Easy Achievements

سلام
بازیه Pirates Caribbean : at worlds End زیاد خوب نیست از لحاظ اچیومنتی اگر حوصله گشتن داشته باشی باید یسری چیزایرو بگردی دونبالشون پیداشون کنی حدود 520 بهت میده اما اگر بخوای از اول تا اخر بری 250 بهت میده
NFS:Carbon این بازی مثل ماست وانتد نیست تو گرفتن اچیومنتا خیلی اذیت میکنه دسته بالا حساب کنی همش 300 تاش بگیری
اما cod4 حقیقتش حالت سخت بازی من اذیت نکرد سخت بود اما قابل تحمل بود میشه گرفتش
اما سخترین اچیومنت بازی اون اچیومنت 20 امتیازی که تویه هواپیمایی باید انجامش بدی دهنم اسفالت شد واقعا سخت بود یادمه 4 روز بازیش کردم تا رد شد
اما سخترین بازیهای که کردم باسه گرفتن اچیومنتا روی سخترین درجه gears of war (البته فقط کشتن رم روی حالت اینسین حدود یک ماه طول کشید تا بکشمش) و سخترین بازی عمرم روی درجه اینسین gears of war2 بود که خیلی خیلی سخت بود اشکم دراورد اما وقتی اون 150 امتیاز داد نمیدونید چقدر کیف کردم که بعدش تاپیک راهنمای گرفتنش دیدم کیفش از بین رفت چون الان میشه راحت گرفتش با انجام بازی ناجوانمردانه
اما بازی های که تازه امدن خوب اچیومنت میده همش افلاینن میشه از dead space,silent hill,tomb rider
نام برد بازیهایbrother in arms ,far cry2,fabel2
هم خوب اچیومنت میدن بدون در نظر گرفتن درجه سختی یعنی روی حالت easy هم خیلی خوب اچیومنت میده

دوستان جايي نيست اين بازيه Avatar رو اجاره بدن من 1000تاشو بگيرم!!!
من يه trailer از اين بازي ديدم طرف توي 2:40 1000تا گرفت!!!!!!!!
كف كرده بودم...تازه با load كردن و نشون دادن يه تيكه از فيلم بازي شد 2:40!!!

دوستان جايي نيست اين بازيه Avatar رو اجاره بدن من 1000تاشو بگيرم!!!
من يه trailer از اين بازي ديدم طرف توي 2:40 1000تا گرفت!!!!!!!!
كف كرده بودم...تازه با load كردن و نشون دادن يه تيكه از فيلم بازي شد 2:40!!!
سلام
جایی که باسه اجاره بازی 360 نمیتونی پیدا کنی مگه اینکه دوستت داشته باشه ازش امانت بگیری اما اگر عشق اچیومنتی باید بابتش پول بدی اون ویدویی که شما دیدی هم کاملا درست فقط کافی دکمه B برای چیند بار بزنی .من این بازی انجام دادم البته اولش فقط برای اچیومنت اما بعد از یه مدتی که بی بازی شدیم نشستیم این بازی انجام دادیم واقعا ارزش یه بار تا اخر رفتن داره مطمئن باش;)

سلام
جایی که باسه اجاره بازی 360 نمیتونی پیدا کنی مگه اینکه دوستت داشته باشه ازش امانت بگیری اما اگر عشق اچیومنتی باید بابتش پول بدی اون ویدویی که شما دیدی هم کاملا درست فقط کافی دکمه B برای چیند بار بزنی .من این بازی انجام دادم البته اولش فقط برای اچیومنت اما بعد از یه مدتی که بی بازی شدیم نشستیم این بازی انجام دادیم واقعا ارزش یه بار تا اخر رفتن داره مطمئن باش;)

دنبالش كه هستم ولي دوستام ندارنش و جايي هم نميشناسم كه بازي هاي قديمي
بده!!!توي همين BC بازي هاي قديمي هم ميدن؟؟؟ميشه لينكشو بدين؟؟؟من چندتا بازيه
قديمي ميخوام ولي جايي پيدا نكردم...

دنبالش كه هستم ولي دوستام ندارنش و جايي هم نميشناسم كه بازي هاي قديمي
بده!!!توي همين BC بازي هاي قديمي هم ميدن؟؟؟ميشه لينكشو بدين؟؟؟من چندتا بازيه
قديمي ميخوام ولي جايي پيدا نكردم...
تنها جایی که ارشیوش کامل توی بازیهای 360 و برای تمام ریجنهاش کامل تا اینجا که امده ومن میشناسم نکسجن(خودم اواتار از همینجا گرفتم)
www.nextgen.ir

شما خیلی سریع این 1000 تا رو میتونی بگیری ولی به نظر من ارزش رفتن تا آخر رو نداره. در ضمن اگه عشق آچیومنت هستی TMNT رو هم بازی کن.

شما خیلی سریع این 1000 تا رو میتونی بگیری ولی به نظر من ارزش رفتن تا آخر رو نداره. در ضمن اگه عشق آچیومنت هستی TMNT رو هم بازی کن.

هر 2تاشو سفارش دادم...:biggrin1:
در ضمن دوستان عزيز بازيه NFS:UC هم خوووووووووب achive &GamerScore ميده!!!
راحت تا 820تارو ميشه گرفت با كمي حوصله!!!

دوستان به تمامی علاقه مندان سریال لاست و آچیومنت بازان گرامی اعلام می کنم که حتما این بازی رو انجام بدن خیلی جالب بود برای من.

دوستان به تمامی علاقه مندان سریال لاست و آچیومنت بازان گرامی اعلام می کنم که حتما این بازی رو انجام بدن خیلی جالب بود برای من.
به همه دوستان اینم پیشنهاد میشه که بشینن بازی LOTR Conquest رو بازی کنن چون مثل نقل رو نبات اچیو میده :دی

این لاست رو هم باید حتما بازی کنم خیلی وقته تو فکرشم. ;)

به همه دوستان اینم پیشنهاد میشه که بشینن بازی LOTR Conquest رو بازی کنن چون مثل نقل رو نبات اچیو میده :دی

این لاست رو هم باید حتما بازی کنم خیلی وقته تو فکرشم. ;)
آره حتما بازی کن خیلی بد نیست آچیومنت هم خوب میده. Lost:Via domus رو هم حتما بازی کنید. البته لازم به ذکر هست که باید کمی هم فکر کنید و مثل Avator نیستش:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or