Multi Platform EA SPORTS FC 27

سازنده
Electronic arts
تاریخ انتشار
27 شهریور(نسخه های التیمیت و التیمیت پلاس ادیش)و ۳ مهر
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20260721_192104_138.jpg
در سالهای اخیر شاهد هستیم که Leaker های Ea بازی را زودتر از تریلر رسمی Ea معرفی می کنند . امسال هم مثل سالهای قبل بازی زودتر از تریلر رسمی معرفی شد.

IMG_20260721_192118_752.jpg
بطور رسمی مشخص شد کیلیان امباپه کاور التیمیت ادیشن بازی خواهد بود .

View attachment VID_20260723_200533_544.mp4

دومین تریلر گیم پلی هم در دسترس کاربران قرار گرفت

IMG_20260716_154103_690.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده جود بلینگهام بهمراه عثمان دمبیله یا بهمراه یک بازیکن از بارسلونا بر روی کاور اصلی خواهند بود . همچنین کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید بر روی کاور التیمیت ادیشن قرار خواهد گرفت.

ویژگی های گیم پلی

طبق اطلاعات درز پیدا کرده امسال بازی از گرافیک بسیار بالاتری بر خوردار خواهد بود ، همچنین مُد مشابه My park سری NBA بنام Open World یا Grounds World در بازی برای اولین بار اضافه شده.

View attachment VID_20260730_190947_117.mp4

طبق اطلاعاتی که خود ea منتشر کرده تاثیر Ai در بازی بسیار کم شده است و پلیر خودش باید بصورت دستی دفاع کند.

 مهمترین تغییرات گیم پلی

در Fc 27 ما شاهد این هستیم دفاع دستی قوی و دفاع اوتوماتیک ضعیف شده است .
شوتهای زمینی یا Low driven shot نرف شده اند.
پاسها حالت طبیعی تر و شبیه سازتری نسبت به فوتبال واقعی به خود گرفته اند .
دروازه بانها باف یا قوی تر شده اند و واکنش های بهتری نشان میدهند .

انواع نسخه های بازی :

IMG_20260720_165834_321.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده بازی دارای سه نسخه استاندارد ، التیمیت و التیمیت پلاس است که به شرح زیر است

نسخه التیمیت ادیشن:

IMG_20260721_015036_991.jpg
جوایز نسخه التیمیت ادیشن را مشاهده میکنید : که شامل ۷ روز دسترسی زودتر به بازی و در تمام مد ها خواهد بود ،همچنین سیزن اول رایگان خواهد بود و نیز ۶۰۰۰ فیفا پوینت در بخش التیمیت تیم به پلیرها داده خواهد شد و نیز یک پک ایکان اینترنشنال خواهد بود ،بقیه جوایز را در بالا میتوانید مشاهده کنید .

نسخه التیمیت پلاس ادیشن :

IMG_20260721_015559_967.jpg

این نسخه برای اولین بار امسال معرفی شده است و Ea قطعا از انتشار Gta در ماه نوامبر که خلوت شدن و ریزش پلیرهای خودش را به دنبال خواهد دارد سعی دارد با این پلن و نقشه تا آنجایی که بتواند از بازیبازان خودش پول بدست آورد .
جوایز این نسخه مانند التیمیت ادیشن دسترسی ۷ روز زودتر به بازی ، سیزن پرمیوم رایگان یک تا پنج، ده هزار فیفا پوینت ، ایکان مثبت ۸۵ و... خواهد بود که جوایز کل این نسخه را در بالا میبینید .

IMG_20260721_020205_454.jpg
همچنین برای اولین بار در التیمیت تیم ما شاهد بازیکنانی تحت عنوان Hall of fut خواهیم بود .

نسخه استاندارد:
این نسخه طبق روال هر سال از قیمت کمتری نسبت به سایر نسخه ها برخوردار هست اما متاسفانه جوایز و ویژگی های دو نسخه دیگر را ندارد ، همچنین ۷ روز بعد از بقیه بازیبازانی که دو نسخه های دیگر را تهیه کردند مخاطبین این نسخه میتوانند در ۳ مهر به بازی بپردازند.

نگاهی عمیق تر به جوایز نسخه های بازی :
IMG_20260721_133410_486.jpg

ایکان های جدید این نسخه :

IMG_20260704_212518_829.jpg

بنا به سنت هر سال بازی یک سری بازیکنان فوتبال بازنشسته که قبلا در این سری تحت ایکان حضور نداشتند نیز امسال هم در بازی حضور دارند .در بالا لیست ایکان های جدید را میبینید‌.

مشخصات سیستم مورد نیاز :
IMG_20260723_204702_301.jpg

Attachments

• IMG_20260721_013644_873.jpg
    IMG_20260721_013644_873.jpg
    65.9 KB · مشاهده: 105
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 8
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 8
آخرین ویرایش:
والا تو نگیر اشکان والله قسم هیچکس توی ایران یا جهان گیم پلی ابر لش و cpu در حال گیچ و منگی رو که الان دارم و نداره . الانم که بازی همش تایم اوته ولی یک بار نیومدم اینجا بنالم و گریه زاری کنم .والله تو بودی میزدی مودم و کنسولو و مانیتور همه چی رو خورد و خاکشیر میکردی . هزار تا مودم تاحالا عوض کردم باز گیم پلی حتی به ایرانی ها هم لش تره و cpu هیچ کار نمیکنه ارزوی قطع توپ از Lb Rb بدلم مونده
من خودم با TD LTE و SINR -6 بازی میکردم 25 رو
ولی با این دفاع دستی کار خیلی سخته
حساب کن دیشب من پینگم ساعت 12 شب 340-350 بود
اشکان باید خودش یه فوتبال بسازه با سلیقه خودش...حتی تماشاچی زن هم داخلش نباشه ;))

یه مشت سبیل کلفت، خیلی مردونه با هم رقابت عادلانه میکنن :D
من چیز زیادی نخواستم
قدرت بازیکن های زن در حد واقعی خودشون باشه
گیم پلی آتنتیک برای التیمیت
دفاع قوی تر و نیمه اتومات شه که اینقدر گل رد و بدل نشه
من 25 خیلی بهم خوش گذشت

• Cool
Reactions: hamid_barca
اشکان باید خودش یه فوتبال بسازه با سلیقه خودش...حتی تماشاچی زن هم داخلش نباشه ;))

یه مشت سبیل کلفت، خیلی مردونه با هم رقابت عادلانه میکنن :D
والا این همه سالها بچه های اینجا خیلیا دیدن شرایط التیمیت زدن توی ایران یا کلا فیفا رو ول کردن یا رفتن کریر میزنن .این اشکان التمیمیت رو ول نمیکنه اونم با نت فیبر نوری و پی سی تازه .دو سال پیش امسال نیک و خیلی از خارجیا رفتن روی پی سی فیفا میزنن چون میگن خیلی هم استیبل تره هم دیلی کمتره هم روون تره اونوقت ما روی کنسولیم صدامون در نمیاد ولی این هر روز گریه زاری حتی یک ماهو اندی که ایونت جام جهانی بود توی تیم ها یک زنی نبود .الانم البته تک و توک تیمی توش زن باشه ولی اشکان هنوز دنبال زیر بغل مار و زن هایی که توی تیم ها نیست .خدایی دوتا از بزرگترین گپ های التیمیت رو دارم ندیدم یک نفر بگه وقتی جلو دفاع زن صاحب توپ باشه دفاع اینستا میشه یا چپ و راست بری با بازیکن صاحب توپ زن دریبل بشه 😁😬
خب اگر اینجوری بود توی تورنمنت ها خط حمله فول زن بود نه اینکه دفعه پیش یک زن هم توی ترکیب قهرمان نبود .

• Smile
والا این همه سالها بچه های اینجا خیلیا دیدن شرایط التیمیت زدن توی ایران یا کلا فیفا رو ول کردن یا رفتن کریر میزنن .این اشکان التمیمیت رو ول نمیکنه اونم با نت فیبر نوری و پی سی تازه .دو سال پیش امسال نیک و خیلی از خارجیا رفتن روی پی سی فیفا میزنن چون میگن خیلی هم استیبل تره هم دیلی کمتره هم روون تره اونوقت ما روی کنسولیم صدامون در نمیاد ولی این هر روز گریه زاری حتی یک ماهو اندی که ایونت جام جهانی بود توی تیم ها یک زنی نبود .الانم البته تک و توک تیمی توش زن باشه ولی اشکان هنوز دنبال زیر بغل مار و زن هایی که توی تیم ها نیست .خدایی دوتا از بزرگترین گپ های التیمیت رو دارم ندیدم یک نفر بگه وقتی جلو دفاع زن صاحب توپ باشه دفاع اینستا میشه یا چپ و راست بری با بازیکن صاحب توپ زن دریبل بشه 😁😬
خب اگر اینجوری بود توی تورنمنت ها خط حمله فول زن بود نه اینکه دفعه پیش یک زن هم توی ترکیب قهرمان نبود .
مشکل اینه که زن میاری اون دیلی که من با دروگبا و رونی و اوپندا با نت فیبر میگیرمو نمیگیری
زن ها باگند
چون نتشون خوب کم به چشم میاد
من یه سوال دارم اگه راست میگی چرا مرد نمیاری
کی بین زن و مرد ، زن میاره تو فوتبال
زن میاری چون قویه
وگرنه دلیلی نداره زن بیاری

مشکل اینه که زن میاری اون دیلی که من با دروگبا و رونی و اوپندا با نت فیبر میگیرمو نمیگیری
زن ها باگند
زن میاری چون قویه
خب اگه اینقدر خوبن تو چرا زن نمیاری؟
چرا هی میگی بقیه زن نیارن؟ :D

• Love
Reactions: ultimate team 2
زن ها باگند
زن میاری چون قویه
اینا ai خوبی دارند . من چون cpu م خیلی ضعیفتر از بقیه بازی میکنه بازیکن مرد همچین پرفورمنسی خیلی گرونتر میشه سر همین اینا رو میذارم که ai خوبی دارند .اینا هم قیمت هاشون مشخصه الان اگر اون باگی تو میگی بودن قیمتشون الان بالای یک میل بودن نه زیر ۵۰k (غیر میا هم )
جوابت اینه هیچکسم غیر تو این ادعایی داری رو تاحالا ندیدم بگه .

خب اگه اینقدر خوبن تو چرا زن نمیاری؟
چرا هی میگی بقیه زن نیارن؟ :D
مگه من گفتم میخوام فوتبال زنان بازی کنم ؟
چیزی که تو تلویزیون از فوتبال نشون میده رو دوست دارم
مثلا الان ترکیب من تا حدودی پرایم چلسی ، آرسنال ، یونایتده
چیزی که از فوتبال دوست دارم ببینم
مثلا یه نفر یه بار به تورم خورد تیم مردهای بارسا رو چیده بود
اینا ai خوبی دارند . من چون cpu م خیلی ضعیفتر از بقیه بازی میکنه بازیکن مرد همچین پرفورمنسی خیلی گرونتر میشه سر همین اینا رو میذارم که ai خوبی دارند .اینا هم قیمت هاشون مشخصه الان اگر اون باگی تو میگی بودن قیمتشون الان بالای یک میل بودن نه زیر ۵۰k (غیر میا هم )
جوابت اینه هیچکسم غیر تو این ادعایی داری رو تاحالا ندیدم بگه .
یعنی میخوای بگی مرد ها AI خوبی ندارند ؟
مگه نمیگی همچین پرفورمنسی ؟
الان 2 ماه مارکت کرش کرده ، راحت هم پک میده
افرادی که زن میارند آگاه هستند زن ها خیلی قوی هستند ربطی به CPU و AI نداره
منطق این بازی اینه هرچی ریز تر سریع تر و چابک تر و راحت دریبل میزنه
عملا سرعت دریبل زنی زن ها از مردها بیشتره
واقعا قیمت ها ریخته الان یه گل از وین رونی نشونت میدم ببین سریع دریبل میزنه ، زن ها از اینم سریع تر دریبل میزنند
قیمت این وین رونی الان 30 تاست شایدم 17 تا

View attachment IMG_7633.mp4

بازم میگم
زن ها چون ریز تر هستند و سبک تر چابکتر هستند تو بازی منطق این بازی مثل این میمونه
مینی ماینر رو با هامر برقی مقایسه کنند با سقف سرعت یکسان مثلا 200 کیلومتر
بعد بیان نشون بدن که 200 تا مینی ماینر از 200 هامر بیشتره
در حالی که سرعت 200 در عمل یکسانه

الان تو کیو میخوای بهت نمیدن ؟

• Smile
Reactions: ultimate team 2
مگه من گفتم میخوام فوتبال زنان بازی کنم ؟
چیزی که تو تلویزیون از فوتبال نشون میده رو دوست دارم
مثلا الان ترکیب من تا حدودی پرایم چلسی ، آرسنال ، یونایتده
چیزی که از فوتبال دوست دارم ببینم
مثلا یه نفر یه بار به تورم خورد تیم مردهای بارسا رو چیده بود
خب پس باید بری سمت یه بازی دیگه...چون این بازی فعلی اینه و همه هم قبولش کردن جز تو :D

خب پس باید بری سمت یه بازی دیگه...چون این بازی فعلی اینه و همه هم قبولش کردن جز تو :D
بقیه قبولش نکردن
تحمیل شده بهشون
چون الان کمتر زن میارند نشون میده که مجبور بودن
کسی هم که الان این همه بازیکن با این قیمت ها در دسترسه میره زن میاره خودش میدونه فقط برای نتیجه زن اورده نه لذت فوتبال

بقیه قبولش نکردن
تحمیل شده بهشون
چون الان کمتر زن میارند نشون میده که مجبور بودن
کسی هم که الان این همه بازیکن با این قیمت ها در دسترسه میره زن میاره خودش میدونه فقط برای نتیجه زن اورده نه لذت فوتبال
خدایی حرفت منطقی نیست....قبلا هم گفتم مثل اینه که بری فورتنایت و کالاف بازی کنی بعد بگی هیچکس حق نداره فلان سلاح رو بیاره وگرنه بازیش خوب نیست.یا مثلا فقط همه باید نایف استفاده کنن چون من متخصص نایف کردنم و کسی اسنایپ بیاره یعنی بازی بلد نیست.

دیگه بازی همینه و اگه میخوای با بقیه بازی کنی باید در چارچوب قوانین بازی باشه.وقتی مثلا من از اول فصل یه تیم ساختم بر پایه زنها، دیگه نمیشه بگی زنها رو بنداز بیرون و با قوانین من بازی کنیم.خب تو کل فصل داشتی تیمت رو بر اساس مردها میساختی پس در بهترین حالت خودتی ولی وقتی ما رو مجبور کنی زن نیاریم یعنی تیممون در بهترین حالت خودش نیست و با ورژن ضعیف شده ما قراره بازی کنی.جدا از اینکه کلا ویکند و رایولز و بقیه مودهای بازی هم مجبوری با زنها رو به رو بشی

پس این قضیه رو یکبار برای همیشه فراموش کن.

البته من که دیگه بازی نمیکنم...بازی آینده تو و مصطفی رو میگم ;))

خدایی حرفت منطقی نیست....قبلا هم گفتم مثل اینه که بری فورتنایت و کالاف بازی کنی بعد بگی هیچکس حق نداره فلان سلاح رو بیاره وگرنه بازیش خوب نیست.یا مثلا فقط همه باید نایف استفاده کنن چون من متخصص نایف کردنم و کسی اسنایپ بیاره یعنی بازی بلد نیست.

دیگه بازی همینه و اگه میخوای با بقیه بازی کنی باید در چارچوب قوانین بازی باشه.وقتی مثلا من از اول فصل یه تیم ساختم بر پایه زنها، دیگه نمیشه بگی زنها رو بنداز بیرون و با قوانین من بازی کنیم.خب تو کل فصل داشتی تیمت رو بر اساس مردها میساختی پس در بهترین حالت خودتی ولی وقتی ما رو مجبور کنی زن نیاریم یعنی تیممون در بهترین حالت خودش نیست و با ورژن ضعیف شده ما قراره بازی کنی.جدا از اینکه کلا ویکند و رایولز و بقیه مودهای بازی هم مجبوری با زنها رو به رو بشی

پس این قضیه رو یکبار برای همیشه فراموش کن.

البته من که دیگه بازی نمیکنم...بازی آینده تو و مصطفی رو میگم ;))
ببین یه سوال چرا همه R9 گذاتن کنار با پینا اووه شده بازی میکنند یا دومورانی ؟
بازی بالانس نیست
وقتی تو فرندلی مثلا میگم زن نیار برای بالانس نبودنه
یه سوالازت میپرسم به نظرت شوت لو دریون امسال منطقی بود ؟
پاسخت چشم بسته خیر
من با رفیقم فرندلی میزنم شرط گذاشتیم لودریون پشت محوطه یا اگر دروازبان اوردیم جلو شوت لودریون زد طرف و به نظرمون منطقی نبود طرف ل به خودی بزنه
شده طرف لودریون زده پشت محوطه خیلی خوب بوده گفتم قبوله
ولی کل بازی شده یه لودریونایی که وقتی شوت زده میشه تازه توپ سرعت میگیره
در حالی که لودریون شوت زمینه که به علت برخوردش با زمین سرعتش کم میشه
وقتی لو دریون زده میشه دروازبان ها با پلی استایل توپ گیری با پا هم 90% گل میخورند
نه لو دریون منطقیه تو این بازی نه زن ها
دوم اینکه یه مشکل دیگه هم هست مهاجم پشتش رو میکنه به دفاع چپ و راست میکنه دفاع اگلیتی 95 هنگ میکنه

بحث فورتنایت رو نمیدونم
کالاف هم این تکل رفتن غیر منطقی بود ، برای همین همه زده شدن
R6 مثال میزنم ، کاراکتر میومد باف بود ، تو کاستوم بچه های ایران همه قبول داشتیم مثلا فلان کاراکتر باگه تا آپدیت بعدی نیارید

بحث منطق رو گذاشتی کنار حمید
منطقی رفتار کن
اگر قبول داری زن ها باگند پس نگو نیستند
وقتی میگم تو فرندلی زن نه ، نه اینکه من نمیتونم با زن ها بازی کنم
2 هفته ویکند با زن ها زدم
مطمئن باش جلو تو میوردم گریه میکردی
کاری داره چپ و راست کردن با پینا و دومورانی و سکینه کرچویی ؟
من دارم بحث فوتبال واقعی میکنم
حالا EA از عمد نساخته خودمون که میتونیم با چینش تیم و اینترنت نسبتا برابر فرندلی از بازی لذت ببریم
الان منو رفیقم چلسی فنیم ، هرکدوم یه چلسی باب سلیقه خودمون رو تو فرندلی میاریم
کلی هم حال میکنیم از رایوالز و ویکند هم هیجانش بیشتره ، نه دریبل های TRICSTER RAINBOW میزنیم ، نه حرکات مصنوعی
FC26 هم نگه میدارم هر از گاهی میزنم حالا که 27 نمیخرم

• Poker Face
ببین یه سوال چرا همه R9 گذاتن کنار با پینا اووه شده بازی میکنند یا دومورانی ؟
بازی بالانس نیست
وقتی تو فرندلی مثلا میگم زن نیار برای بالانس نبودنه
یه سوالازت میپرسم به نظرت شوت لو دریون امسال منطقی بود ؟
پاسخت چشم بسته خیر
من با رفیقم فرندلی میزنم شرط گذاشتیم لودریون پشت محوطه یا اگر دروازبان اوردیم جلو شوت لودریون زد طرف و به نظرمون منطقی نبود طرف ل به خودی بزنه
شده طرف لودریون زده پشت محوطه خیلی خوب بوده گفتم قبوله
ولی کل بازی شده یه لودریونایی که وقتی شوت زده میشه تازه توپ سرعت میگیره
در حالی که لودریون شوت زمینه که به علت برخوردش با زمین سرعتش کم میشه
وقتی لو دریون زده میشه دروازبان ها با پلی استایل توپ گیری با پا هم 90% گل میخورند
نه لو دریون منطقیه تو این بازی نه زن ها
دوم اینکه یه مشکل دیگه هم هست مهاجم پشتش رو میکنه به دفاع چپ و راست میکنه دفاع اگلیتی 95 هنگ میکنه

بحث فورتنایت رو نمیدونم
کالاف هم این تکل رفتن غیر منطقی بود ، برای همین همه زده شدن
R6 مثال میزنم ، کاراکتر میومد باف بود ، تو کاستوم بچه های ایران همه قبول داشتیم مثلا فلان کاراکتر باگه تا آپدیت بعدی نیارید

بحث منطق رو گذاشتی کنار حمید
منطقی رفتار کن
اگر قبول داری زن ها باگند پس نگو نیستند
وقتی میگم تو فرندلی زن نه ، نه اینکه من نمیتونم با زن ها بازی کنم
2 هفته ویکند با زن ها زدم
مطمئن باش جلو تو میوردم گریه میکردی
کاری داره چپ و راست کردن با پینا و دومورانی و سکینه کرچویی ؟
من دارم بحث فوتبال واقعی میکنم
حالا EA از عمد نساخته خودمون که میتونیم با چینش تیم و اینترنت نسبتا برابر فرندلی از بازی لذت ببریم
الان منو رفیقم چلسی فنیم ، هرکدوم یه چلسی باب سلیقه خودمون رو تو فرندلی میاریم
کلی هم حال میکنیم از رایوالز و ویکند هم هیجانش بیشتره ، نه دریبل های TRICSTER RAINBOW میزنیم ، نه حرکات مصنوعی
FC26 هم نگه میدارم هر از گاهی میزنم حالا که 27 نمیخرم
واااااای دلم میخواد از دستت سرمو بکوبم تو دیوار 😩

مرد حسابی چرا گوش نمیدی به حرف؟مگه کسی گفته اینا باگ نیستن یا تخیلی نیستن؟

من دارم میگم ea گفت اینا رو میذارم و به حرف کسی هم گوش نمیدم و همینه که هست...خب حالا وقتی همه دارن از یه قابلیت سود میبرن ،پس منم که میخوام ویکند و رایولز با بقیه رقابت کنم میرم تیمم رو جوری میسازم که زنم توش باشه و از بقیه عقب نیفتم

مشکل ما با تو اینجا هست...تو اگه میخوای با کسی بازی کنی حق نداری بگی شما هم زن نیارید.ما شرایط این بازی تخیلی رو قبول کردیم و تیممون رو اینطوری ساختیم و لذت هم میبریم.

حالا تو میل خودته، یا میتونی از زنها استفاده کنی یا اگه فقط مرد میخوای باشه دیگه حق نداری به بقیه سرکوفت بزنی که چرا شما زن دارید و جلوی من باید فقط مرد بیارید

من نوعی که 6 ماه تیمم رو اینطوری و بر پایه هم زن و هم مرد ساختم که نمیتونم یهو با حرف تو بهترین بازیکنانم رو بذارم بیرون.اونی که فقط با این قضیه مشکل داره تویی پس مشکل خودته که زن بذاری یا نذاری ولی نمیتونی برای بقیه تعیین تکلیف کنی.

خدایی قانع میشی یا نفت بریزم رو خودم؟:D

واااااای دلم میخواد از دستت سرمو بکوبم تو دیوار 😩

مرد حسابی چرا گوش نمیدی به حرف؟مگه کسی گفته اینا باگ نیستن یا تخیلی نیستن؟

من دارم میگم ea گفت اینا رو میذارم و به حرف کسی هم گوش نمیدم و همینه که هست...خب حالا وقتی همه دارن از یه قابلیت سود میبرن ،پس منم که میخوام ویکند و رایولز با بقیه رقابت کنم میرم تیمم رو جوری میسازم که زنم توش باشه و از بقیه عقب نیفتم

مشکل ما با تو اینجا هست...تو اگه میخوای با کسی بازی کنی حق نداری بگی شما هم زن نیارید.ما شرایط این بازی تخیلی رو قبول کردیم و تیممون رو اینطوری ساختیم و لذت هم میبریم.

حالا تو میل خودته، یا میتونی از زنها استفاده کنی یا اگه فقط مرد میخوای باشه دیگه حق نداری به بقیه سرکوفت بزنی که چرا شما زن دارید و جلوی من باید فقط مرد بیارید

من نوعی که 6 ماه تیمم رو اینطوری و بر پایه هم زن و هم مرد ساختم که نمیتونم یهو با حرف تو بهترین بازیکنانم رو بذارم بیرون.اونی که فقط با این قضیه مشکل داره تویی پس مشکل خودته که زن بذاری یا نذاری ولی نمیتونی برای بقیه تعیین تکلیف کنی.

خدایی قانع میشی یا نفت بریزم رو خودم؟:D
منم میخوام از دست تو سرمو بزنم تو دیوار
ما الان هرکدوم اندازه 30 تا بازیکن آپگریدی داریم تو کلاب تو فرندلی اونارو بیار
رایوالز و ویکند زن ببر
تو اگه راست میگی بیا فرندلی با همون زن ها هم بیا :D
میگم تو نتیجه برات مهمه نه لذت خودت

آخرین ویرایش:
  • Smile
منم میخوام از دست تو سرمو بزنم تو دیوار
ما الان هرکدوم اندازه 30 تا بازیکن آپگریدی داریم تو کلاب تو فرندلی اونارو بیار
رایوالز و ویکند زن ببر
تو اگه راست میگی بیا فرندلی با همون زن ها هم بیا :D
مگم تو تیجه برات مهمه نه لذت خودت
من که همیشه گفتم یه بازی کردیم دیگه رفت به قیامت :D
ما اگه دوباره بازی کنیم و ببازم دیگه چطوری میتونم هر دفعه حالت رو بگیرم؟فکر کردی این اهرم قدرت رو به راحتی از دست میدم؟ ;))

ولی این بازی همینه.اگه رفتی 27 هم گرفتی باز همینه...یا با قوانینش کنار بیا یا دیگه نخرش، ولی اگه خریدی کاری به کار بقیه نداشته باش که چطوری تیمشون رو میسازن یا از چی لذت میبرن یا نمیبرن.ماهیت این بازی یعنی ساخت بهترین و قویترین تیم ممکن.حالا چه زن باشه چه روح پله باشه.هر دو به یک اندازه تخیلیه.اگه فوتبال نرمال میخوای برو سیزن دوستانه بزن.

ختم کلام :D

IMG_20260820_001432_981.jpg
این اشکان از بس حق گفت ea خودش ریز استت پینا رو معرفی کرد و بهش گفت ۲۷ رو نگیر 😬😁

اقا یار قحطی نیست اشکان حتما نباید با حمید و من بازی کنی برو چند نفر دیگه رو پیدا کن من پروکلابم قبلا خوب بود ۲۷ شاید پروکلاب رو راه انداختیم 😬

اون مبحث زن میارید تا ببرید نه حقیقتا من حال میکنم زن میذارم توی تیم البته زنی که گیم پلی خوبی داشته باشه مثل اینایی دارم 😬
راجب سوالت هم نه مردان هم Ai خوبی دارند ولی معادل اون بازیکن مثلا خیلی گرون میشه چون اینا زنن خیلیا بازی نمیدن در نتیجه ارزون ترن البته هانسن کارتهاش خیلی گرونن این کارت رو چند هفته بعد اینکه اومد ۴۵۰k خریدم روزهای اولی اومده بود بالای ۲m بود .

در کل لذت خودت مهمه تو که کوین نمیفروشی برای فان بازی پلی میدی چرا بازی ای کنی روی مخت باشه بازی هم قحطی نیست مثل نسل زد ایرانی هم تک بازی نیستی برو سراغ یک گیم دیگه .فلسفه گیم لذت بردنه لذت نمیبری بازی قحطی نیست اگر اومدی التیمیت با گربه رقصونی هاش هم باید برقصی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or