Easy Achievements

TMNT !?تنها بازي UbiSoft هست که به هيچکس نه نميگه !
[FONT=Arial (Arabic)][FONT=Arial (Arabic)]دوستان از NFS : MW غافل نشوند.هم فال است و هم تماشا ...
اصولا" بازيهايي که در ابتداي کار براي 360 عرضه شدند خبري از روند اچيومنت گذاشتن نداشتند.براي همين در برخي موارد به موارد مشابه برخورد مي کنيم.
[/FONT]
[/FONT]

بچه ها من بازیه اواتار رو گرفتم چطوری میتونم همه ی اچیومنت ها شو بگیرم کمک کنید
سلام.
گفته شد قبلا، باید 50 تا Counter رو روی دشمن اعمال کنید. در حین این پنجاهتا، چهارتا اچیومنت دیگه(10-20-30-40) هم آزاد میشه و با زدن 50ـهمین کانتر، 1000 تا اسکور رو میگیرید.
فقط 50 بار باید B رو بزنید.

من تو تاريخ زندگانيم. بهترين بازي اي كه اچيومنت داده به نظرم The Bourne هست واقعا عالي ميده كافيه بازي رو در سخت ترين درجه بريد كه فقط اسمش سخته! اون وقت مثل هلو بهتون اچيومنت ميده :biggrin1: من خودم وقتي بازي رو تموم كردم حدود 700 اچيومنت گرفتم در حالي كه پاسپورت ها رو هنوز پيدا نكرده بودم.
هري پاتر هم خوب اچيومنت ميداد كافي بود يك كم تو هاگوارتز بگردي و همين طور اچيومنت بگيري.
ولي من COD4 رو نحوه اچيومنت دهيش رو خيلي مي پسنديدم بجز اون مرحله مرگبارش كه اخر ردش نكردم :((

من بازی کردم سخت اچیومنت میده اما ایکس باکس برای بازیهاش معروفه نه اچیومنت البته اینکه قبل از انجام بازی یه نگاه به اچیومنتها بندازی و انجامشون بدی بد نیست

اچیومنت های NFS : Carbon مثل اچیومنت های NFS : MW است که تا آخر بازی بری همه ی 1000 تایش رو برات باز میکنه ؟ Pro Street چطور ؟
من NFS:Carbon قسمت Career رو تموم کردم اگه اشتباه نکنم حدود 135 تا گیم اسکور ازش گرفتم:biggrin1:
Pro Streer هم بازی نکردم;)
اگه بازی ماشینی میخوای که راحت اچیومنت بده Dirt رو بگیر با یک بار تموم کردن بازی حداقل 750 GS میتونی بگیری;)

assassin,s creedهم خوب gamescore میده من یه بار تاآخر رفتم 655 تا gamer scoreگرفتم خوده بازیشم بازیه خیلی عالییه
بازیش طولانی و خسته کننده بود وگرنه 100تاش را می شه گرفت!
در ضمن در اينجا بايد به بازي هايي كه الكي اچيومنت ميدن فكر كنم اشاره بشه نه بازي هاي مثل COD4 ، چون به هر حال بايد بازي رو Veteran تموم كني كه زياد الكي هم نيست!
100% COD4 دهن آدم را صاف می کنه!
این درجه بچه بازی نیست باید 1 ماه وقت بذاری!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or