Multi Platform EA SPORTS FC 27

سازنده
Electronic arts
تاریخ انتشار
27 شهریور(نسخه های التیمیت و التیمیت پلاس ادیش)و ۳ مهر
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20260721_013644_873.jpg
در سالهای اخیر شاهد هستیم که Leaker های Ea بازی را زودتر از تریلر رسمی Ea معرفی می کنند . امسال هم مثل سالهای قبل بازی زودتر از تریلر رسمی معرفی شد.
IMG_20260716_154103_690.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده جود بلینگهام بهمراه عثمان دمبیله یا بهمراه یک بازیکن از بارسلونا بر روی کاور اصلی خواهند بود . کریستیانو رونالدو هم بنا به در خواست عربستان صعودی (خریدار جدید ea که بزودی مالک آن خواهد بود ) بر روی کاور التیمیت ادیشن خواهد بود .

ویژگی ها

طبق اطلاعات درز پیدا کرده امسال بازی از گرافیک بسیار بالاتری بر خوردار خواهد بود ، همچنین مُد مشابه My park سری NBA بنام Open World یا Grounds World در بازی برای اولین بار اضافه شده. برای مطلع شدن از ویژگی های جدید بازی باید تا معرفی رسمی و توضیحات بیشتر Ea صبر کنیم .

 UGC
در ابتدا باید این ویژگی را توضیح داد که اصولا CGC چیست و در بازی چه کاربردی دارد ؟

اگر این شایعات برای FC27 واقعیت داشته باشد، UGC چه شکلی خواهد بود؟
اگر EA ابزارهای UGC را به نسخه بعدی سری فیفا/FC اضافه کند، احتمالاً شامل موارد زیر خواهد بود:
طراحی لباس و لوگو (Kit & Logo Creator): امکان طراحی لباس‌های کاملاً اختصاصی و سفارشی با جزئیات بالا برای تیم‌ها و به اشتراک‌گذاری آن‌ها با بقیه بازیکنان.
استادیوم‌سازی (Stadium Builder): ساخت استادیوم از صفر تا صد (تنظیم صندلی‌ها، نورپردازی، ساختار استندها و جزییات زمین) و دانلود استادیوم‌های ساخته‌شده توسط دیگران.
ساخت سناریو و چالش (Custom Scenarios): ایجاد چالش‌های خاص (مثلا: «در دقیقه ۸۰ با ۲ گل عقب هستی و ۱۰ نفره‌ای، بازی را ببر!») و فرستادن آن برای دوستان یا بقیه گیمرها.
حالت‌های بازی سفارشی (Custom Game Modes): ساخت حالت‌های جدید بازی با قوانین دلخواه و شخصی‌سازی‌شده.

انواع نسخه های بازی :

IMG_20260720_165834_321.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده بازی دارای سه نسخه استاندارد ، التیمیت و التیمیت پلاس است که به شرح زیر است

نسخه التیمیت ادیشن:

IMG_20260721_015036_991.jpg
جوایز نسخه التیمیت ادیشن را مشاهده میکنید : که شامل ۷ روز دسترسی زودتر به بازی و در تمام مد ها خواهد بود ،همچنین سیزن اول رایگان خواهد بود و نیز ۶۰۰۰ فیفا پوینت در بخش التیمیت تیم به پلیرها داده خواهد شد و نیز یک پک ایکان اینترنشنال خواهد بود ،بقیه جوایز را در بالا میتوانید مشاهده کنید .

نسخه التیمیت پلاس ادیشن :

IMG_20260721_015559_967.jpg

این نسخه برای اولین بار امسال معرفی شده است و Ea قطعا از انتشار Gta در ماه نوامبر که خلوت شدن و ریزش پلیرهای خودش را به دنبال خواهد دارد سعی دارد با این پلن و نقشه تا آنجایی که بتواند از بازیبازان خودش پول بدست آورد .
جوایز این نسخه مانند التیمیت ادیشن دسترسی ۷ روز زودتر به بازی ، سیزن پرمیوم رایگان یک تا پنج، ده هزار فیفا پوینت ، ایکان مثبت ۸۵ و... خواهد بود که جوایز کل این نسخه را در بالا میبینید .

IMG_20260721_020205_454.jpg
همچنین برای اولین بار در التیمیت تیم ما شاهد بازیکنانی تحت عنوان Hall of fut خواهیم بود .

نسخه استاندارد:
این نسخه طبق روال هر سال از قیمت کمتری نسبت به سایر نسخه ها برخوردار هست اما متاسفانه جوایز و ویژگی های دو نسخه دیگر را ندارد ، همچنین ۷ روز بعد از بقیه بازیبازانی که دو نسخه های دیگر را تهیه کردند مخاطبین این نسخه میتوانند در ۳ مهر به بازی بپردازند.

نگاهی عمیق تر به جوایز نسخه های بازی :
IMG_20260721_133410_486.jpg

ایکان های جدید این نسخه :

IMG_20260704_212518_829.jpg

بنا به سنت هر سال بازی یک سری بازیکنان فوتبال بازنشسته که قبلا در این سری تحت ایکان حضور نداشتند نیز امسال هم در بازی حضور دارند .در بالا لیست ایکان های جدید را میبینید‌.

Attachments

• IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 3
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 3
آخرین ویرایش:
زباله شماره ۲۷
به عنوان اولین پست نمیشد خوش آمد گویی مهربانتری داشته باشید :D

این پیشرفت گرافیکی به چه شکل هست؟ موتور بازی تغییر یا ارتقاء پیدا کرده یا جزئیات بیشتر شده؟

@ultimate team 2 ممنون بابت تاپیک....تایپک قبلی که انصافا فراتر از انتظار کار کردی و کل سال تاپیک رو آپدیت نگه داشتی.

فقط تیترش اگه میتونی ویرایش کن مثل همون تاپیک 26 حروف بزرگ بنویس.اون به نظرم تو چشم بیننده حرفه ای تر بود

در مورد خود بازی هم درسته دیگه خیلی بازی نمیکنم ولی اگه قیمت دلار معقول بود اینم حتما پیش خرید میکردم مثل همیشه ولی با این قیمتها فعلا صبر میکنم تا یه تخفیف خوب بخوره :D

به عنوان اولین پست نمیشد خوش آمد گویی مهربانتری داشته باشید :D

این پیشرفت گرافیکی به چه شکل هست؟ موتور بازی تغییر یا ارتقاء پیدا کرده یا جزئیات بیشتر شده؟
چیزی که لیکرها لیک کردن گرافیک بطرز چشم نوازی خیلی بالا رفته ولی در مورد گیم پلی گفتن امسال زیاد انتظار نداشته باشید .اصولا تغییر موتور وقتی صورت میگیره که کنسولهای نسل جدید رلیز میشن ،طبق لیک ها پروجکت هیلکس و ps6 نوامبر ۲۰۲۷ رلیز میشن یعنی دو ماه بعد رلیز fc 28 تازه اگر تاخیر نخورن ،حالا مشخص نیست ea سال بعد موتور گرافیکی رو عوض میکنه یا سال بعدیش همراه با رلیز Fc 29

@ultimate team 2 ممنون بابت تاپیک....تایپک قبلی که انصافا فراتر از انتظار کار کردی و کل سال تاپیک رو آپدیت نگه داشتی.

فقط تیترش اگه میتونی ویرایش کن مثل همون تاپیک 26 حروف بزرگ بنویس.اون به نظرم تو چشم بیننده حرفه ای تر بود

در مورد خود بازی هم درسته دیگه خیلی بازی نمیکنم ولی اگه قیمت دلار معقول بود اینم حتما پیش خرید میکردم مثل همیشه ولی با این قیمتها فعلا صبر میکنم تا یه تخفیف خوب بخوره :D
مخلصیم لطف داری حمید ،
اره به مدیران باید بگم درستش کنن من اونو ادیت نمیتونم بزنم
حمید نسخه استاندارد همون ۷۰ دلاره ،احتمالا امروز فردا بازی رسما رونمایی و روی استور ها قرار بگیره

مخلصیم لطف داری حمید ،
اره به مدیران باید بگم درستش کنن من اونو ادیت نمیتونم بزنم
حمید نسخه استاندارد همون ۷۰ دلاره ،احتمالا امروز فردا بازی رسما رونمایی و روی استور ها قرار بگیره
پارسال اگه یادت باشه خیلی زود یه تخفیف 50 درصدی خورد.اگه امسال هم زود تخفیف بخوره ارزش داره یکم صبر کنم

الان من رو pc و ریجن ترکیه باید پول کامل بدم که خیلی میشه با این نرخ دلار 😐

• Like
Reactions: ultimate team 2
ممنون بابت تاپیک مصطفی امیدوارم مثل پارسال که ترکوندی اینبار هم همینطور باشه به من ثابت شده شاید البته اشتباه فکر کنم ولی فیفا یه خط در میون خوبه فیفا قبلی گند زد میشه امیدوار بود ۲۷ خوب باشه حالا من موندم رو ps5 بگیرم یا pc ولی pc مشکل اینجاست نمیشه شریکی خرید هزنش سنگین میشه رجینم اوکراین هست رو ps ولی شریک دارم ببینم چی میشه حالا قطعا اگر اینترنتی اون زمان وجود داشته باشه :D میخرمش

پارسال اگه یادت باشه خیلی زود یه تخفیف 50 درصدی خورد.اگه امسال هم زود تخفیف بخوره ارزش داره یکم صبر کنم

الان من رو pc و ریجن ترکیه باید پول کامل بدم که خیلی میشه با این نرخ دلار 😐
حمید امکانش هست موقع رلیز gta حتی برای اشخاصی که نسخه قبلی رو خریدن فری یا زیر ۲۰ دلار بشه چون رلیز gta شوخی بردار نیست شدید باعث ریزش پلیرها میشه در نتیجه مایکروترنزکیشن ea بشدت کم میشه و این کمپانی به درو دیوار میزنه تا پلیر جدید بتراشه برای خودش .

• Wow
Reactions: hamid_barca
حمید امکانش هست موقع رلیز gta حتی برای اشخاصی که نسخه قبلی رو خریدن فری یا زیر ۲۰ دلار بشه چون رلیز gta شوخی بردار نیست شدید باعث ریزش پلیرها میشه در نتیجه مایکروترنزکیشن ea بشدت کم میشه و این کمپانی به درو دیوار میزنه تا پلیر جدید بتراشه برای خودش .
خدا از دهنت بشنوه....ما که از خدامونه :D

• Like
ممنون بابت تاپیک مصطفی امیدوارم مثل پارسال که ترکوندی اینبار هم همینطور باشه به من ثابت شده شاید البته اشتباه فکر کنم ولی فیفا یه خط در میون خوبه فیفا قبلی گند زد میشه امیدوار بود ۲۷ خوب باشه حالا من موندم رو ps5 بگیرم یا pc ولی pc مشکل اینجاست نمیشه شریکی خرید هزنش سنگین میشه رجینم اوکراین هست رو ps ولی شریک دارم ببینم چی میشه حالا قطعا اگر اینترنتی اون زمان وجود داشته باشه :D میخرمش
مرسی فراز لطف داری همیشه به ما ،
والا با توجه به اینکه نسل هشتم رو هنوز ساپورت میکنه بازی واسه نسل نهم بازم بهینه نیست من جات باشم بازم روی pc میگیرم از اونورم دستت برای استفاده از ابزار کاهش پینگ و vpn ها بازتره .
اره درست میگی احتمالا مثل ۲۵ باید حداقل بازی شبیه ساز تر باشه نسبت به ۲۶

• Like
Reactions: El sigloBlanco
ممنون @ultimate team 2 بابت تاپیک
الکی خودتو به زحمت انداختی چون نه ما میخریم ، نا با عرضه بازی های AAA پولی برای این بازی میمونه با این قیمت دلار
راکستار با اون عظمتش 2 تا تریلر داد بعد قیمت زد بازیاشو
EA نه تریلری نه عکسی نه چیزی فورا اومد گفت ما 3 نسخه داریم با قیمت های فلان
خیلی این شرکت کثیفه یادمه برند پورشه رو گرفته بود تو تمام بازی های دیگه یا پورشه نبود یا با اسم RUF بود
باید ثبت نام جان فدا برای نابودی EA بذارند
ذات این شرکت حرام و کارمندهای حرامیش خرابه خراب

------------------

تازه من داشتم فکر میکردم اگر فری شد ارزش داره وقتم و حجممو حروم این بازی کنم
دیدم نه اینا کلا تو یه دنیای دیگه سیر میکنند

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or