Multi Platform EA SPORTS FC 27

سازنده
Electronic arts
تاریخ انتشار
27 شهریور(نسخه های التیمیت و التیمیت پلاس ادیش)و ۳ مهر
ناشر
الکترونیک آرتز
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
IMG_20260721_192104_138.jpg
در سالهای اخیر شاهد هستیم که Leaker های Ea بازی را زودتر از تریلر رسمی Ea معرفی می کنند . امسال هم مثل سالهای قبل بازی زودتر از تریلر رسمی معرفی شد.

IMG_20260721_192118_752.jpg
بطور رسمی مشخص شد کیلیان امباپه کاور التیمیت ادیشن بازی خواهد بود .همچنین تریلر معرفی بازی در ۲۳ جولای در چنل یوتوب EA بنمایش خواهد آمد. همچنین پیش فروش بازی در آن تاریخ باز خواهد شد .

IMG_20260716_154103_690.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده جود بلینگهام بهمراه عثمان دمبیله یا بهمراه یک بازیکن از بارسلونا بر روی کاور اصلی خواهند بود . همچنین کیلیان امباپه ستاره فرانسوی رئال مادرید بر روی کاور التیمیت ادیشن قرار خواهد گرفت.

ویژگی ها

طبق اطلاعات درز پیدا کرده امسال بازی از گرافیک بسیار بالاتری بر خوردار خواهد بود ، همچنین مُد مشابه My park سری NBA بنام Open World یا Grounds World در بازی برای اولین بار اضافه شده. برای مطلع شدن از ویژگی های جدید بازی باید تا معرفی رسمی و توضیحات بیشتر Ea صبر کنیم .

 UGC
در ابتدا باید این ویژگی را توضیح داد که اصولا CGC چیست و در بازی چه کاربردی دارد ؟

اگر این شایعات برای FC27 واقعیت داشته باشد، UGC چه شکلی خواهد بود؟
اگر EA ابزارهای UGC را به نسخه بعدی سری فیفا/FC اضافه کند، احتمالاً شامل موارد زیر خواهد بود:
طراحی لباس و لوگو (Kit & Logo Creator): امکان طراحی لباس‌های کاملاً اختصاصی و سفارشی با جزئیات بالا برای تیم‌ها و به اشتراک‌گذاری آن‌ها با بقیه بازیکنان.
استادیوم‌سازی (Stadium Builder): ساخت استادیوم از صفر تا صد (تنظیم صندلی‌ها، نورپردازی، ساختار استندها و جزییات زمین) و دانلود استادیوم‌های ساخته‌شده توسط دیگران.
ساخت سناریو و چالش (Custom Scenarios): ایجاد چالش‌های خاص (مثلا: «در دقیقه ۸۰ با ۲ گل عقب هستی و ۱۰ نفره‌ای، بازی را ببر!») و فرستادن آن برای دوستان یا بقیه گیمرها.
حالت‌های بازی سفارشی (Custom Game Modes): ساخت حالت‌های جدید بازی با قوانین دلخواه و شخصی‌سازی‌شده.

انواع نسخه های بازی :

IMG_20260720_165834_321.jpg
طبق اطلاعات درز پیدا کرده بازی دارای سه نسخه استاندارد ، التیمیت و التیمیت پلاس است که به شرح زیر است

نسخه التیمیت ادیشن:

IMG_20260721_015036_991.jpg
جوایز نسخه التیمیت ادیشن را مشاهده میکنید : که شامل ۷ روز دسترسی زودتر به بازی و در تمام مد ها خواهد بود ،همچنین سیزن اول رایگان خواهد بود و نیز ۶۰۰۰ فیفا پوینت در بخش التیمیت تیم به پلیرها داده خواهد شد و نیز یک پک ایکان اینترنشنال خواهد بود ،بقیه جوایز را در بالا میتوانید مشاهده کنید .

نسخه التیمیت پلاس ادیشن :

IMG_20260721_015559_967.jpg

این نسخه برای اولین بار امسال معرفی شده است و Ea قطعا از انتشار Gta در ماه نوامبر که خلوت شدن و ریزش پلیرهای خودش را به دنبال خواهد دارد سعی دارد با این پلن و نقشه تا آنجایی که بتواند از بازیبازان خودش پول بدست آورد .
جوایز این نسخه مانند التیمیت ادیشن دسترسی ۷ روز زودتر به بازی ، سیزن پرمیوم رایگان یک تا پنج، ده هزار فیفا پوینت ، ایکان مثبت ۸۵ و... خواهد بود که جوایز کل این نسخه را در بالا میبینید .

IMG_20260721_020205_454.jpg
همچنین برای اولین بار در التیمیت تیم ما شاهد بازیکنانی تحت عنوان Hall of fut خواهیم بود .

نسخه استاندارد:
این نسخه طبق روال هر سال از قیمت کمتری نسبت به سایر نسخه ها برخوردار هست اما متاسفانه جوایز و ویژگی های دو نسخه دیگر را ندارد ، همچنین ۷ روز بعد از بقیه بازیبازانی که دو نسخه های دیگر را تهیه کردند مخاطبین این نسخه میتوانند در ۳ مهر به بازی بپردازند.

نگاهی عمیق تر به جوایز نسخه های بازی :
IMG_20260721_133410_486.jpg

ایکان های جدید این نسخه :

IMG_20260704_212518_829.jpg

بنا به سنت هر سال بازی یک سری بازیکنان فوتبال بازنشسته که قبلا در این سری تحت ایکان حضور نداشتند نیز امسال هم در بازی حضور دارند .در بالا لیست ایکان های جدید را میبینید‌.

Attachments

• IMG_20260721_013644_873.jpg
    IMG_20260721_013644_873.jpg
    65.9 KB · مشاهده: 103
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 6
  • IMG_20260721_020205_454.jpg
    740.4 KB · مشاهده: 6
آخرین ویرایش:
دوستان پری اردر بازی هم در همون ساعت باز میشه
دوستان بمحض اینکه هر اطلاعات جدید بیاد پست اول رو اپدیت میکنم مثلا از دیروز تا حالا دوبار پست اول اپدیت شده

جدیدترین خبر از بازی اینه کیلیان امباپه بجای کریستیانو رونالدو روی کاور التیمیت ادیشن خواهد بود
View attachment 414614

همچنین تریلر معرفی بازی پنجشنبه ۷:۳۰ عصر به وقت تهران بنمایش خواهد آمد.

• Like
Reactions: RoadRash
پارسال اگه یادت باشه خیلی زود یه تخفیف 50 درصدی خورد.اگه امسال هم زود تخفیف بخوره ارزش داره یکم صبر کنم

الان من رو pc و ریجن ترکیه باید پول کامل بدم که خیلی میشه با این نرخ دلار 😐
از اونجایی که خیلی کم بازی می‌کنم، دو سالی هست نوامبر یا دسامبر می‌گیرم. یه سایبر ماندی هست که قطعا تخفیف تا نزدیک نصف قیمت می‌خوره. بلک فرایدی هم هست. اگر خوب نفروشه یوقتایی نوامبر هم تخفیف نزدیک ۵۰٪ میزنه.😁

خیلی منتظریم پری اوردر بازی باز شه
لحظه شماری میکنیم
بازی رلیز شد میبینمت .اتفاقا نگیری بهتره کچلمون نمیکنی با زن ها .دیدی که توی سالی که gta میاد ea یک ذره سخاوت هم نشون نمیده تنها چیزی برای این کمپانی مهمه پوله شرکتی که انسانیت پشیزی براش ارزش نداره بیاد به فمنیست احترام بگذاره زن ها رو بخاطرش بیاره توی بازی 🤣

حالا فهمیدی چی بهت گفتم ؟ صرفا اورده چهارتا پلیر که فیفا بازی میکنن اما التیمیت بازی نمیکنن رو جذب کنه و معتادشون کنه و پول واقعی توی بازی خرج کنن براش (مایکروترنزکیشن )

اشکان خدایی یه نفر توی bc نشون بده غیر تو از زن ها شاکیه .امسال بنظرم خجالت بکش این اخلاقتو ترک کن 🤣

بازی رلیز شد میبینمت .اتفاقا نگیری بهتره کچلمون نمیکنی با زن ها .دیدی که توی سالی که gta میاد ea یک ذره سخاوت هم نشون نمیده تنها چیزی برای این کمپانی مهمه پوله شرکتی که انسانیت پشیزی براش ارزش نداره بیاد به فمنیست احترام بگذاره زن ها رو بخاطرش بیاره توی بازی 🤣

حالا فهمیدی چی بهت گفتم ؟ صرفا اورده چهارتا پلیر که فیفا بازی میکنن اما التیمیت بازی نمیکنن رو جذب کنه و معتادشون کنه و پول واقعی توی بازی خرج کنن براش (مایکروترنزکیشن )

اشکان خدایی یه نفر توی bc نشون بده غیر تو از زن ها شاکیه .امسال بنظرم خجالت بکش این اخلاقتو ترک کن 🤣
من مشکلی با زن ها ندارم
مشکل اینه
1- گیم پلی بازی رو این مورد میچرخه
بازیکن ریز و سبک
زن ها هم ریز هستند و هم سبک
سوال اینه
آیا ملاک فوتبال واقعی از بازیکن خوب ریز و سبک بودنه ؟
2- زن ها بیش از اندازه قوی شدند ، یعنی در حد واقعیتشون نیستند
به اصطلاح فمینیست ها زن ها از مرد ها قویترند
یکی مثل دومورانی خط دفاع رو به هم میریزه
3- دفاع رو دستی کردن و با دریبل دفاع وا میده
شما 3 تا بازیکن زن بذار جلو دغاع ها از هم میپاشه
4- انگار زن ها طلسم دارند و تیمی که زن داره هندیکپ به نفعهشه
5- هندیکپ امسال نابود کرده بود بازی رو خصوصا تو ویکند
میری ویکند یه بازی بازیکن ها انگار 💩 دارند
بازی بعدی میری رایولاز یا ایونت همه چی اوکیه
6- اووه ها رو برخلاف قبلی نابود کردن
مثلا قبلی میگفت این اووه برای CB امسال میگفت این اوه برای همست به جز فرضا CB بعد بازیکن ها سر همین چرت شدن
مثلا من دروگبا 97 دارم طرف با آردا گولر اومد زیر پای دروگبا
یا پینا رو سر چفرین تورام 192 آپگریدی اورال 96 هد زد
7- قد بازیکنای زن تو بازی چیزی که رو کاغذ با واقعیت فرق داره
بازیکن زن 171 وینگر بارسا هم قد بیل تو بازی
8- بازی امسال خیلی پلی استایلی شده بود یعنی بازیکن شوت 96 نمیتونست توپو گل کنه بازیکن شون 80 با پلی استایل شوت پور گلش میکرد
9- بعد از دریبل و دفاع دستی گند بزرگ امسال شوت لو دریون بود
یه گلای زشتی از پشت 18 لو دریون خوردم که حالت به هم میخورت
توپ آهسته زیر دست دروازبان میره تو گل چون باگ امسال شوت لو دریون بود
صد رحمت به تایم فینیشینگ
10- اگر زن ها قوی نبودن الان تو تیم ها نمیدیدشون ولی هنوز هستند افرادی که پینا دومورانی و شاوینا و سکینه میارند
چون زن ها باگند
طرف دیشب پینا گلد رو آپگرید کرده بود یعنی عکس کارت بازیکن براش مهم نیست ، اگر عکس براش مهم نیست زولا چلسی یه کارت بیس بی عکس داره که دست کمی از زن ها نداره ، خصوصا آپگرید شه

در کل اگر راست میگوند بیان زن ها رو هم تراز با مردها بسازند ببینم کی میره زن بیاره
یا اگه مردشند بفرمایید یه قابلیت اف و ان مثل کراس پلی بذارند برای مایی که نمیخوایم تیم حریف زن داشته باشه
این سیرک زن و مرد قاطی رو چپ ها راه انداختند

• Like
Reactions: ultimate team 2
من مشکلی با زن ها ندارم
مشکل اینه
1- گیم پلی بازی رو این مورد میچرخه
بازیکن ریز و سبک
زن ها هم ریز هستند و هم سبک
سوال اینه
آیا ملاک فوتبال واقعی از بازیکن خوب ریز و سبک بودنه ؟
2- زن ها بیش از اندازه قوی شدند ، یعنی در حد واقعیتشون نیستند
به اصطلاح فمینیست ها زن ها از مرد ها قویترند
یکی مثل دومورانی خط دفاع رو به هم میریزه
3- دفاع رو دستی کردن و با دریبل دفاع وا میده
شما 3 تا بازیکن زن بذار جلو دغاع ها از هم میپاشه
4- انگار زن ها طلسم دارند و تیمی که زن داره هندیکپ به نفعهشه
5- هندیکپ امسال نابود کرده بود بازی رو خصوصا تو ویکند
میری ویکند یه بازی بازیکن ها انگار 💩 دارند
بازی بعدی میری رایولاز یا ایونت همه چی اوکیه
6- اووه ها رو برخلاف قبلی نابود کردن
مثلا قبلی میگفت این اووه برای CB امسال میگفت این اوه برای همست به جز فرضا CB بعد بازیکن ها سر همین چرت شدن
مثلا من دروگبا 97 دارم طرف با آردا گولر اومد زیر پای دروگبا
یا پینا رو سر چفرین تورام 192 آپگریدی اورال 96 هد زد
7- قد بازیکنای زن تو بازی چیزی که رو کاغذ با واقعیت فرق داره
بازیکن زن 171 وینگر بارسا هم قد بیل تو بازی
8- بازی امسال خیلی پلی استایلی شده بود یعنی بازیکن شوت 96 نمیتونست توپو گل کنه بازیکن شون 80 با پلی استایل شوت پور گلش میکرد
9- بعد از دریبل و دفاع دستی گند بزرگ امسال شوت لو دریون بود
یه گلای زشتی از پشت 18 لو دریون خوردم که حالت به هم میخورت
توپ آهسته زیر دست دروازبان میره تو گل چون باگ امسال شوت لو دریون بود
صد رحمت به تایم فینیشینگ
10- اگر زن ها قوی نبودن الان تو تیم ها نمیدیدشون ولی هنوز هستند افرادی که پینا دومورانی و شاوینا و سکینه میارند
چون زن ها باگند
طرف دیشب پینا گلد رو آپگرید کرده بود یعنی عکس کارت بازیکن براش مهم نیست ، اگر عکس براش مهم نیست زولا چلسی یه کارت بیس بی عکس داره که دست کمی از زن ها نداره ، خصوصا آپگرید شه

در کل اگر راست میگوند بیان زن ها رو هم تراز با مردها بسازند ببینم کی میره زن بیاره
یا اگه مردشند بفرمایید یه قابلیت اف و ان مثل کراس پلی بذارند برای مایی که نمیخوایم تیم حریف زن داشته باشه
این سیرک زن و مرد قاطی رو چپ ها راه انداختند
اشکان برای اینکه پلیر مجاب بشه از زن ها استفاده کنه زدن زن ها رو باف کردند البته تیم سازنده از عمد امسال گیم پلی رو اینجوری کردند و مخصوصا پینا باگ شد چون لینک به بازیکنان بارسا یعنی قویترین زنان گلد بازی میده . والا الان چند وقتی هست من نه توی رایولز نه توی چمپ زنی ندیدم .کلا اینکه زن ها باگ باشن فقط ریشه تجاری و درامد داره چون کسی فیفا پوینت میزنه پک میزنه باهاش زن از event داد بازی بده و گیم پلی داشته باشند .کمپانی مجبوره بخاطر اینکه سر مسائل تجاری زن ها رو اورده گیم پلی بهشون بده البته مثل ۴ ماه اول fc 25 نخواد اینا خیلی باگ نباشند هم راحت میتونه .
در مورد اوو بگم این اوو های گرون رو خارجی با فیفا پوینت میزنه حذفش نمیکنه پس .

راستی عشقت هم سلام رسوند🤣
IMG_20260721_203626_094.jpg

والا الان چند وقتی هست من نه توی رایولز نه توی چمپ زنی ندیدم
همین نشون میده الان که بازیکن ها قوی شدن کسی زن بر نمیداره
کسی هم که الان زن بر میداره پلیر نیست
چون گفتم فرضا تو اون گیم پلی زولا هست
کسی که الان زن میاره فقط میخواد بره رو مخ طرف مقابل

در مورد اوو بگم این اوو های گرون رو خارجی با فیفا پوینت میزنه حذفش نمیکنه پس .
اووه نگفتم نباشه گفتم اووه بر مبنای پوزیشن بدن مثل 25

• Smile
Reactions: ultimate team 2
همین نشون میده الان که بازیکن ها قوی شدن کسی زن بر نمیداره
کسی هم که الان زن بر میداره پلیر نیست
چون گفتم فرضا تو اون گیم پلی زولا هست
کسی که الان زن میاره فقط میخواد بره رو مخ طرف مقابل
دلیلش اینه کلی پروموی جام جهانی داده و به زن ها کارت جدید نداده چون جام جهانی مردان هست
البته یک بنده خدایی الان سه تا زن توی ترکیبش داره 🤣

دلیلش اینه کلی پروموی جام جهانی داده و به زن ها کارت جدید نداده چون جام جهانی مردان هست
البته یک بنده خدایی الان سه تا زن توی ترکیبش داره 🤣
میدونم دیگه خودتی
پروموی مردها باشه بی دلیل میتونست کارت بده
یا همون کارت های قبلی رو پلیرها آپگرید میکردن
چرا خیلی ها دیگه زن ها رو آپگرید نکردن ؟

میدونم دیگه خودتی
پروموی مردها باشه بی دلیل میتونست کارت بده
یا همون کارت های قبلی رو پلیرها آپگرید میکردن
چرا خیلی ها دیگه زن ها رو آپگرید نکردن ؟
وقتی بهش بازیکن بهتر پرومو توی اون پست رو میده برای چی بره زن اوو کنه اونم اکثر اوو های فری فیکن

یه خبر نچندان مهم ، بازی رده سنی مثبت ۱۶ سال دریافت کرده . قبلا درجه سنی بازی مثبت ۳ بود
اما دلیلش چیه ؟ چون پک های شانسی بازی بهش لوت باکس اطلاق میشه خارجی با پول واقعی باز میکنه و در قوانین جدید شامل قمار حساب میشه به این خاطر سن مخاطبین بازی افزایش پیدا کرده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or