achivment را بگیرد
Mλjid کاربر سایت Oct 19, 2010 #69 بازی Dead to rights نسخه ی جدیدش هم تقریبا راحت اچیومنت میده اگه 1 بار روی هارد تا اخرش بری حدود 800 تا میده!!
بازی Dead to rights نسخه ی جدیدش هم تقریبا راحت اچیومنت میده اگه 1 بار روی هارد تا اخرش بری حدود 800 تا میده!!
coled کاربر سایت Oct 20, 2010 #70 کی گفته lost خوب اچیو میده این بازی سخت والبته فکریه در ضمن به زبان نسبتا قوی نیازداره