EA و دلیل نساختن BF BAD COMPANY 3

SGT-Amir

کاربر سایت
چندی پیش پس از تایید شدن شایعات و ابهامات راجع ساخت BATTLE_FIELD 4 تعدادی از طرفداران این سری از نبودن BC3 و BF 2143 در نسخه بعدی متحیر شدند و اولین سوالی که برایشان پیش آمد این بود که " چرا BC3 نه ؟ "

15-618x348.jpeg

پس از تایید BF4 و همچنین اعلام دسترسی تضمین شده به بتای آن توسط پیشخرید بازی بعدی Danger Close یعنی MoH Warfighter حتی DICE سوالاتی از طرفدران مطرح کرد که دوست دارید نسخه بعد چطور باشد و این موضوع ، اینکه BF4 قطعی میباشد را تضمین کرده و راه برگشت BC3 را باز نمیکند !

بنابراین مدیر انجمن های EA یعنی آقای lan Tornay به این سوالات پاسخ میدهد .

من باید اینرا باید اول بشما گوش زد کنم که DICE هیچ خصومتی با سری BAD COMPANY ندارد و به آن علاقه مند است. همه هم به ما گفتند که BC خیلی از سری اصلی بزرگتر و سرتر است ...

اما من از شما یک سوال میکنم ، چه قابلیت و خصوصیاتی که در BC مشاهده کردید را در نسخه های بعد انتظار دارید ؟! چرا که ما فعلا برنامه ای برای شماره بعدی سری BC نداریم و میخواهیم از خوبی ها BC برای نسخه اصلی استفاده کنیم !

آیا BC دیگر ادامه نخواهد داشت ؟ یا شاید سالهای بعد ؟!

تو همین حرفت امیر ..

من با همین شوخیشون حال می کنم تو بد کمپانی 1 که دارم بازی می کنم هی می زنند تو سر و صورت هم پس گردنی و .. کلا حال می کنم !

خوده سازنده های این بازی گفتن میخوان طرفدارای cod رو جذب کنن، طرفدارا که چیزی نگفتن اولش ...

میخوان طرف دارای cod رو جذب کنن چون زیادن و بعد از اون چه ربطی داره به اکتی وقتی یکی میخواد *** رو قرقره کنه ؟ عرضه ندارن دیگه RE بسازن بازم ربطی به اکتی نداره اون موقع که RE5 رو داد که نمیخواست طرفدارای cod رو جذب کنه میگفتن این دفعه دیگه میترسین بازم دیدیم چی شد RE >:d

دوستانی که پست های قبلی بحث کردید ( خودمم یه پست نابه جا دادم ! ) ادامه ندید خواهشا ... دوباره جنگ رو راه نندازید ...

با این چند خط تمومش میکنم

واقعا تو ایران اکتیویژن و CoD برخی موارد پرستش میشن ! یعنی هر خرابکاری هم بکنن هر جوری شده طرفداری میکنن ... !

شما باید CoD رو با MOH مقایسه کنی چون BF یه بازیی هست که فقط MP هست و اگه تو بعضی نسخه ها شما SP دیدی اون هم نباید میبود !

همین EA ... از چندتا بازیش خدایی لذت بردید ولی باز گفتید بد ترین شرکت دنیا ؟ فکر کنم خیلی از ماها قدیما با C&Q Generals و Sims و FIFA و خیلی بازیهای دیگه حتی از CoD بیشتر حال میکردیم، نامردی نیست ؟

بعد اکتیویژن رو با یه عنوانی که فقط میبینید فرقی نمیکنه و فقط برای پوله، بعد ستایشش میکنید ... ؟

( EA هم نباید ازش بی خودی طرفداری کرد خودمم ببینم شورش رو مثل اکتیویژن در آورده میبوسم میذارمش کنار !!!!!!!! )
یکم درنگ خوبه.

من از شما یک سوال میکنم ، چه قابلیت و خصوصیاتی که در BC مشاهده کردید را در نسخه های بعد انتظار دارید ؟! چرا که ما فعلا برنامه ای برای شماره بعدی سری BC نداریم و میخواهیم از خوبی ها BC برای نسخه اصلی استفاده کنیم !
خود جوخه ، میتونی ؟

تو روحت EA .... یک سبک کلاسیک BC با یه سبک fun مقایسه میکنه خودایش الان بخوام لیست کنم 100 تفاوت داره ..
اون سبک کلاسیک نظامی به هیچ وج تو BF3 نبود

البته دلیل اصلیش اینه که خودشون هم فهمیدن این بازی چقدر چیپ و مزخرفه.

BF BC ـها چیپ و مزخرف ـن ؟:(
نميدونم فقط منم يا كس ديگه اي هم توسايت هست كه مثل من از BF BC2 بيشتر از BF3 خوشش اومده باشه.
زیادیم آقا :دی !

آخرین ویرایش:
نميدونم فقط منم يا كس ديگه اي هم توسايت هست كه مثل من از BF BC2 بيشتر از BF3 خوشش اومده باشه.

به شدت منتظر نسخه سوم هستم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or