EA: کنسول Wii U چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
wii-u-system-update.jpg

درود.

همین چند هفته پیش بود که شرکت DICE اعلام کرده بود هرگز انجین Frostbite 3 خود را در Wii U تست نخواهد کرد چون در تست ورژن Frostbite 2 این دستگاه خوب عمل نکرده است. گویا با امدن نسل جدید کنسول‌های PS4 و XBOX 720 سازندگان انگیزه‌ای برای ساخت بازی برای کنسول Wii U ندارند. دیروز بود که EA اعلام کرده بود برای این کنسول بازی نمی‌سازد زیرا فروش بازی چون FIFA 13 فقط 70 هزار تا بوده است! در همین راستا نیز بار دیگر از شرکت EA آقای Bob Summerwill، که سمت مهندس ارشد نرم‌افزار و معماری این شرکت را بر عهده دارد در صفحه Twitter خود کنسول Wii U را مورد حمله قرار داد و اذعان کرد: "این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."

وی بخش online/store این دستگاه بی استفاده و تبلت آن را نیز عجیب غریب خواند. وی که بعدا این سخنان را در صفحه Twitter پاک کرد اعلام نمود، شرکت نینتندو هنوز در دهه 90 گیر کرده است و عناوین third party هیچ گونه سود دهی در کنسول Wii u ندارند و فقط بازی‌های چون Mario و Zelda که خود شرکت تولید می‌کند برایشان سود دارد.

منابع معتبر!

EA Senior Engineer: 'The Wii U Is Crap'

[h=3]EA engineer says 'the Wii U is crap' - GameSpot.com[/h]
[h=3]EA Engineer: Wii U Is "Crap", Nintendo Is "Walking Dead" [/h]
http://www.gamefaqs.com/boards/631516-wii-u/66221784

http://mynintendonews.com/2013/05/1...wii-u-is-crap-less-powerful-than-an-xbox-360/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: GUѦRDiAN
چند تا نکته جالب mwروی wiiuبهتر از360 اجرا می شه ناشر بازی هم eaهست
قبلا هم می گفتن با نینتندو سرویس انلاین wiiuهمکاری داریم
خودشون هم می دونن دسته wiiu تبلت نیست
رسما با نینتندو رایطه افتضاحی دارن

بعضی موقع فکر میکنم وقتی EA رو میزارن به عنوان بدترین کمپانی های موجود دلایلی دیگه ای هم داره ! الان من با اینکه خودم رسما طرفدار و خریدار کنسولهای Nintendo نبودم اما دیگه اینا زیاده روی میکنن و کسی هم توی شرکتشون نیست که بیاد این مشکل رو توی کمپانیشون مدریت کنه !!! یک بار EA گفت همه فهمیدم و متوجه شدیم که با Nintendo مشکل داره ... حالا هی میکوبدش - خودش نه مهندس ارشد کمپانی میاد اینطوری حرف میزنه !! واقعا نه ادبی نه شعوری ... هیچ ! انگاری که مردم رو هم نفهم فرض کردن و هرچی دلشون میخواد مینویسن فقط برای اینکه جناب مهندس ارشد هستن پس هرچی گفتن درسته ! ..... واقعا تاسف !

همین Ubisoft واقعا دستش درد نکنه ! همین Watch dogs واقعا عالی هست به نظرم به خیلی از عناوین EA و موتورش میرزه و tech هم که توش به کار رفته دسته کمی از موتورهای جدید نداره برای wii u هم داره میاد ... حالا هی EA میاد ... لول

کاری ندارما که وی یو چرنده یا نه ولی وقتی پردازنده از کنسولی که 8 سال پیش اومده ضعیف تره و با قیمت گذاف هم میفروشه این فناوری منسوخ شده رو یه جورایی میبینم راست میگه
EA شرکت پول پرستی هست و گرافیک هم یکی از ابزار هاش برای جذب مخاطب ... وقتی میبینه باید بزنه تو سر کار و هزار جور حرکت بزنه تا بازی رو 32 فرم گرافیک درست حسابی داشته باشه میبینه براش نمیصرفه پی ـش رو نمیگره ...

نمی دونم EA سر چه مسئله ای با نینتندو دچار سوختگی شده که هر روز یکی از مدیراش میان بد و بیراه گفتن به نینتندو ولی بازم خاموش نمیشن.:)

البته اينجا صحبت هاشون رو ننوشتن كامل !
اونور يكي از بچه هاي اصيل فن نينتندو همه رو گذاشته بود ! با اين كه من الا" طرف نينتندو نيستم اما ديگه حتي من هم مونده بودم توش!:|

"این کنسول چرند است و به همانند یک مرده متحرک می‌ماند و از کنسول 360ـی که 8 سال پیش آمده است نیز ضعیف تر می‌باشد."
چرند تر از اون SimCity هست که از بازی 10 سال پیشش ضعیفتره :-"
دیگ به دیگ میگه ته دیگ $-)
برین خودتونو درست کنین که هی میاین فرانچایز های قدیمیتونو یکی پس از دیگری گند میزنین توش :|

امیدوارم اینطور نشه و با چند تا بازی firstparty کنسول در فروش سخت افزار و نرم افزار بهتر ظاهر بشه. فن های نینتندو اکثرشون برای عناوین third party کنسول های نینتندو رو نمی خرن بلکه هدف از خرید بازی های داخلی نینتندو هست. الان همین call of duty در نسل قبل فروش خوبی روی کنسول wii و DS نداشته. ولی متاسفانه wiiu در زمینه بازی های داخلی هم خیلی کم کاری کرده و تا حالا چیز زیادی نشون نداده. اگه wiiu شکست بخوره این وسط فن های نینتندو که تعدادشون در سراسر دنیا کم هم نیست بدجور ضرر میکنن. باید تا E3 صبر کرد, حالا موفقیت یا شکست WIIU به بازیهایی که در E3 آینده توسط نینتندو معرفی میشه بستگی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or