EA در پی شکست سری Call Of Duty

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hosein M

کاربر سایت
johnriccitiello2.jpg

مدیر عامل شرکت بازی سازی EA جناب John Riccitiello در مصاحبه ای با Kotaku, بیان نمودند که تنها راه شکست و سرنگون کردن سری بزرگ COD ساختن بازی هایی به مراتب بهتر از عنوان های قبلی این شرکت است.
همچنین وی از عنوان هایی مانند Crysis 2 و Bulletstorm نام برد اما برگ برنده ی خود را Battlefield 3 عنوان و بیان کرد که این بازی مطمئنا بازی بزرگی خواهد شد و عنوان جدید از COD را که توسط Infinity Ward ساخته میشود رو عنوانی سرد و ناامید کننده نامید

منبع

ببین فروش BO که خیلی وابسته به MW ها بود.انصافا خودت بگو اگر مثلا BO یه بازی جدید بود,اینقدر فروش می رفت؟معمولمه که نه!تازه همون COD یکی هم که می گی اسم IW پشتش بود!MOH پشتش بود...

اتفاقا فروش BO اصلا به MW وابسته نبود! چون MW رو IW ساخته بود و به نظر من WaW پشت BO بود که بازیه خوبی نبود ولی این خود BO بود که تونست با تریلر های زیباش و مراحل جذابش انقدر فروش کنه!

فرض کنید black ops بعد از WAW اومده بود . انصافا نصف فروش الانشو داشت به نظرتون ؟؟؟؟؟!!!!! در اینکه این بازی 50 % از فروشش رو مدیون MW هست شک نکنید .

فرض کنید black ops بعد از WAW اومده بود . انصافا نصف فروش الانشو داشت به نظرتون ؟؟؟؟؟!!!!! در اینکه این بازی 50 % از فروشش رو مدیون MW هست شک نکنید .
والله میکرد. 100 % هم فروش می کرد. باو اخه MW رو IW ساخته عزیز من! آخرین تصور مردم از Treyarch ، بازیه WaW بود نه MW2 !!!! (به جز کسایی که هیچ چیز از سازنده های این 2 بازی نمی دونن و فکر میکنن Activision سازندس!! ) . فروش خوب BO هم به خاطر وجود تریلر های زیبا از Game Play بازی بود و تعریف هایی که از بازی می کردن و کاملا هم درست بود!

والله میکرد. 100 % هم فروش می کرد. باو اخه MW رو IW ساخته عزیز من! آخرین تصور مردم از Treyarch ، بازیه WaW بود نه MW2 !!!! (به جز کسایی که هیچ چیز از سازنده های این 2 بازی نمی دونن و فکر میکنن Activision سازندس!! ) . فروش خوب BO هم به خاطر وجود تریلر های زیبا از Game Play بازی بود و تعریف هایی که از بازی می کردن و کاملا هم درست بود!
ربطی نداره!اینفینیتی با MW کاملا موثر بودن!
فکر کردی همه ی کسایی که سری کال و MW و بلک اپس رو می خرن می دونن که بلک اپس ساخت اینفینیتی نیست؟می دونن بازی قبلیه تریارچ WAW بوده؟نه!خیلی هاشون فقط می دونن ما یه بازیه خیلی مد روز! داریم به اسم COD.
تقریبا 40 درصد فروشش رو مدیون MWـه.خیلی ها به اون شدت فن MW و اینفینیتی نیستن.از MW لذت بردن.بلک اپس رو هم می خرن!
بخشی از فروشش رو هم مدیون هایپ و مارکتینگ شاخ اکتی و بابیه!اصلا شما که می گی ربطی به فروش MW نداشت،چرا بازی به "ادامه ای برای Best Selling Shooter Of All Time" معروفه؟می دونی خود این چه قدر رو فروش بازی تاثیر داره؟

آخرین ویرایش:
دقت كردين تري ارك استوديوي خشنيه؟
waw و bo خيلي خشن بودن اما iw خيلي پروانه ايه از لحاظ خشونت توي بازي ! :d

من خودم به شخصه طرفدار پرو پا قرص PES و COD م........
ولی به نظر من همونجوری که FIFA تونست از PES بیفته جلو =(( ، بعید نیست که اینا هم بتونن بازی بهتر از COD بسازن..........(نظر شخصی)

فکر کردی همه ی کسایی که سری کال و MW و بلک اپس رو می خرن می دونن که بلک اپس ساخت اینفینیتی نیست؟می دونن بازی قبلیه تریارچ WAW بوده؟نه!خیلی هاشون فقط می دونن ما یه بازیه خیلی مد روز! داریم به اسم COD.

تو ایران اینطوریه! وگرنه، در کشور هایی که بازی اورج به فروش میرسه، حتما از این اطلاعات با خبر هستند!(همونطور هم که میدونید فروش این بازی تو ایران حساب هم نمیشه، چون کرکین همشون)

دقيقا مولتي BF ي چيزه ديگه عمرا مولتي کارتوني COD به BF برسه.

تو ایران اینطوریه! وگرنه، در کشور هایی که بازی اورج به فروش میرسه، حتما از این اطلاعات با خبر هستند!(همونطور هم که میدونید فروش این بازی تو ایران حساب هم نمیشه، چون کرکین همشون)
چه ربطی داره؟حالا می خواد اورج باشه می خواد نباشه!من بهت قول می دم خیلی خیلی از افراد این جوری هستن!
تو ایران همچین افرادی خیلی زیادن و بازی رو کپی می خرن،ولی این دلیل نمی شه چون تو خارج بازی اریجه حتما خبر دارن از این موضوع!
بعدشم اون ادامه ای برای Best Selling Shooter Of All Time رو بچسب!

BF هیچوقت قادر به شکست دادن COD نیست ...چون بخش اعظمی از COD بازها رو نوب ها تشکیل میدن که اکثریت مردم از این نوع هستن .

تو رو خدا یه نگاه به تاریخ تایپیک بندازین..........زیر خاکی

BF هیچوقت قادر به شکست دادن COD نیست ...چون بخش اعظمی از COD بازها رو نوب ها تشکیل میدن که اکثریت مردم از این نوع هستن .
یعنی بیکاری در این حد، که تاپیک 4 سال پیش رو آوردی بالا؟ /:)
خدا شفات بده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or